go2hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 varsada konusamazlar dorsia :)[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bence konussunlar.... Onlar konusmuyor biz konusmuyoruz sonra iki taraf da ayni anda konsuyor ne dedigimizi anlamiyoruz[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Osmanlı ne yapmış ? Osmanlı'nın vatandaşları katledilmiş o gene gidip Ermenilere saldırmamış sürmüşler. Aslında diyiyorum ki keşke katletselermişde şimdi bu kadar tartışma olmazdı[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 onlarin konusucak kelimeleri yokki konussunlar :)[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 dark osmanlıların hiçbirini sevmiorum. Direk yani. Devşirmeler başlı başına zaten osman beyden sonra hangisi orta asya kökünde hiçbiri. Ondan dolayi osmanlı devleti benim gozumde 0[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Sanmayın ki Türkiye Ermenileri düşman. Ermeni çok fazla tanıdığım var çok yakınımda. Türkiye Ermenileri Türkleri ve Türkiye'yi çok seviyor genelde..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 go2hell eger bu sekilde tartisirsan cok dinleyenin olmaz... Milliyetci bir tartisma atacaksan ortaya, eger normative olacaksa dediklerin, yine de karsi tarafi iyice irdele bence... Sana bir tavsiye, ister dinlersin ister dinlemezsin... Bu arada ben de anlamadim neden Osmanlilara dervisme pezevenkler falan denildi... Kuzeydogudan gelen bir Rusyaya karsi, Osmanli ne yapsin.... Zaten ayakta zor duruyor, bir de iceriden Ermeniler ayaklanma cikariyor... Askerler Ermenii sorununu ele almadan rusya gibi bir gucle nasil savasacak? Ermeniler Rusya Osmanli'ya giriyor biz de ayaklanallim kendi devletimizi edilelim mantalitesi kullanmadilar mi 1915 lerde?[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ermenidende yunanlıdanda dost olmaz. ha yüzüstünde şaşaşa heheheh tipindeyizde iş taşın altına eline sokmaya gelince durucaksınız . Dur bakalım erdoganımız kıbrısı sattıgında neler olcak onu merak ediorum[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 dorsia osmanınların türk kökteninden gelmediğini ondan devşirmeleri sevmediğimi soluyorum. Ermenilerin diyebiliceği ne varki .Eet bizi katlettiler ? ? yok bizi astılar kestiler ? şerefsiz türkler falanmı dicek.?[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 elektrot "Ermeni soykırımı yoktur" diyen ermeni de yok demişsin ama çok kötü bir genelleme olmuş. etrafımdaki ermenilerden hiçbiri bu olaya inanmaz. inanmaz derken; gerçek olmadığını bilir. Bence olayı büyütmenin alemi yok. Hükümet suskun kaldıkça diğerlerinin sesi daha gür çıkıyor o kadar. Kanımızda resmen siyaset uygulayamama var. Orta Asya'dan beri askeri güç mükemmel ama han ölünce ülkenin çökmesi; çin'den kız alınıp durulması gibi bir geçmişe sahip olduğumuz için bu şaşılacak birşey değil.Fransa bile Afrika'da soykırım yapıyor ama hiçbir yerde adı bile geçmiyor. Çünkü Hükümet güçlü. İyi siyaset yapıyor... Ayrıca aklıma gelmişken; Unutulmaması gereken bir başka konuda, biz siyaset yapamasakta bizim lehimize siyaset yapabilenler olduğu için şanslıyız yinede. Kerry kesinlikle ermeni soykırımını kabul edeceğini söylüyordu Ermeni lobisinden oy alabilmek için. Fakat Sizin o hiç sevmediğiniz israillerle aramız iyi olduğu için yahudi lobisi aracılığı ile Bush ermeni lobisinin karşısında durdu hep. Bunlar yavaş yavaş üstesinden gelinebilecek konular. Abartmamak lazım ikidebirde. Hele hele Gereksiz milliyetçilik taslamaya da gerek yok ondan bundan dost olmaz diye.... insanoğlunu alt kümelere ayırıp daha sonrada onlar arasında gerginlik yaratmak yanlış. Bazı ermeniler hata yapıyorsa sizde hata yapmak zorunda değilsiniz. Burada siyasi olayların konuşulmasından hep rahatsız oluyorum çünkü saçma taraflara çekiliyor hep konular. Lütfen tartışılmasın bu konular...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 sorumluluk duydugum ve hesap verıcegım bır tek rabbımdır dıye bır basbakanın halkına hesap verıp bu skandalı acıklamasını kımse beklemıyor heralde[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bence tartisma oldukca seviyeli gidiyor... Ara sira ufak tefek asiriliklar olmayacak degil... Tartisilmasinda bir sakinca gormuyorum ben[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 dusunmeyen tartısmayan bır genclık modelı sıyasetten uzak durucak okuyup kafayı sıyyırtıp gunde 10 saat calısıcagı bır ıse gırıcek ve emeklı olana akdar ot gıbı yasayıp gecım sıkıntısıyla ugrasıcak kenan evrenın 80 den sonra doganlar ıcın hazırladıgı destıny planı tıkır tıkır ıslıyor ne yazıkkı[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 neyse.. edit: haklısın viktor bu arada.. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 16 Eylül 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Viktor, 16 Eylül 2005 02:22 tarihinde demiş ki: dusunmeyen tartısmayan bır genclık modelı sıyasetten uzak durucak okuyup kafayı sıyyırtıp gunde 10 saat calısıcagı bır ıse gırıcek ve emeklı olana akdar ot gıbı yasayıp gecım sıkıntısıyla ugrasıcak kenan evrenın 80 den sonra doganlar ıcın hazırladıgı destıny planı tıkır tıkır ıslıyor ne yazıkkı Problem de orada zaten. Etrafımızdaki insanların çoğu siyaset yapamıyor, yaptıkları şey siyaset değil... Provakasyon, galeyana gelme, dedikodu yapma, olayı büyütme, demagoji yapma, inandığına değere körü körüne sarılma bunlardan biri, birkaçı yada hepsine sahip olan insanlar inanılmaz derecede çoğunlukta ve böyle insanların arasında malesef siyaset yapamıyorsun.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 gecen kendısıne 12 eylul u sorunca zat ı şahanelerı okullar acılıyor dedı 25 sene oncesı pekı dıyen gazetecıye 12 eylul u unutun arık dedı emredersınız sayın paşam 12 eylul ınternetı bıle otla doldurdu[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Go2hell aslında bende pek sevmiyorum bir sürü pislikleri var ama bir sürü de başarıları var.Kanuni'den öncesi gene iyi ama Osman ve Orhan Bey tam liderler (Kemal Tahir'in Devlet Ana kitabını okuyun :) )[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 peki bu ortam'da siyaset yaparsan eline ne geçer? sadece tepki toplarsın. çünkü diğerleri yine siyaset sandığı aşırıkları yapmaya devam eder ama...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 tepki toplarsan topla, fikirlerine güveniyorsan ujmrunda olmaz faşist olsan bile..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 16 Eylül 2005 02:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Martin'e katiliyorum[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Elektrikler kesiliyor ikidebir yazamıyorum. O konu da haklı olabilirsin martin. Yani içimden sana hak veriyorum ama birde kafamı çevirip diğer taraftaki aşırı insanları görünce kesin birşey söyleyemiyorum. ama hak veriyorum..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 @Martin Lgore: ermeniler hakkindaki fikirlerine katilmiyorum, amaclari Turkiye'nin yarisini ve hatta bolgedeki diger ulkeleri de almak. Ben her gun ermeni TV'sini seyrediyorum, 'Ardzagang' diye bir haber programlari var bunun basinda 'Buyuk Ermenistan' haritasini gosteriyor. Bu harita Mersin-Antalya sinirindan basliyor. Evet Dogu anadolu falan da degil, herifler ta Akdeniz'e kadar talep ediyorlar. Bittigi yerde Azerbaycan'in baskenti Baku. Yani o petrol bolgesini de istiyorlar. Hatta Gurcistan'in bile bazi bolgeleri ve Adige ozerk cumhuriyetinin tamami uzerinde de hak iddia ediyorlar. guneyde de musul-kerkuk dahil Irak'in kuzeyini istiyorlar. Tek hedefleri bu. 3-deniz devleti kuracaklarmis: Akdeniz, Karadeniz, Hazar denizi. Bu 1920'de falan degil, 2005 yilinda ABD'de, New York - New Jersey bolgesinden yayin yapan ermeniler iddia ediyor. Adamlarin hedefi bu. Bunu isteyenler cok azi ve kucuk bir kismi degil. Bizim Istanbul ermenileri esas cok cok kucuk bir azinlik, onlara bakip butun ermenileri boyle zannetme. Alakalari yok, tek kelimeyle nefret yuklenmis adamlar, bildiginiz gibi degil. daha ilkokul bir'den itibaren boyle egitiliyorlar. Asiri hirslilar ve Turkiye'yi yok etmek uzere geceli - gunduzlu calisiyor adamlar. Bu konularda onemli olan asla geri adim atmamaktir. bir adim geri atarsaniz gerisi corap sokugu gibi gelir ve Osmanli ornegi gozumuzun onunde iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 O herkes'de var. lisede "neden hedef türkiye" filmi izlettirilirdi. büyük yunanistan büyük ermenistan büyük ermenistan vs vs bunlar sadece laf'da kalıcak istekler. "Dünya Türk Olsun" olayını ne kadar mantıklı türkler yapıyorsa; bu büyük ermenistan olayını da o kadar sürgün ermeniler yapıyor. Havada kalıcak ütopyalar...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 evet aynen +1.. Türkiye'den toprak isteyen ermeni'ye, orta asya'dan toprak siteyen Türk kadar gülüp geçerim.. herkes ister.. bunlar çok ütopik, ve herşey Türkiye'nin aleyhine sonuçlansa bile gerçekleşmeyecek hayaller bence.. o yüzden o düşünceleri ben pek ciddiye almıyorum..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bugun kadikoyun ortasina gidin ben kurdum ben ermeniyim diye bagirin herkes alkislar ben turkum lam diye bagirin dovmeye kalkar millet oyle bir memleket olduk[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar