EarS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Şimdi eclipse serverındaki karakterimi beğenmedim ve sildim.Launchpad'de fln gözükmüyor.Ama eclipse serverında yeniden karakter yaratmaya çalıştığımda daha fazla karakter yaratamazsın diyor.Neden böyle diyor? Ayrıca neden server seçme ekranında yavaşlıyor oyun fare hareket etmiyor zar zor server seçiyor?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. [Bu mesaj EarS tarafından 22 July 2003 10:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 başka bir serverda yeni bir karakter açtım sonra tekrar açabildim eclipsete.bu arada yanlız dolaşmaktan sıkıldım.yok mu kimse beraber dolaşacak?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Öyle durumlarda Full scan yap.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Ears oyundaki mouse yavaslamalarini onlemek icin launcpadde ki options a gir ordan Disable Hardware Mouse u bul ve seicli olmadigina emin ol , bir cok mouse yavaslama sorununun kaynagi orda[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 seçilmiş mi olması lazım seçilmemiş mi?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Secilmemis[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: EarS, 22 July 2003 10:13 tarihinde demiş ki: Şimdi eclipse serverındaki karakterimi beğenmedim ve sildim.Launchpad'de fln gözükmüyor.Ama eclipse serverında yeniden karakter yaratmaya çalıştığımda daha fazla karakter yaratamazsın diyor.Neden böyle diyor? Ayrıca neden server seçme ekranında yavaşlıyor oyun fare hareket etmiyor zar zor server seçiyor?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Ears kardesim karakter için full scan yap , mouse için ise masaüstünde sag tiklayip özellikler - ayarlar - gelismis -sorungider - sekmesinde donanim ivmesini 1 kademe asagiya cek... [Bu mesaj EarS tarafından 22 July 2003 10:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Arnavisca dedigin dogru olabilir ama bende aynı sorunu yasıyordum disable hardware mouse u secilmemis halae getirince her sey duzeldi mouse adına .[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 saol levent dediğin işe yaradı.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar