Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaws knightı bıraktım ve anladımkiiiiiiiii

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaws 1 hafta oldu knightı bırakalı hayatın tadını almaya başladım. abi meersem ne boş işmiş knight ya.zati empireyi sevmemiştim buda bahane oldu. sizede tavsiyem bırakın ve charları satın.nedenmi? elinizde char olunca giresiniz gelio gerçi bende 61 mage var hala ama onlada arada bi girip nova atıom oda yetio:D 6 tane 60 charı sattım full shelli warioruma üzüldüm ama nese yabancıya gitmedi altta imzamda yazılı olanlar doğru diildir bakmayın:D sizde bırakın ve hayatı yaşayın:D
Mesaj tarihi:
kısatlmış işte imzasındada diyor :)[signature][hline]Name:Chuda_tr
clan: T__T (Bobert in clan :D ama ipne bi item bile vermedi ofzzz )
Server : Ares
Lvl: 5x
np: 6xx :D
Mesaj tarihi:
zuahahahah ke yalan oldu gençler gelin ferentus a harika walla lvl 3209523057237 oldum gelin gelinn[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Mesaj tarihi:
said:
Gothic, 21 Eylül 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
zuahahahah ke yalan oldu gençler gelin ferentus a harika walla lvl 3209523057237 oldum gelin gelinn

mauahahaha[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup:
Mesaj tarihi:
korn ve aware siz akrdeş misiniz hemen topic patlatıyonuz lan[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Mesaj tarihi:
gothic ayıpsın ben pasot akssam veya amaç topic patlatmak olsa 1kyı aşkım mesaj olurdu yapma ...ama bu tam dal,ga geçilcek topic başkasınla dalga geçiyoz fln filan uykum geldi dağıtıyom işte....[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup:
Mesaj tarihi:
cnbe i aç orada fransızca bi film var :)[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum
lvl 57 cleric
Full Heal/Duff
Dip Not : İsteyen Herkese Kodlar yollandı xD :D
Mesaj tarihi:
salla ya yatıyom ben ukum geldi bye pati halkı[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Mesaj tarihi:
yok ya annem bağrıo yat die banane :D ders yapmıos zati
en arka köşeyim =P[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum
lvl 57 cleric
Full Heal/Duff
Mesaj tarihi:
kapıda kalırsan yani açarsınız dio o metodla garbış a gitces ıyhh[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum
lvl 57 cleric
Full Heal/Duff
  • Yeni Oluştur...