UnOLaCoNoCo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ArkadasLar bu KraLLık seçimLeri ne zaman bitecek bir biLgisi oLan varmı sinirLenmeye basLadım oyunu suna at buna at diye msj Lar aLmaktan... MiLLey oLayı iyice abarttı off oyun oldugunu unutanLar var sanırım hatırlatıyım :P :D[signature][hline]Nick : :UnOLaCoNoCo: LvL : 61 Class : Kasar HooD Clan : EsCaPe Server : Diez Np : 143.XXX Nation : Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bütün oylar pyro ya :)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez [Bu mesaj vktk tarafından 21 Eylül 2005 09:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnOLaCoNoCo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kardes ben human ım ama oyumuda kullandım bir turk olarak TauruS a ama anLamadım konu şu neden bu kadar abartıyorLar... eLmorad castLe a iniyorum pm doLuyor oyun'u şuna at oyun'u buna at... Bende tabiki gidin işinize ezikler diyorum baska bi şey denmez bunLara :D[signature][hline]Nick : :UnOLaCoNoCo: LvL : 61 Class : Kasar HooD Clan : EsCaPe Server : Diez Np : 143.476 (en son) Nation : Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_woldemort_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ya beyler Biz Nasıl Oy verecez bilen var mi ayrıca bu kral bi tane mi olacak yoksa bi orclarda ci insanlarda mı olacak_?[signature][hline]server:diez tabiki insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bende Tauros a verdim:)[signature][hline]Server: Diez Character: Paladin Level: 61 Np: 28xxx cLan: EsCaPe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 human ve orc kralları ayrı belirleniyor. orclarda breth(luferson castle), humanlarda piana(yeni ismini bilmiyorum) en arkadaki bir npc den oy veriyorsun ama şu anda işteyim ismini hatırlayamadım. Bütün oylar pyro ya :tup:[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 karus için "Roben [Election Committee]" var. Election for a king > election diyip oy verebilirsiniz.[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 şu oyunu nasıl oynuyorsunuz anlamıyorum wala oyun npc kesmekten ibaret 8-)[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Şu anda diiL zaten dün vermiştim ben oyumu.. Bende giremiyorum yani oyuna:D[signature][hline]Server: Diez Character: Paladin Level: 61 Np: 28xxx cLan: EsCaPe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: UnOLaCoNoCo, 21 Eylül 2005 09:18 tarihinde demiş ki: ArkadasLar bu KraLLık seçimLeri ne zaman bitecek bir biLgisi oLan varmı sinirLenmeye basLadım oyunu suna at buna at diye msj Lar aLmaktan... MiLLey oLayı iyice abarttı off oyun oldugunu unutanLar var sanırım hatırlatıyım :P :D *!Kral benim*[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnOLaCoNoCo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 boşverin herkesın gonlunde bır kral vardır benım gonlum de'de var ama o aday deil keşke olsaydı kım dıye soran olursa tabi kanka'm ( KazemAnk )[signature][hline]Nick : :UnOLaCoNoCo: LvL : 61 Class : Kasar HooD Clan : EsCaPe Server : Diez Np : 143.476 (en son) Nation : Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 muha:) Bütün oyLar bana :)[signature][hline]Server: Diez Character: Paladin Level: 61 Np: 28xxx cLan: EsCaPe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Her Serverin Kendi KraLı mı oLcak yoksa Tek KraL mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 her serverın ve her ırkın farklı bir kralı olucak.[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ayıptır sorması nereye oy attıyoz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ben oyumu tarusa vercem :)[signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Xigenonda oylar Aybars_tr ye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: oytun, 21 Eylül 2005 13:17 tarihinde demiş ki: ayıptır sorması nereye oy attıyoz :) oy kutusuna anvılın yanında kutu var artık gıdıyosun kapalı bı yere gıdıp oyunu verıyosun sonra kutuya sag tıklayıp atıyosun ... o da sana 5mılyon veriyo :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 oy nasıl atılıyo gençler düzügn cvp verin lütfen[signature][hline]nick:lordbowman level:51 race:assasin np:0/0 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yazıo ilk sayfada. ama oy verdikten sonra tırnağını boyuyolarmış :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Metakuso, 21 Eylül 2005 22:19 tarihinde demiş ki: yazıo ilk sayfada. ama oy verdikten sonra tırnağını boyuyolarmış :D mauahhahaha..malesef türkiyede öelde elin american serverinda boyamazlar eposta ile atcakmışın oyu daha uygar ,cool,teklonojik.blblblblb[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: [Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 21 Eylül 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yok bunda elini deil bütün vücudu komple boyuyorlar :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T (Bobert in clan :D ama ipne bi item bile vermedi ofzzz ) Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bu arada aware bobert türkçe konuşuyomu clandan_?[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yaws daha clanda online olarak görmedim :( hiç online olmuyodu :P ama türkmüş :S[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 merak etmeyin bobert türk tür en son icraatım[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar