Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Valla Bilen Arkadaşlar Yardımcı Olurlarsa Çok Sevinirim Okulun İngilizce Düzey Belirleme sınavı var sınıflara ayıracaklar seviyeye göre yardımcı olurmusunuz??[signature][hline]"Gonna Fly Now!" LEGEND OF ROCKY
taz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 baska bi yerde bulursan buraya yazar mısın? bana da lazım valla biri yazarsa çok makbule geçer ne çalışçağımı bilemiyorum
Dela Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kendinizi kandirmayin, adam gibi okuyun seviyeniz neyse. ich mochte dich f-word, was kostet es? almancasina sahip olmayin.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
taz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kendimizi kandırmak değil ki, önümüzde 4 sene olacak. ingilizcemizi ilerletiriz o kadar merak etme sınırda kalmayalım diye uğraşıyoruz (gerçi bi uğraşım yok ama :D)
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ZAten burda 2 kelime kalip ogrenmek sinavda kendi seviyenin ustunde cikmazsin kasma bence :) Buyuk ihtimal ben gecicem girdigim sinavi ama keske gecmeseydim diorum 1 sene daha okusaydim :)[signature][hline]
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bahsettim sınav hazırlıı atlama sınavı deil seviye sınavı hazırlık sınıflarını seviyelendirecekler önümde biraz süre var zaten kendimde çalışıyorum ama sınav yöntemi olarak falan bi yardımcı olun Taz: nerde okuyodun birader
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hangi ünv. ? sınav soruları kitapcıgı filan satmadılar mı?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Soulfly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 okudumu yanlış anlamışım üzgünüm. [Bu mesaj Soulfly tarafından 21 Eylül 2005 01:35 tarihinde değiştirilmiştir]
taz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 uludağ benim ya öle boğaziçi fln olsa okucam da, basittir heralde uludağın sınavı
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 What is your name? My name is ...... (ismini yazıyorsun boşluğa) Evet ilk kalıp benden devamı diğer patilerden hadi kolay gelsin ;)
Famy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ben tıp okuduğum için atladım ama diğerleri okusun hazırliği üni nin keyfını çikarin
Öne çıkan mesajlar