Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warriordan sonra...?

Excane

Öne çıkan mesajlar

mage oynama onu biliyorum :P
priest olabilir warlock u uzun süreli denediğim söylenemez mage niye oynama mage kadar (bence) sıkıcı bir class yok bir kere oyunda bulunan bütün setlerin dandik :D
örnek magister pve için ideal pvp yapacak mage için dreadmist ftw olsa gerek (ben bilmiyorum bence magister güzel :)) sonra arcanist set bonusları hepsi birbirinden komik 3 tane bonus sonra netherwind set çoğu parçası arcanist set parçalarından bile kötü
ben bu yüzden bir süredir paladin oynuyorum daha 60layamamış olsam da mageden daha eğlenceli gibi geliyor bana ama sen zaten melee oynadığın için bir daha melee sıkabilir o yüzden son karar olaraktan priest diyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Mage denedim de beceremiyorum,nesini beceremiyorsun derseniz bu moblar habire üzerime geliyor yok nova at uzaklaş bi daha castle filan manadan cok yordu beni dogrusu.

Shadow Prininde gucu baya azaldı deniliyor.Warlock veya hunter düşünmeye başladım ama hunterda kimse önermemiş.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tuor, 22 Eylül 2005 20:45 tarihinde demiş ki:
mage oynama onu biliyorum :P
priest olabilir warlock u uzun süreli denediğim söylenemez mage niye oynama mage kadar (bence) sıkıcı bir class yok bir kere oyunda bulunan bütün setlerin dandik :D
örnek magister pve için ideal pvp yapacak mage için dreadmist ftw olsa gerek (ben bilmiyorum bence magister güzel :)) sonra arcanist set bonusları hepsi birbirinden komik 3 tane bonus sonra netherwind set çoğu parçası arcanist set parçalarından bile kötü
ben bu yüzden bir süredir paladin oynuyorum daha 60layamamış olsam da mageden daha eğlenceli gibi geliyor bana ama sen zaten melee oynadığın için bir daha melee sıkabilir o yüzden son karar olaraktan priest diyorum :)

Bu arkdaşın "Mage" karakteri ile tamamen alakası yok bunu açıkça söyleyebilirim.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Excane, 22 Eylül 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
Merhaba arkadaşlar sizce warrior oynamış biri olarak ve yaklaşık 50 day play time biri olarak(sırf warriorla) bundan sonra beni ne keser die sizlere sormak istiyorum zira yeni karakter acmayı dusunuyorum..?

durıt yada saman dene nede olsa mele+buyu karısımı bıse cabuk alısırsın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 22 Eylül 2005 22:47 tarihinde demiş ki:
Bu arkdaşın "Mage" karakteri ile tamamen alakası yok bunu açıkça söyleyebilirim.

iyi bir mage olduğum söylenemez o doğru da 45 gün online time sonunda bir şeyler biliyorum olsa gerek diye düşünüyorum ama neyse /worship[signature][hline]Tuor Delarren
Tuor of BoD (Bladefist-WoWEU)
Ecavi of Burning Legion(WoWEU)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...