Levent Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 simdi swg ortaminda tame edilen sizin kontrolunuzdeki hayvanlari egitebiliyrsunuz bildiginiz gibi , ve onlara cesitli eylemler icin cesitli lafları ogretiyorsunuz . Mesela ben serverda goruyorum hep adam attack vermesi icin 'Kill him' sozu ile egitmis yada bir baskası take it filan , birde dedim ki bizim agzımızdan guzide turkcemizle acaba biz egitsek komutlarımız ne olurdu :) benim hayvanim attack yapıcagını Atil kurt sozuyle anlamali akabinde otur essek oglusu ile ise oturup kemigni beklemeli , sizinkiler nasil olmalı ?[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Ben droidim için düşünüyorum, saldırma için "kafasını kopar","parçala" gibi kelimeler kullanırdım."[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhyolfCharedtes Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 cok guzel olur turkce komutlar turkce her yerde turk turkce turkuz delırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Var bi tane turk CH , Gel, Saldir filan gibi komutlar kullaniyordu gecen gun tusken campinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Gel kuçu Otur oglim atıl kurt aslında en iyisi şöyle Come kuçu Sit down oglim attack kurt how is yenge yelping bite çoluk çocuk for me you have to eat sergen besiktas dogg your team bendensin... :)[hline]*http://www.milliyet.com.tr/2001/02/23/yasam/yas03a.html adresine bakar ve kopar* PFC. Deolanthe Cleavis 215th Heavy Infantry Hell Raiser's Human - Ranger Imperial Guard ( www.imperial-guard.net ) Star Wars: Galaxies --- Diaboli virtus in umbust est Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 başka yere atıcağım mesajı yollamışım da silemedim, burayı okumadan atlayın en iyisi - e okudunuz gerçi ama :p [Bu mesaj MonTezaus tarafından 22 July 2003 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar