Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DDR2 ve DDR birlikte çalışma sorunsalı.

Coldwind

Öne çıkan mesajlar

2 adet 533mhz 1GB DDR2 ram'im var diyelim (varsayım)
bunun üzerine herhangi bir DDR ram ekleyebilir miyim?
(Anakartta 2 tane DDR2lik 2 tane de DDRlık yer var)

bir de 667/533/400 mhz likler arasında ne fark vardır, hangisi 'neden' daha iyidir?

çok fazla topic açılmış evvelden ddr2 ile ilgili, tam olarak çözümünü bulamadım. buradan bana birisi yardımcı olursa sevinirim, aciliyeti var biraz.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bir saçmalık kesinlikle yapma

en düşük olan ramin hızına göre çalışacaktır diğer ramler.

yani yapacağın en mantıksız iş olur , o zaman DDR 2 neden alıyorsun diye soru sorarım sana

DDR al sadece.

Fazla ramin olacak fakat performansın düşecek. Onun yerine 1 gb de kal .

Ben kendimden örnek vereyim

DDR 400 anakartım vardı
2 tane 512 DDR 333 dü diğer 1 tanesi DDR 400 dü

DDR 400 olan 333 lerin hızına inip çalışmak zorunda kalıyordu malesef. Yani performansından ödün veriyor.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Uyumluluk artsin diye. Mesela ben ramlerimden memnundum ama LGA775 ve SLI istiyordum, bende de 2 DDR 2 DDR2 slot var, uzerine dunya para verip bir de DDR2 almak zorunda kalmadim o sekilde. Fiyat/performans cok dusuk cunku DDR2'lerde, o paralara degecek kadar hizli degil yani DDR'dan.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz konu dışına kaçacak söyleyeceğim ama cevap zaten yeterli şekilde verilmiş gibi.

Hani tamam büyük, kocaman, eşŞŞŞŞek kadar denir. At şeyi eşŞek şeyi kadar bile kullanılır ama allahsal fark nedir ya ? Saçma olmuş, gereksiz olmuş gibi. Ordan burdan kavram uydurmanın sınırındasınız. Gözünüzü seveyim yapmayın.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten performans farki yok demedim ben, fiyat/performans orani cok dusuk dedim, bence degmez dedim yani senin dedigine gore.

Ama ben bunlari DDR400 ile DDR2 533 karsilastirmasi icin soyluyorum, 667 kullanmadim bilemem.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...