kokolo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Çiçek&böcek adamları beni banlamış nedeni de chargeback denior ama charge back ne ben ole bişi yapmadım yardım edin lutfen :(:([signature][hline]orc olmak insanlığa aykırı :-) [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 22 Eylül 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 nekadar sure banlandıgını ögrendinmi? az biseyse bence bekle[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokolo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Çiçek&böcek Bir sürü hemde [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 22 Eylül 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 valla bende bilmiyom nerden ögrenildigini internet sitesine gir ordan sifrenle charına gir yazar herhalde oralarda biryerde[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokolo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Çiçek böcek [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 22 Eylül 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Küfür Kullanmasan? bi ara pati kurallarını oku.Belki topic başlıgını "Chargeback ten banlandım" yada " Chargeback nedir?" gibi acıklayıcı ,kullanıcıyı daha topic e girmeden içeriği anlayacagımız bi duruma getrirsin.[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez www.kohackdownload.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Arkadasım muhtemeln 999 gün banlanmısıındır. Chargeback kredi kartı ile ilgili bir sorundur. Kredi kartının limiti yetmemiş olabilir. Ödemeyi geri almıs olabilirsin. Bir hata sonucu banlanmıs olabilirsin. Global siteden accauntuna gir ve neden banlandıgını sor. Cevap gelecektir. Notice: Küfüre devam edersen paticik yönetimide seni banlayabilir. Biraz daha dikkatli ve özenli bir forum dileklerimle..[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 kokolo areste yeni bi char ac bana pm at nikim mcse sana ben yardım etcem item konusunda meraklanma sözüm söz![signature][hline]FeeL OuR PoWeR! cHooSe YouR DeSTiNy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bende yardım ederim lvl konusunda[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 5 kelimeden 2-3 ü küfür ...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar