Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternetteki text bazlı oyunlar

original_oguz

Öne çıkan mesajlar

Ogame ve omerta dışında guzel text bazlı oyunlar var mı?baglantım 56k(sakın gülmeyin)ve hiçbi multi oyunu oynayabilecegimi zannetmiyorum.single gameler de bi sure sonra sıkıyo.en iyi cozum text bazlı oyunlar gibi geliyo bana.ogame oynuyorum su an ama bekleme sureleri fln oldukca uzun oldugu için beklerken de oynayabilecegim oyunlar istiyorum.bu sekilde bildiginiz oyunlar vardır heralde.onerilerinizi bekliyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

internetteki en iyi text based oyun açık farkla MUD'lar.. MUD'lar içinde de en iyi ve eski olanı "carrion fields".. dünyadaki en iyi multiplayer oyun olduğu konusunda da gayet sabit fikirliyim..

"sıfır" grafik.. full text.. komutlar yazarak.. %100 role-play, devasa dünya, ucu gelmez spell ve skill.. inanılmaz kapsamlı bir oyun motoru..

Gerçi anca eskiler kaldı MUD oynayan.. yeni başlayacak biri değerini bilir mi orasını bilmem...[signature][hline] Deus Ex Machina
Sosyal ağlarda paylaş

hmm. mud oynıycaksan 2 towers ı öneririm.. hem öğrenmesi kolay , hem haritalarını vsvs bulabilrisin rahatça.. hemde oyun ortadünyada geçiyor.. :D
oyunun içinde orjinal kitabın tüm maceraları mevcut.. golllumun bilmecelerini de çözüyorsun.. beornla yemek de yiyorsun.. . birsürü sidequest.. ayrıca türkler de var..[signature][hline]Bıktım..
Sosyal ağlarda paylaş

Yav mud u bende çok oynamaya çalıştım ama bi türlü giremedim. Telnet falan bağlanıcaksın dedi arkadaş ama bi türlü beceremedim. Nasıl bağlanıp girip oynayabieceğimizi anlatacak bi arkadaş var mı ?[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Dunemaul Level 4* Troll Shaman
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...