madnmad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 kabulumdur.. rpg dedigin biraz kasmali zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 aslında kaymayla alakası yok :P ko direk hack n slash rpg de tadı almalısın role playing game adı üstünde. oynarken o zevki almalısın, bide gerçekçi olmalı kii, bana biri demişti lineage 2 oynuyordum kafede adam gelip ko bundan daha gerçekçi demişti. Adama surf yaparak savaşmakmı daha gerçekçi komboları düzgün kullanıp iyi bir strateji kurmak mı daha gerçekçi adam ko demişti yine. Benim üzüldüğüm noktaa bu adamın 30 + yaşında ollması ve wow filan düşünmesiydi :P[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ßende nie 354mb yaw[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 7 saat diyo çünkü 128 k kablo kullanıyorum bu pazartesi adsl modemi gelicek ondan sonra 1 2 gün sonrada adsl li olucam artık mmo yağmuru olacak flyff ını conquer ını falan hepisini yüklicem ama ferentus a başladım %1 ehehe :)[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zopiks Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Şu linkte okuduğum kadarı ile dirilmek için chat penceresine /revive yazmanız gerekiyormuş. http://www.ferentus.com/main.php?p=gamesystemandguide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Harika bir oyun arkadaşlar .. Hemen kayıt oldum .. Tam aradığım özellikte bi oyun bu ya :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Aehu damlıyorum Elf archer rulz. Peki hiç kimse lag hakkında konuşmamış? uzakdoğu server'ı ise lag peşimizi bırakmicak gibi :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 kayıt oLmayı buLamadım iimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 yuH! Sol altta REgister for Open beta yazıyo YUh ya.. 85mb bitti %24 teyim[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 a.k. beta die üye oLmaduk heraLde :D dmk ordanmış oke bakaLım[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 son 30mb :) geliyorum Wood elf Archer RULLAZ! 14mb rullaz.. [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın [Bu mesaj Sorj tarafından 18 Eylül 2005 15:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 US EAST E Damlayın.Nede olsa doğuyuz :D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 beyler oyunu acıyorum, sifreyi kullanıcı adını fiklan giriyorum, loading ekranı cıkıyor ama sonra windowsa atıyor. bir fikri olan?[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 us west serverindayim arkadaslar.. mukemmel bi oyun. lag yok, dc yok.. bildiginiz butun mmorpg oyunlarina da grafik acisindan takar simdiden soliim.. hepiniz buyrun gelin.. benim lvl 12 oldu :D .. haritalar inanilmaz buyuk.. lagdi ks'ydi kesinlikle yok.. yaa olay buymus walla, ilk baslarda bayabilir az sabredin. 10. lvl dan sora yawas yawas zevk almaya basliyosunuz. neyse oyun hakkinda daha detayli bisiler yazicam aksam. ss lerde gelicek suru sepet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 yahu biri çözüm bulsun bana, neden loading ekranında windowsa atıyor? daha hiç loading çubuğu dolmadan, 10 saniye bekletip kapıyor oyunu. donanımdan mıdır problem, nedendir? bug mı vardır, açıklayınız.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 abi donanım dicem ama ekrana direk atıyorsa belki sorun oluyordur sen upgrade lerini yaptın mı ve directx lede çakışıyor olabilir :P istersen sil tekrar yüükle (gerçi yapmışsındır da) benimde tam bi fikrim yok.[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: madnmad, 19 Eylül 2005 08:18 tarihinde demiş ki: us west serverindayim arkadaslar.. mukemmel bi oyun. lag yok, dc yok.. bildiginiz butun mmorpg oyunlarina da grafik acisindan takar simdiden soliim.. hepiniz buyrun gelin.. benim lvl 12 oldu :D .. haritalar inanilmaz buyuk.. lagdi ks'ydi kesinlikle yok.. yaa olay buymus walla, ilk baslarda bayabilir az sabredin. 10. lvl dan sora yawas yawas zevk almaya basliyosunuz. neyse oyun hakkinda daha detayli bisiler yazicam aksam. ss lerde gelicek suru sepet.. Hacı biz 4 5 kişi olduk East te easte gel bence.Zaten lvl 12 okadar zor bi level değil :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Level 6 oldum eheh bende :) .. Eastteyiz Erutan falan .. High Elf Wizard açtm .. Sizin karaktarleriniz ne?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bende geliommmmm.başlayım yüklemeye.yarın akşam aranızdayım[signature][hline]Demir bulunmadan, ağaç yontulmadan önce Gençken dağlar ayın altında; Yüzük yapılmadan, keder çatılmadan önce, Çok önce yürürdü o ormanlarda. http://www.returnoftheshadow.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 system requirements hakkında bilgisi olan var mı? bide pk olayı nasıl? yaratıkların grafikleri çok mu çocuksu? sslerde gördügüm kadarıyla yazılar japonca yada çince yada bi dogu dili. ingilizce destek var mı?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Hasmez önce bi sakin ol :) .. Ingilizce herşey .. Grafikler Muhteşem .. (512 minimum ram olursa iyi olur) .. Eşyalar Biraz zor bulunuyor ama çok güzel .. Ancient yaratıklar var (Wowdaki Dev yaratıklardan) .. daha görmüş değiliz gerçi ama bi ss de gördüm .. ya çok güzel oyun gerçekten ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zopiks Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 oyunda cleric classı açık mı acaba bir bilgi verebilir misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 sakinimde wow gibiyse grafikler çok traş bi oyun olur. direk soguttu yani beni şu benzetmen. sistem gereksinimleri hakkında bilgi bulamadım sitede. ram olayı standartır ortalama 512 fln yeterde asıl merak ettigim ekran kartı bide işlemci.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: madnmad, 19 Eylül 2005 08:18 tarihinde demiş ki: bildiginiz butun mmorpg oyunlarina da grafik acisindan takar simdiden soliim. Ya bir sakin ol kendine gel arkadaşım ne kadar mmo gördünde, oynadında şimdiye kadar yorum yapıyosun, ortalama grafikli bir oyun işte abartmayın artı olay grafikte değil karakter geliştirme sisteminde biter.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 us eastteyim, Oleniea diye, high elf bir wizard oynatıyorum. görürseniz alıverin aranıza.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar