Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG satin almak isteyenler..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
almanyadaim su anda ve isteyen olursa SWG getirebilirim...
tabiki ustune makul bir kar koyarak..[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired)
Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor
(DF--->Hamstring spammer & auto-runner's pa on the way nigthmare :P)

Mesaj tarihi:
fiyat nedir?
bide almanyadan alınan oyun almanca mıdır?[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive)
UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive)
CS,TF,HLDM: =LeadeR=
Mesaj tarihi:
oyun almanca ama patch ama ingilizce yapilabilir..
fiyatini bende bilmiyorum. avrupada satiliyor.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur

Mesaj tarihi:
Lucar atrs zaten su anda sadece US ici satıs olucagini bangır bangır belirtti sonbaharda ancak avrupa dagitimi baslanıcak bunu herkes biliyor , ben ceti arkadasımızdan biraz uyanıklık kokusu alıyorum ya hadi neyse ..
Mesaj tarihi:
aslında avaturk icin durum farklıydı , ben telefonda hasan isimli bir kişi ile gorusmustum ( paticikte ilk avaturk topicigini acan kisi ) baan soylediginden cıkardıgım amerikadaki bir tanıdık firma onlar icin alıp onlara yolliycak ve avaturkte burda önsipariş veren musterilerine vericekti oyunu sonbaharı beklemeden , ama bir terslik oldu heraldeki bu zamana kadar henuz baslamadı dagıtıma avaturk.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect '
Mesaj tarihi:
Forumlarda kullandığımız laflara biraz dikkat edelim!

Ceti Almanya'da oyunun olabilceğini düşünerek veya yanlış bilgi alarak yazmış olabilir. Kimseyi dolandırmadığı da göz önünde bulundurulursa bu ettiğin laf fazlasıysa gereksiz...![hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer

I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Mesaj tarihi:
said:
Ceti, 16 July 2003 22:23 tarihinde demiş ki:
almanyadaim su anda ve isteyen olursa SWG getirebilirim...
tabiki ustune makul bir kar koyarak..[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur

Hmm ben istiyorum... Yanlız istanbulda elden ele deişim yapabilcek myz o önemli bak, şehirler arası ulaşımla uğraşamam...
Mesaj tarihi:
ticaret adamı rezilde eder vezirde, bakınız adam bi daha mesaj atmadı :) neyse fazla yüklenmeyelim ibreti alem olsun :p[hline]*http://www.milliyet.com.tr/2001/02/23/yasam/yas03a.html adresine bakar ve kopar*

PFC. Deolanthe Cleavis
215th Heavy Infantry
Hell Raiser's
Human - Ranger
Imperial Guard ( www.imperial-guard.net )
Star Wars: Galaxies
---
Diaboli virtus in umbust est
  • Yeni Oluştur...