LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ya bu ing. gerund olayı neydi? unuttum ve kafayı yemek üzereyim...[signature][hline]Ferrero, 15 Eylül 2005 18:34 tarihinde, 6s-Tromsö maçından önce demiş ki: Yenemezsek "mal" title ı koysunlar bana. %100 yeneriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 -ing diil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 o muydu ya? öldüm var ya doğru oydu. ohh be sağolasın...[signature][hline]Ferrero, 15 Eylül 2005 18:34 tarihinde, 6s-Tromsö maçından önce demiş ki: Yenemezsek "mal" title ı koysunlar bana. %100 yeneriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 gerund:verb'e -ing eki gelerek o fiili isim-fiil yapar örnegim swim ( yüzmek eylemi ) swimming is my favourite sport ( yüzme benim favori sporumdur )[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 yok kuralları filan hatırlıyorum her şeyi onun adının gerund olduğunu unuttum o_0[signature][hline]Ferrero, 15 Eylül 2005 18:34 tarihinde, 6s-Tromsö maçından önce demiş ki: Yenemezsek "mal" title ı koysunlar bana. %100 yeneriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 :D:D:D bazen buna benzer olaylar banada oluo[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ben ciddi ciddi hiç bir konunun adını bilmiyorum atıl bişeyler sordu geçen gün haaaa? dedim =( ama konuları biliyorum =P[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 aynen ya bi keresinde comparative-superlative neydi unuttum. ya delircektim nerdeyse :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 onlar ne be[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: zaidral, 18 Eylül 2005 19:45 tarihinde demiş ki: onlar ne be comparative karşılaştırma oluyo ali huseyınden daha uzundur. vs vs süperlative de süper latif bi nevi Türk süper kahraman süperman gibi hehe[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: twistedemo, 18 Eylül 2005 19:18 tarihinde demiş ki: ben ciddi ciddi hiç bir konunun adını bilmiyorum atıl bişeyler sordu geçen gün haaaa? dedim =( ama konuları biliyorum =P atıl güzel isimmiş bide soyismi kurt olsa çok güzel olur[signature][hline]I am the best f.ck the rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 kusmuğunda boğul =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ya sen gerund deince benim de aklıma infinitive geldi o neydi:D ikisini beraber örenmiştik die hatırlıorm[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 gerund: "-ing" li yapının adı infinitive: "to" ile kullanılan yapının adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ya ben bu sene ünv tenin hazırlığına gittim dersleri nasıl takip ettim ödev çok az yaptım ama geçtim ingilizceden şaşırdım kendime bilmiyorum daha bilgili olanlarınız bizim final sınavımızda ingilizcede grammer tamamen test şeklindeydi bu bir handikapmı yani cevap sırıtıyordu şıklarda writing ve listening ayrı tabi ama gelin görünkü bir bok bilmiyorum gene nasıl iş anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Gerund => falanfilan+ing Gerund diyince aklıma hep Gerrard geliyo nedense :-)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar