f0cus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 İşte Emmy Ödüleri'nde en iyiler DRAMA DALINDA En iyi dizi: "Lost" En iyi aktör: James Spader (Boston Legal) En iyi kadın oyuncu: Patricia Arquette (Medium) En iyi yardımcı erkek oyuncu: William Shatner (Boston Legal) En iyi yardımcı kadın oyuncu: Blythe Danner (Huff) Yönetmen: J.J. Abrams (Lost) Senaryo: David Shore ("House) KOMEDİ DALINDA En iyi dizi: "Everybody Loves Raymond" En iyi erkek oyuncu: Tony Shalhoub (Monk) En iyi kadın oyuncu: Felicity Huffman (Desperate Housewives) En iyi yardıncı erkek oyuncu: Brad Garrett (Everybody Loves Raymond) En iyi yardımcı kadın oyuncu: Doris Roberts (Everybody Loves Raymond) Yönetmen: Charles McDougall (Desperate Housewives) Senaryo: Mitchell Hurwitz, Jim Vallely (Arrested Development) MİNİ DİZİ YA DA TV FİLMİ Mini dizi: "The Lost Prince" (Masterpiece Theater) TV filmi: "Warm Springs" En iyi erkek oyuncu: Geoffrey Rush (The Life and Death of Peter Sellers) En iyi kadın oyuncu: S. Epatha Merkerson (Lackawanna Blues) En iyi yardımcı erkek oyuncu: Paul Newman (Empire Falls) En iyi yardımcı kadın oyuncu: Jane Alexander (Warm Springs) Yönetmen: Stephen Hopkins (The Life and Death of Peter Sellers) Senaryo: Christopher Markus, Stephen McFeely (The Life and Death of Peter Sellers) MÜZİK YA DA KOMEDİ PROGRAMI Dizi: The Daily Show with Jon Stewart Performans: Hugh Jackman (58th Annual Tony Awards) Yönetmen: Bucky Gunts (The Games of the XXVIII Olympiad) Senaryo: The Daily Show with Jon Stewart Reality Show ya da yarışma programı: The Amazing Race Bana biraz adaletsiz olmuş gibi geldi nedense.[signature][hline] If you don't belive in yourself noone else will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 lost ı merak ediyorum.... raymonda bak be, hala ödül topluyor...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 desperate'la raymond'dan başkasını bilmiyorum vallla iyimi olmuş,kötümü olmuş bişey diyemiceem[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 will&Grace 15 daldan da babayı mı aldı yani?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 i hate everybody loves raymond. bukadar bos bir dizi cidden gormedim ben.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jachyra Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Will and grace i beklerdim everybody loves raymond!?!? Garip tabii[signature][hline]Cin coylar heb burdalardi... Ama biz goremedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 everybody loves raymond gereksiz cok odul almıs bence las vegas hiç odul almamıs bence almalıydı[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ''House'' a az ödül gitmiş,üzüldüm şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 E.L. Raymond'a son sezonu diye kıyak geçilmiş olabilir. Ama yine de iyiy bir diziydi.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 everybody loves reymond kadar kötü bir dizi görmedim ben nasıl ödül alıyor anlamıyorum. 1 kere bile gülmedim izlerken. aşırı derecede yapmacık ve gereksiz esprileri. allah allah..[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 voys a +1 arada sıra guzel espriler disinda pek bisiyi yok nası odul aldıysa..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 o dizide gulme efektini cok basıyolar :)[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: nileppezdel, 19 Eylül 2005 17:54 tarihinde demiş ki: will&Grace 15 daldan da babayı mı aldı yani? yani warya cuk oturur bi söz topice edik : hayatımda raymond kadar tiksinç bi dizi görmedim bende malcolm bile ondan güzel[signature][hline][b]günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar [Bu mesaj Fransuxa tarafından 19 Eylül 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 will and grace icin fazla aptal bir kitle amerikalilar. raymond'daki gibi 3. sinif, anlamak zeka gerektirmeyen esprilere alismislar.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: unac, 19 Eylül 2005 18:41 tarihinde demiş ki: everybody loves raymond gereksiz cok odul almıs bence las vegas hiç odul almamıs bence almalıydı ahah las vegas'ı ödül alacak bir dizi olarak görüyorsan zaten ohooooo =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Voys, 19 Eylül 2005 18:45 tarihinde demiş ki: everybody loves reymond kadar kötü bir dizi görmedim ben nasıl ödül alıyor anlamıyorum. 1 kere bile gülmedim izlerken. aşırı derecede yapmacık ve gereksiz esprileri. allah allah.. amerikanın seinfeld ve frasier ile beraber en çok izlenen komedi dizisi sonuçta... sen gülmüon diye kimse gülmücek diye bişey yok =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Everybody hates raymond[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 lostta ne var bu kadar ya bence iyi bir dizi değil. ceday izliyodu ona sormak lazım. everbody loves raymond ise amerikada cidden çok seviliyo, esprileri biz anlamıyoruz heralde. ne biliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 desperate'nin ödül almasını bekliyorum ve almış. ama everybody loves raymond biraz şaşırttı beni. hala ödül topluyor dizi :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Every Body Loves Raymon'ın tüm başarası Raymond'ın kardeşini oynuyan o şahane insandan gelmektedir. Kaldı ki dizi gayet güzeldir, zevkle izlenir.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 emmyi izleyince kaçırdıgımız baya bi güzel dizinin oldugunun farkına vardım. empire falls dikkatimi cekti; ed harris, paul newman falan oynuomus. bulup izlemek lazım walla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Ceday, 20 Eylül 2005 11:00 tarihinde demiş ki: emmyi izleyince kaçırdıgımız baya bi güzel dizinin oldugunun farkına vardım. empire falls dikkatimi cekti; ed harris, paul newman falan oynuomus. bulup izlemek lazım walla.. +1[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 everybody loves reymond da amerikan kulturune gore espiriler var ondan dolayi pek sarmayabilir iyi bi dizi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Ben severek izlerim Everybody Loves Raymond u... Orada Raymond un annesini oynayan kadin tipki babaabben, izledikce guluyorum[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 tr de kacıncı sezonu bu dizinin? normalde dizi bitmiş usa'de 9 sezondan sonra da :) daha epey izliyeceksiniz anlasılan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar