Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Valla Bilen Arkadaşlar Yardımcı Olurlarsa Çok Sevinirim Okulun İngilizce Düzey Belirleme sınavı var sınıflara ayıracaklar seviyeye göre yardımcı olurmusunuz??[signature][hline]"Gonna Fly Now!" LEGEND OF ROCKY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 baska bi yerde bulursan buraya yazar mısın? bana da lazım valla biri yazarsa çok makbule geçer ne çalışçağımı bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kendinizi kandirmayin, adam gibi okuyun seviyeniz neyse. ich mochte dich f-word, was kostet es? almancasina sahip olmayin.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kendimizi kandırmak değil ki, önümüzde 4 sene olacak. ingilizcemizi ilerletiriz o kadar merak etme sınırda kalmayalım diye uğraşıyoruz (gerçi bi uğraşım yok ama :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ZAten burda 2 kelime kalip ogrenmek sinavda kendi seviyenin ustunde cikmazsin kasma bence :) Buyuk ihtimal ben gecicem girdigim sinavi ama keske gecmeseydim diorum 1 sene daha okusaydim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bahsettim sınav hazırlıı atlama sınavı deil seviye sınavı hazırlık sınıflarını seviyelendirecekler önümde biraz süre var zaten kendimde çalışıyorum ama sınav yöntemi olarak falan bi yardımcı olun Taz: nerde okuyodun birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hangi ünv. ? sınav soruları kitapcıgı filan satmadılar mı?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 okudumu yanlış anlamışım üzgünüm. [Bu mesaj Soulfly tarafından 21 Eylül 2005 01:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 uludağ benim ya öle boğaziçi fln olsa okucam da, basittir heralde uludağın sınavı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 What is your name? My name is ...... (ismini yazıyorsun boşluğa) Evet ilk kalıp benden devamı diğer patilerden hadi kolay gelsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ben tıp okuduğum için atladım ama diğerleri okusun hazırliği üni nin keyfını çikarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar