original_oguz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ogame ve omerta dışında guzel text bazlı oyunlar var mı?baglantım 56k(sakın gülmeyin)ve hiçbi multi oyunu oynayabilecegimi zannetmiyorum.single gameler de bi sure sonra sıkıyo.en iyi cozum text bazlı oyunlar gibi geliyo bana.ogame oynuyorum su an ama bekleme sureleri fln oldukca uzun oldugu için beklerken de oynayabilecegim oyunlar istiyorum.bu sekilde bildiginiz oyunlar vardır heralde.onerilerinizi bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ogame feci bir zaman öldürme aracı. omerta nedir bi link versene. baska oyun bilmiyorum bu arada bu türden.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 omerta ile ilgili cok topic acıldı.adresi www.barafranca.com olması lazım.mafya ile ilgili. Daha onerisi olan yok mu?Hadi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 www.palantis.com daha yeni acıldı patiden baya oynayan var oyun bölümünden bakabilirsin[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kvgame wardı snrm :D kurtlar vadisinin oyunu[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 supeeeer[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 internetteki en iyi text based oyun açık farkla MUD'lar.. MUD'lar içinde de en iyi ve eski olanı "carrion fields".. dünyadaki en iyi multiplayer oyun olduğu konusunda da gayet sabit fikirliyim.. "sıfır" grafik.. full text.. komutlar yazarak.. %100 role-play, devasa dünya, ucu gelmez spell ve skill.. inanılmaz kapsamlı bir oyun motoru.. Gerçi anca eskiler kaldı MUD oynayan.. yeni başlayacak biri değerini bilir mi orasını bilmem...[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 www.muttefik.com[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 hmm. mud oynıycaksan 2 towers ı öneririm.. hem öğrenmesi kolay , hem haritalarını vsvs bulabilrisin rahatça.. hemde oyun ortadünyada geçiyor.. :D oyunun içinde orjinal kitabın tüm maceraları mevcut.. golllumun bilmecelerini de çözüyorsun.. beornla yemek de yiyorsun.. . birsürü sidequest.. ayrıca türkler de var..[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 yaw sakın gülmeyin demişsin.. sen onu deyince insan istemese de gülüyor :)[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Valla bu ww.muttefik.com oyuna yeni basladım baya güzele benziyo bende böle bi oyun arıyodum ne zaman sardı valla =)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Yav mud u bende çok oynamaya çalıştım ama bi türlü giremedim. Telnet falan bağlanıcaksın dedi arkadaş ama bi türlü beceremedim. Nasıl bağlanıp girip oynayabieceğimizi anlatacak bi arkadaş var mı ?[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 4* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar