Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi Script???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba...Türkiyede en yaygın olarak kullanılan uo server programı bildiginiz gibi Sphere. Bunu başarılı bi şekilde uygulayanlarda var, eline yüzüne bulaştıranlarda.
Sizce Sphere uo oynamak için elimizde olan en iyi program mı??? Mesela Dark Venue runuo kullanıyor. Bazı forumlarda bunun sphere den çok daha iii olduğu, daha stabil olduğu ve skill bonusların gerçekçi olduğu söyleniyor.
Ama öte yandan Sphere yeni sürümünü çıkardı ve beta olmaktan çıktı.
Şİmdiye kadar hep sphere kullanan serverlarda oynadım ve bir çoğu çöktü ve kapandı. Mesela Exile ve Uoturk gibi...Kolayoyunda oynadım oda kapandı ama sanırım o sponsorluktan dolayı kapandı.
Her neyse, şu anda arayış içerisindeyim, yeni bi sharrda başlamayı düşünüyorum ve emegimin bosa gitmesini istemiyorum, script sorunları nedeniyle buglarla dolan ve 3-4 ay sonra kapanan bi shardda emek harcamak istemiyorum.
Sizce hangi programı kullanan serverlar daha iii...Sphere kullananlarımı tercih etmeliyim???
Mesaj tarihi:
Arkadaşım daha beta olan bir emulator'e nasıl güvenebilirsin
ayrıca shardlar emulatorlerden kaynaklanan sorunlardan kapanmıyor ya sponsor yada imkansızlıklardan dolayı kapanıyor.
Mesaj tarihi:
Tavsiyelere kulak asmamanı , kendin araştırıp kendin bulmanı tavisye ederim ..
Çünkü herkezin zevki farklı . Ben Nebula'dan nefret ederken , başkası Nebula'ya tapıyor örneğin. O yüzden her sunucuya girip bir bakmanı öneririm . Ama kaliteli oyuncuların yoğunlukta olduğu sunucular Parayla oynanan sunuculardır . Beklentine göre en iyi server değişir[hline]Heren Istiaron
Order Of Wizards
  • Yeni Oluştur...