DeadLy_TurK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bu tp kapısından geçince nie kimseler yok. bide harita kapkara nereye gittiğim belli olmuo nası olcak bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 3 4 tane daha türk war. Babyface Kingslayer Turkeyman falan bi kaç tane daha var :) harika yaa... 10 kişi falan olucaz :P East e gelin[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 benim paladinin level 17 oldu.. oyun gittikce daha cok sariyo.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 mad abi east e gel yaw. :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meteora Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Uzun zamandır yeni oyun arayışındaydık. 3 arkadaş West serverine giriş yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 arkadaşlar easte gelin pati ordusu east te :P[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Türkler Eastte. EASTE GELÜN :P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 meteora ekle [email protected] oyuna girince haber verirsin.. sorj ben gelirim west e gelmesine de ayi oldurmekten bi hal oldum simdi yine 17 lvl kasmak kasar beni sanki.. ama sizi bi ziyaret etmek icin acicam orda da bi paladin.. unutmadan, az once oyundaydim notice gecti 10-12 arasi sunucularda bakim yapilacak die.. yarim saat oncesinden haber vermeye basladilar.. quit gelmeden once de simdi basliyoruz su saatte online olabilirsiniz die bi notice daha gecti bi kac kez.. ko geldi birden aklima adamlarin serverlari 4 gun kapali kaldi herifler foruma bile yazi yazmadilar :D yasasin ferentus :D [Bu mesaj madnmad tarafından 21 Eylül 2005 11:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dengal5 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 server checking.please try again little later... oyunu indirdim .tıklayınca bu mesaj çıkıyo acaba server mi kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dengal5 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 tmm bağlandım gelioooom............ en ii char hangisi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 en ii char die bisi yok.. hepsi gayet dengeli sekilde dusunulmus.. gonlunden hangisi geciyosa onu sec farketmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 İndirmeye başladım oyunu (: Karakter hakkında düşünüyorum ama :/ High Elf olacak ama Summoner mi Wizard mı karar veremedim. Pff ne yapsam.[signature][hline]Cevap 42... birşeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 summoner enteresan bi class.. eglenceli olabilir. bence summoner ac.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 patinin hiç summoner ı yok sanırım :D[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meteora Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Oyun kesinlikle paralı olacak diyenler var. Bu konuda kesin bilgi verebilecek bir arkadaş var mı?[signature][hline]Nick: Meteora Levl: Newbie Mage Serv: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 banada olur gibi geliyo... yada ko'daki gibi power up store olayi falan olabilir.. ama bence pay2play olur bu oyun... haa bana gore ayda 10-15 dolar odemeye deger o ayri.. kalite dusmez lag-dc olmazsa tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 şu anki oyuncu kalitesi düşmesin,hızı bu şekilde gitsin kaç paraysa verilir.birde betadan sonra wipe gelmez umarım.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab [Bu mesaj Apache tarafından 22 Eylül 2005 06:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 KOya benziyo bu, yani biseye benzemiyo...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bilmeden sallamakta aquila master yapmıs[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Oyunda banka gören varmı? Ben eşyaları bir yere koymak istiyorum ama :([signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 şehirde kuzey çıkışına doğru giderken olması lazım.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twiSter Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Kimsecikler yok bu oyunda ya nasıl iş bu?ne zmn girsem oyuna kimse yok bitek ben? hep böylemi?heryeri böylemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 herkes muhtemelen biyerlerde skill kasıyorlardır benim gibi :D[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ama search partyden paticik e girersen yardımcı oluruz[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: twiSter, 22 Eylül 2005 11:30 tarihinde demiş ki: Kimsecikler yok bu oyunda ya nasıl iş bu?ne zmn girsem oyuna kimse yok bitek ben? hep böylemi?heryeri böylemi? Çok fazla ezik yok sanırım oyunda. Ben biraz gezindim ama millet ya pazar kurmuş oluyor yada 3 kişi bir ayıdan kaçıyor. (Çok uğraştım adamları yakalayayım diye ama duymadılar :P)[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar