Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(Sözde) Ermeni Soykırımı Yasa Tasarısı

elektrot

Öne çıkan mesajlar

Sanmayın ki Türkiye Ermenileri düşman. Ermeni çok fazla tanıdığım var çok yakınımda.
Türkiye Ermenileri Türkleri ve Türkiye'yi çok seviyor genelde..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

go2hell eger bu sekilde tartisirsan cok dinleyenin olmaz...
Milliyetci bir tartisma atacaksan ortaya, eger normative olacaksa dediklerin, yine de karsi tarafi iyice irdele bence...
Sana bir tavsiye, ister dinlersin ister dinlemezsin...

Bu arada ben de anlamadim neden Osmanlilara dervisme pezevenkler falan denildi...
Kuzeydogudan gelen bir Rusyaya karsi, Osmanli ne yapsin.... Zaten ayakta zor duruyor, bir de iceriden Ermeniler ayaklanma cikariyor... Askerler Ermenii sorununu ele almadan rusya gibi bir gucle nasil savasacak?
Ermeniler Rusya Osmanli'ya giriyor biz de ayaklanallim kendi devletimizi edilelim mantalitesi kullanmadilar mi 1915 lerde?[signature][hline]Bal adam...
Sosyal ağlarda paylaş

elektrot "Ermeni soykırımı yoktur" diyen ermeni de yok demişsin ama çok kötü bir genelleme olmuş. etrafımdaki ermenilerden hiçbiri bu olaya inanmaz. inanmaz derken; gerçek olmadığını bilir.

Bence olayı büyütmenin alemi yok. Hükümet suskun kaldıkça diğerlerinin sesi daha gür çıkıyor o kadar. Kanımızda resmen siyaset uygulayamama var. Orta Asya'dan beri askeri güç mükemmel ama han ölünce ülkenin çökmesi; çin'den kız alınıp durulması gibi bir geçmişe sahip olduğumuz için bu şaşılacak birşey değil.Fransa bile Afrika'da soykırım yapıyor ama hiçbir yerde adı bile geçmiyor. Çünkü Hükümet güçlü. İyi siyaset yapıyor...
Ayrıca aklıma gelmişken; Unutulmaması gereken bir başka konuda, biz siyaset yapamasakta bizim lehimize siyaset yapabilenler olduğu için şanslıyız yinede. Kerry kesinlikle ermeni soykırımını kabul edeceğini söylüyordu Ermeni lobisinden oy alabilmek için. Fakat Sizin o hiç sevmediğiniz israillerle aramız iyi olduğu için yahudi lobisi aracılığı ile Bush ermeni lobisinin karşısında durdu hep.

Bunlar yavaş yavaş üstesinden gelinebilecek konular. Abartmamak lazım ikidebirde. Hele hele Gereksiz milliyetçilik taslamaya da gerek yok ondan bundan dost olmaz diye....

insanoğlunu alt kümelere ayırıp daha sonrada onlar arasında gerginlik yaratmak yanlış. Bazı ermeniler hata yapıyorsa sizde hata yapmak zorunda değilsiniz.

Burada siyasi olayların konuşulmasından hep rahatsız oluyorum çünkü saçma taraflara çekiliyor hep konular.

Lütfen tartışılmasın bu konular...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

dusunmeyen tartısmayan bır genclık modelı
sıyasetten uzak durucak okuyup kafayı sıyyırtıp gunde 10 saat calısıcagı bır ıse gırıcek ve emeklı olana akdar ot gıbı yasayıp gecım sıkıntısıyla ugrasıcak

kenan evrenın 80 den sonra doganlar ıcın hazırladıgı destıny planı

tıkır tıkır ıslıyor ne yazıkkı[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 16 Eylül 2005 02:22 tarihinde demiş ki:
dusunmeyen tartısmayan bır genclık modelı
sıyasetten uzak durucak okuyup kafayı sıyyırtıp gunde 10 saat calısıcagı bır ıse gırıcek ve emeklı olana akdar ot gıbı yasayıp gecım sıkıntısıyla ugrasıcak

kenan evrenın 80 den sonra doganlar ıcın hazırladıgı destıny planı

tıkır tıkır ıslıyor ne yazıkkı

Problem de orada zaten. Etrafımızdaki insanların çoğu siyaset yapamıyor, yaptıkları şey siyaset değil...

Provakasyon, galeyana gelme, dedikodu yapma, olayı büyütme, demagoji yapma, inandığına değere körü körüne sarılma

bunlardan biri, birkaçı yada hepsine sahip olan insanlar inanılmaz derecede çoğunlukta ve böyle insanların arasında malesef siyaset yapamıyorsun.[signature][hline]
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

gecen kendısıne 12 eylul u sorunca zat ı şahanelerı okullar acılıyor dedı 25 sene oncesı pekı dıyen gazetecıye

12 eylul u unutun arık dedı

emredersınız sayın paşam
12 eylul ınternetı bıle otla doldurdu[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Go2hell aslında bende pek sevmiyorum bir sürü pislikleri var ama bir sürü de başarıları var.Kanuni'den öncesi gene iyi ama Osman ve Orhan Bey tam liderler (Kemal Tahir'in Devlet Ana kitabını okuyun :) )[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

tepki toplarsan topla, fikirlerine güveniyorsan ujmrunda olmaz faşist olsan bile..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 16 Eylül 2005 02:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@Martin Lgore:
ermeniler hakkindaki fikirlerine katilmiyorum, amaclari Turkiye'nin yarisini ve hatta bolgedeki diger ulkeleri de almak. Ben her gun ermeni TV'sini seyrediyorum, 'Ardzagang' diye bir haber programlari var bunun basinda 'Buyuk Ermenistan' haritasini gosteriyor. Bu harita Mersin-Antalya sinirindan basliyor. Evet Dogu anadolu falan da degil, herifler ta Akdeniz'e kadar talep ediyorlar. Bittigi yerde Azerbaycan'in baskenti Baku. Yani o petrol bolgesini de istiyorlar. Hatta Gurcistan'in bile bazi bolgeleri ve Adige ozerk cumhuriyetinin tamami uzerinde de hak iddia ediyorlar. guneyde de musul-kerkuk dahil Irak'in kuzeyini istiyorlar. Tek hedefleri bu.

3-deniz devleti kuracaklarmis: Akdeniz, Karadeniz, Hazar denizi. Bu 1920'de falan degil, 2005 yilinda ABD'de, New York - New Jersey bolgesinden yayin yapan ermeniler iddia ediyor. Adamlarin hedefi bu.

Bunu isteyenler cok azi ve kucuk bir kismi degil. Bizim Istanbul ermenileri esas cok cok kucuk bir azinlik, onlara bakip butun ermenileri boyle zannetme. Alakalari yok, tek kelimeyle nefret yuklenmis adamlar, bildiginiz gibi degil. daha ilkokul bir'den itibaren boyle egitiliyorlar. Asiri hirslilar ve Turkiye'yi yok etmek uzere geceli - gunduzlu calisiyor adamlar.

Bu konularda onemli olan asla geri adim atmamaktir. bir adim geri atarsaniz gerisi corap sokugu gibi gelir ve Osmanli ornegi gozumuzun onunde iste.
Sosyal ağlarda paylaş

O herkes'de var. lisede "neden hedef türkiye" filmi izlettirilirdi.
büyük yunanistan büyük ermenistan büyük ermenistan vs vs bunlar sadece laf'da kalıcak istekler. "Dünya Türk Olsun" olayını ne kadar mantıklı türkler yapıyorsa; bu büyük ermenistan olayını da o kadar sürgün ermeniler yapıyor. Havada kalıcak ütopyalar...[signature][hline]
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

evet aynen +1..
Türkiye'den toprak isteyen ermeni'ye, orta asya'dan toprak siteyen Türk kadar gülüp geçerim.. herkes ister.. bunlar çok ütopik, ve herşey Türkiye'nin aleyhine sonuçlansa bile gerçekleşmeyecek hayaller bence..

o yüzden o düşünceleri ben pek ciddiye almıyorum..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...