Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iste ünlü sabetayistler!SOK OLCAKSINIZ

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Türkiye iyi yerlere geldi. Sonra düşürdüler. Kimin düşürdüğü de bellidir. Şu anki durum acınacak düzeyde. Ama eğer onlar olmasaydı, şu anda İran gibi baskıcı-İslami bi rejimde yaşıyor olabilirdik.

Onlar Atatürk'ün eserini ayakta tutmaya çalışıyorlar.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
K.A.L Forever!
Mesaj tarihi:
sonuc olarak türkiyede MEDYA WE SİYASET herzaman yabancıların kontrolünde olmustur görünürdeki insanlar sadece kukladırlar.bunların arkasında bizim bilmedigimiz cok büyük gücler wardır we en ufak ayrıntılara kadar dikkat edilir.
Mesaj tarihi:
Her yabancı Türkiye'nin kötülüğünü istemez ama.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Mesaj tarihi:
ya beko kusura bakma ama çok saçmaladın..

yaniböyle insanlşarın bilmemnelikleriyle uğraşılacağına adam gibi tepkini koy yani bu tepki koymak değildir bu saçmalamaktır.. yakın bütün rumları ermeniler ne d eolsa onlar yabancı

bir insanın ne olduğuna değil ne yaptığına bakmak lazım[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
her yabancı istemese bile isteyenler cogunluktadir..bgn bi amerika sawasi ciksa türk yahudilerin we ermenilerin cogunlugunun orgutlencegıne yada orgutlendırılcegıne eminim..
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 21 Eylül 2005 22:22 tarihinde demiş ki:
ya beko kusura bakma ama çok saçmaladın..

yaniböyle insanlşarın bilmemnelikleriyle uğraşılacağına adam gibi tepkini koy yani bu tepki koymak değildir bu saçmalamaktır.. yakın bütün rumları ermeniler ne d eolsa onlar yabancı

bir insanın ne olduğuna değil ne yaptığına bakmak lazım

dostum beni yanlıs anlama ben kimseyi suclamııorm kimseyi yargılamıorm ama kimin ne oldugunu we gercekleri bilelim ozaman hersey daha ii olcak eminim
Mesaj tarihi:
Bugün bi Amerika savaşı çıksa bizim yanımızda olmaları da hiç birşeyi değiştirmez. Ayrıca Yahudi demek Türk değil demek değil. Müslüman da Türk, Yahudi de. O yüzden Atatürk "Ne Mutlu Türküm Diyene" demiş, "Ne mutlu Türk olana" değil.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Mesaj tarihi:
Ve bir Türk Türkiye'yi hep destekler![signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Mesaj tarihi:
Abi "Şok" oldum 3 saattir hareket edemiyorum, mesajı da telepatiyle yazıyorum... (Yuh daha neler...)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Mesaj tarihi:
Ben samimi olarak söylüyorum. Ve daha fazla tartışmak istemiyorum, sadece bu topicte Türkiye için emek vermiş insanlara haksızlık edildiğini düşünüyorum.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Mesaj tarihi:
ben o listedeki kimseyi suclamadım...ama türkiye biseyler kattiklarina da inanmıorm..bu ülkeye atatürkten sora hicbir siyasi bisey kazandirmamistir!donup cumhuriyet tarihimize bakalım ozaman görücez bunu..1950 lerden buyana yapılan yanlis politikalar yüzünden bu haldeyiz
Mesaj tarihi:
said:
beko, 21 Eylül 2005 22:15 tarihinde demiş ki:
türkiye bu günlere onlar sayesinde geldi tesekkür edelim demek sacmaliktir! türkiyenin bugünkü halinden memnun olmak kadar gercekdisi bsi yoktr.

bu türkiye'nin halinden çok memnunum demek değil. türkiye'de iyi şeyler de oluyo, kötü şeyler de. ama şu isimlere bir bakmanı öneririm, sabetay mabetay deme şimdi, kimin ne olduğu önemli değil. yıldız kenter kadar yetenekli bir sanatçı kaç yılda bir gelir? nazım hikmet gibi dünya çapında ünlü kaç tane şairimiz var?peki yaşar kemal?abdi ipekçi, çetin emeç, yunus nadi gibi gazeteciler..peki sen hiç sezen aksu dinleyip hüzünlenmedin mi? oğuz aral sayesinde bugün bayıla bayıla okuduğumuz penguen'ler, leman'lar kurulmadı mı? yani saymakla bitmez bu insanların bu ülkeye kattıkları yahu, neyini tartışıyoruz?[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Mesaj tarihi:
ha bu arda yabancılaşma derken..

madme o kadar laf ediyorsun o zmana niye V yerine W kullanıyorsun? neden türkçe'ye daha çok dikakt etmiyorsun..

mesela ben türkçenin t sini büyük yapmadım şimdi hatta türkçenin derken nin i üstten kesme ile ayırmadım çünkü unuttum şimdi geri dönüp de sırf sana bu mesajı yazarken maske takacak değilim yanlış yazıyorum ama en azıdnan ekndi alfabeme saygı gösteriyorum[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
Watanı Sewiyorum ama W yazıyorum düzgün Türkçe kullanmıyorum hatta Türkçe kullanmıyorum , sırf moda bu diye amerikan alfabesi kullanıyorum sonra sabetayistlere karşı olan komplo teorilerini savunuyorum , türkiyenin gelişmesine uygar bir ülke olmasına katkı sağlayan sabetayistleri görmezden geliyorum. Watanımı çok sewiyorum ve düşünüyorum.

dimi beko ?[signature][hline]under construction..
Mesaj tarihi:
said:
beko, 21 Eylül 2005 22:34 tarihinde demiş ki:
ben o listedeki kimseyi suclamadım...ama türkiye biseyler kattiklarina da inanmıorm..bu ülkeye atatürkten sora hicbir siyasi bisey kazandirmamistir!donup cumhuriyet tarihimize bakalım ozaman görücez bunu..1950 lerden buyana yapılan yanlis politikalar yüzünden bu haldeyiz

Evet haklısın. Ama beterin beteri var. Ve belki politik anlamda değil ama, diğer dallarda çok şey katanlar da var. Bi Sezen Aksu, Bi Haldun Dormen. Bunlar da görmezden gelinemez.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Mesaj tarihi:
1.si ben siyasi alandaki sabetayistlerden bahsediorm..2.si türkce icin burdaki herkesten fazla üzülüorm byebye turkceyi okumus bi insanım ama bu sekilde yazmak bana daha estetik gelio bu bi hatadir onuda kabul ederim
..
Mesaj tarihi:
iyide...
enel hak...
allah akil fikir versin. tasavvufu alip sabetayist yapmislar, sonra moda haline getirip altina milletin ismini yazmislar. once "enel hak" in ne oldugunu arastirsin bilmeyenler. sonra tasavvufa baksinlar. bunun muslumanlikla falan alakasi bile yok. yahudiligide neresine sikistirmislar enteresan yani...[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 21 Eylül 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
dufrasne, 21 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
Watanı Sewiyorum ama W yazıyorum düzgün Türkçe kullanmıyorum hatta Türkçe kullanmıyorum , sırf moda bu diye amerikan alfabesi kullanıyorum sonra sabetayistlere karşı olan komplo teorilerini savunuyorum , türkiyenin gelişmesine uygar bir ülke olmasına katkı sağlayan sabetayistleri görmezden geliyorum. Watanımı çok sewiyorum ve düşünüyorum.

dimi beko ?

degilmi beko diyecektiniz heralde ?
Mesaj tarihi:
said:
beko, 21 Eylül 2005 22:39 tarihinde demiş ki:
1.si ben siyasi alandaki sabetayistlerden bahsediorm..

Siyaset yassah gardeşim...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Mesaj tarihi:
valla bence konu sacma..yani onların atası babası sabeta olabilir ne olucakki..simdi istersenizde alevi sünni tartısması yapalım..konu Turkluge nerden geldi ya hristiyanda Turktur Muslumanda...sabetayist diye saydıgınız kişiler içinden cok sevdiğim insanlar var ne olucak yani ne zararlarını gordunuz..[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh
Mesaj tarihi:
sabetayci'larin mesih, senyor, kral diye nitelendirdikleri sabetay sevi'nin 18 emri.

tek ve eşsiz olan ve onun dışında hiçbir benzeri mevcut olmayan yaratıcıya olan imanı korumaya itina göster.
gerçek mesih olan mesih'ine inan; şanını artıran david'in soyundan gelen senyörümüz, kralımız s.s. haricinde hiçbir kurtarıcı yoktur.
ne tanrının ne de mesih'in adına sahte yemin etme, zira senyörün adı ondan alınmıştır ve bu kutsal varlığa saygısızlık edilmez.
tanrının ve mesih'in adı geçtiği zaman saygı duyulur. hemcinsine göre üstün olan doğası nedeniyle her kim olursa olsun ona saygı göstermelidir.
mesih'in sırrını anlatmak ve incelemek için toplantıdan toplantıya koşuşturulmalıdır.
onlardan ne kadar nefret ederse etsinler başka ulusların mensuplarını öldürmek için bile olsa kendi aralarında katil olamaz.
16 kislev günü herkes bir araya gelir ve herkes mesih'le ilgili başkalarından duyduğunu ve mesih'e olan inancın gizemi hakkında ne anladıysa yanındakilerine anlatır.
zina onlar arasında hüküm süremez. beriya kuralı mevcut olsa bile, buna rağmen hırsızlar yüzünden tedbir almak gerekir.
yalan şahitlik yapılmaz, mümin olmasalar bile hem cinsine yalan söylenmez ve birbirini ele vermek olmaz.
türban inancı taşıyan birini, inandığı bir yer bile olsa, zorla bir yere sokulmaya izin verilmez, zira üstat mücadeleciler gurubuna ait bir kimse eksiksiz bir kalp haliyle ve istençli bir ruhla hiçbir şekilde zorlamadan kendiliğinden oraya girer.
aralarında kıskançlık yoktur ve kendilerine ait olmayan şeyleri açgözlülük ve hırsla istemezler.
kislev ayının 16'sındaki bayram büyük sevinçle kutlanır.
kişiler birbirine karşı iyiliksever ve merhametli olmalıdır ve hemcinsinin istenci için kendi istenci gibi çaba sarf etmelidir.
her gün gizlice mezamir okunmalıdır.
her ayın doğuşu izlenmelidir ve ayın çehresini güneşle karşı karşıya gelmek üzere çevirmesi ve ay ile güneşin yüz yüze bakmaları için dua edilmelidir.
türklerin gözlerini örterek gizleme adetlerine, ramazan orucu tutmak için, ve keza kurban kesmek için sıkışmadıklarına dikkat edilmelidir. gözün gördüğü her şey kusursuz olarak yerine getirilmelidir.
onlarla evlilik sözleşmesi yapılmamalıdır.
oğullarınsünnetine itina gösterilmelidir ve bunu aziz halkın utancını kaldırmak için yapmalıdır
  • Yeni Oluştur...