Excane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Merhaba arkadaşlar sizce warrior oynamış biri olarak ve yaklaşık 50 day play time biri olarak(sırf warriorla) bundan sonra beni ne keser die sizlere sormak istiyorum zira yeni karakter acmayı dusunuyorum..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Priest, mage, warlock.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madgod Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bence rogue çünkü mana çok sıkıntı yaratacaktır sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Bence melee oynayanlara entersan olarak casterlar gelir.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 başladıgım gunden beri rogue oynuyorum. downtime olmadıgı için caster classlar çok bayık geldi warrior açtım :) sen de tersini yapıp rogue açabilirsin :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Warlock,mage yada priest aç ama ilk başlarda bayağı alışma sıkıntısı çekceksin zira warrior gibi bödösleme giremezsin her şeye[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 mage oynama onu biliyorum :P priest olabilir warlock u uzun süreli denediğim söylenemez mage niye oynama mage kadar (bence) sıkıcı bir class yok bir kere oyunda bulunan bütün setlerin dandik :D örnek magister pve için ideal pvp yapacak mage için dreadmist ftw olsa gerek (ben bilmiyorum bence magister güzel :)) sonra arcanist set bonusları hepsi birbirinden komik 3 tane bonus sonra netherwind set çoğu parçası arcanist set parçalarından bile kötü ben bu yüzden bir süredir paladin oynuyorum daha 60layamamış olsam da mageden daha eğlenceli gibi geliyor bana ama sen zaten melee oynadığın için bir daha melee sıkabilir o yüzden son karar olaraktan priest diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bence druid yada warlock acdeyisiklik olsun biraz sana[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mage denedim de beceremiyorum,nesini beceremiyorsun derseniz bu moblar habire üzerime geliyor yok nova at uzaklaş bi daha castle filan manadan cok yordu beni dogrusu. Shadow Prininde gucu baya azaldı deniliyor.Warlock veya hunter düşünmeye başladım ama hunterda kimse önermemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Tuor, 22 Eylül 2005 20:45 tarihinde demiş ki: mage oynama onu biliyorum :P priest olabilir warlock u uzun süreli denediğim söylenemez mage niye oynama mage kadar (bence) sıkıcı bir class yok bir kere oyunda bulunan bütün setlerin dandik :D örnek magister pve için ideal pvp yapacak mage için dreadmist ftw olsa gerek (ben bilmiyorum bence magister güzel :)) sonra arcanist set bonusları hepsi birbirinden komik 3 tane bonus sonra netherwind set çoğu parçası arcanist set parçalarından bile kötü ben bu yüzden bir süredir paladin oynuyorum daha 60layamamış olsam da mageden daha eğlenceli gibi geliyor bana ama sen zaten melee oynadığın için bir daha melee sıkabilir o yüzden son karar olaraktan priest diyorum :) Bu arkdaşın "Mage" karakteri ile tamamen alakası yok bunu açıkça söyleyebilirim.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 warlock[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 gangren o arkadaş mage yalnız.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 lock ac. ben actim arada oynuyorum cok kolay geliyor warriordan sonra. diz dotu wandla oldur :)[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Excane, 22 Eylül 2005 20:17 tarihinde demiş ki: Merhaba arkadaşlar sizce warrior oynamış biri olarak ve yaklaşık 50 day play time biri olarak(sırf warriorla) bundan sonra beni ne keser die sizlere sormak istiyorum zira yeni karakter acmayı dusunuyorum..? durıt yada saman dene nede olsa mele+buyu karısımı bıse cabuk alısırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Phlox, 22 Eylül 2005 22:59 tarihinde demiş ki: gangren o arkadaş mage yalnız. oda kartal gorunumlu kanaryalardan sanirim (bknz: inonu stadi)[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 mage ftw[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Gangren, 22 Eylül 2005 22:47 tarihinde demiş ki: Bu arkdaşın "Mage" karakteri ile tamamen alakası yok bunu açıkça söyleyebilirim. iyi bir mage olduğum söylenemez o doğru da 45 gün online time sonunda bir şeyler biliyorum olsa gerek diye düşünüyorum ama neyse /worship[signature][hline]Tuor Delarren Tuor of BoD (Bladefist-WoWEU) Ecavi of Burning Legion(WoWEU) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar