senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 casshern dune 2001 a space odyess ichi reservoir dogs kuşlar ilk aklıma gelenler oldu tabii daha bi ton film var sevdiğim klasik olmuş[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Sphere[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Leon Butterfly Effect Cold Mountain (dün izledim çok güzeldi) dipnot: hayatımda vanilla sky kadar sıkıcı, uyku getirici, anlamsız bir film izlemedim.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 olur mu ya vanilla sky ii film. muhteşem deil o ayrı ama ii..[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Filmdeki senaryoyu ve oyuncuların bunu yanısıtmasını inceleyerek,finalin mütişliğini ve tom cruz un en iyi performans gösterdiği film olduğuna dikkat ederek , anlayarak izlemek lazım tabiki vanilla sky'ı. Dipnot:Belkide vanilla skyda biraz kendimizi bulduk arkadaş grubu ile o yüzden beyendik. [Bu mesaj Picci tarafından 19 Eylül 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
f0cus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Full metal jacket Taxi driver Mystic river Gone with the wind Good will hunting Top gun Liv Tyler'ın bütün filmleri :D[signature][hline] If you don't belive in yourself noone else will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Fight Club Vanilla sky LoTR Cesur Yurek Rocky[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Green Mile Lord of The Ring serisi(Bence) Fight Club Fil(Gus Van Sant Filmi bilirsiniz belki)[signature][hline][b]Banada Plz[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 sin cityyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy o ne sanatsallıktır öyle....dövüşler bile estetik o renk o aheng...[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 fight clup saw[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyagi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 nehirler kırmızı akar izleyen yada romanı okuyan var mı acaba merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyagi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Pessimist, 18 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Rose Red benim için de efsane LOTR'u unuttunuz mu??? hocam gercekten cok uzun olmasın ragmen acaip saran bir film yaff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Zep, 20 Eylül 2005 15:23 tarihinde demiş ki: fight clup saw club o[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Modern times Leon Edward sciorhands Clockwork orange Aklıam bunlar geldi ilk anda ama cok cok geniş bu konu bu dunyanın filmi yazılır buraya[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Bone, 18 Eylül 2005 20:07 tarihinde demiş ki: başyapıt efsaleneşmiş filmler diyorsun sonra bilindik şeyler olmasın diyorsun :D ilk aklıma TERMINATOR 2 diye bağırmak geldi ama sanırım kriterlerine uymuyor. zor bir durum ama birkaç film yazayım bari: -Dr. Strangelove -Monty Python and the Holy Grail -Equilibrium -Donnie Darko -Dark City -In The Mouth Of Madness tabii daha çok sevdiğim filmler var. Terminator 2, Alien, Predator, Back To The Future, Conan the Barbarian vs. ama üstteki filmler de bunların altında duran filmler benim açımdan. Guzel secimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 -THE LONGEST DAY (Kesinlikle edin bu filmi gelmiş geçmiş en iyi savaş filmi) -Schindler's List (Spielberg'in 1993 yapımı savaş karşıtı harika,süper,şukela bir film.Kesinlikle izle.TRT veriyor sürekli ama kesinlikle arşivinde bulunsun) -The Pianist (biliyor herkes :) ) -The Platoon (şavaş karşıtı harika bir film) -Saving Private Ryan (şavaş bilmeyen yok ) -Fight Club (harika konusu olan süper bir yapım) -Scarface (var mi dahası al pacino'nun en iyi filmi) -Thin Red Line (şavaş filmi ve harika) -Band of Brothers (Kutu halinde satılıyor biliyorsundur) -Road Pertion(yanlış yazdım galiba ama Azap Yolu işte) -The Girl Next Door (euahuaeh saymayın bunu şaka :) ) Ya aklıma sanat değeri taşıyacak film gelmiyor bunlardan başka hatırlayamıyorum ama hatırladıkça yazacağım.Şimdi aşağıya inip arşivime bakacağım :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 -Rabbit Proff Fence (Avustalya'daki Aborjinler hakkında güzel bir yapım) -Brother in the Wolfs (Fazla yorum yok iyi bir yapım :) ) -Jurassic Park 1 (ilk film şüphesiz gereksiz devam filmlerinden kat kat daha iyi ) ve asıl önemli olanı unutmuşum :) Ocean's Eleven Şüphesiz bence süper bir yapım :) George ve Brad yetiyor zaten ama Andy Garcia'nin oyunculuğuna hayran kalmıştım.Hele en sonunda parasının çalındığını anladığı anda ki yüz ifadesi :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 eleven ne kadar güzelse twelve o kadar kötüydü.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ben ikisini de sevmedim yaw ama müzikleri çok iiydi :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 full metal jacket oldboy natural born killers[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bende son 2-3 yıldır arsiv yapıyorum 150 yi gecti filmler sıkıldıkca cıkarır izlerim bende bi iki tane yazayım dedim -Zulu (valla bayılıyorum bu filme savas sarkılarına hastayım) -Good,Bad and Ugly (western klasigi) -Batman 1-2 -Leathel Weapon 1 (diger filmlerinide sayabilirsin) klasik seyleri yazmadım cogunu zaten arkadaslar yazmıs aklıma bunlar geldi simdilik[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bengii Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 once upon a time in west Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 AA Valla yaa The Good The Bad And The Ugly'i nasıl da unuttum :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 efsane değil ama son dönem filmleri arasından sıyrılan ve izlenmeli dedirten: lost in translation[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 evet ya twelwe çok kötüydü ama müzikleri harikaydı :) Eleven güzeldi ya ve o müzikler zaten yok mu.Bir çok sahneyi güzelleştiren bence o müzikleriydi ya[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar