Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öneri ve bilgilerinize ihtiyacimiz var!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir kac arkadasimizla parti vermek amaci ile bos ve bir geceligine kiralanabilen ,studyo ev tarzi bir ev aramaktayiz.. ancak evi anadolu yakasinda olmali.. bu tur bir ev kiralayabilecegimiz bir yer veya kurulus biliyomusunuz...simdiden teskkurler
Mesaj tarihi:
stüdyomu bilmem ama kadıköyde bi emlakçıya sormuştum 50 metre kare müstakil gibi tek oda bi ev vardı 350 milyon kira istiyolardı ama bayağı bi dökülmüş dediler[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Mesaj tarihi:
said:
laverda, 22 Eylül 2005 16:08 tarihinde demiş ki:
stüdyomu bilmem ama kadıköyde bi emlakçıya sormuştum 50 metre kare müstakil gibi tek oda bi ev vardı 350 milyon kira istiyolardı ama bayağı bi dökülmüş dediler

oha hem kıcım kadar hemde dokulmus ve gecelik 350..off ouz olum işimiz zor..
ama varya manyak olucak...olayı hazırladıktan sonra isteyene davetiye veririz:Dama bi sartla gelen en az 3 kız getiricek :D[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh
Mesaj tarihi:
said:
unac, 22 Eylül 2005 16:16 tarihinde demiş ki:
said:
laverda, 22 Eylül 2005 16:08 tarihinde demiş ki:
stüdyomu bilmem ama kadıköyde bi emlakçıya sormuştum 50 metre kare müstakil gibi tek oda bi ev vardı 350 milyon kira istiyolardı ama bayağı bi dökülmüş dediler

oha hem kıcım kadar hemde dokulmus ve gecelik 350..off ouz olum işimiz zor..
ama varya manyak olucak...olayı hazırladıktan sonra isteyene davetiye veririz:Dama bi sartla gelen en az 3 kız getiricek :D

yok be aylık 350[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Mesaj tarihi:
O partiye hiçbir kız gelmez kannımca.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Mesaj tarihi:
:D yok bee ole abaza bişi olmucak merak etme..simdi olesine dedik bole..kaliteli insanlar olucak baya eglencez yane[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh
Mesaj tarihi:
Tamam beyler fazla ısrara dayanamadım, geliyorum. Kırmıyorum sizi... Nerede olucağını belirleyin ama ilk başta

*!Aradan pay çıkarmaya bakar...*[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Mesaj tarihi:
düğün salonları dedikte pek beğenmedin heralde?
düğün salonu oldugu için mi komiğine gitti ne oldu anlamadım.
her bi sistem var geniş alan var oturacak yerler var. istediğin gibi kirala istediğin gibi dizayn et eğlen..

ha arkadaşları davet edemem rezil olurum diyosan orasını bilemem.. aşmak lazım..[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 22 Eylül 2005 18:37 tarihinde demiş ki:
düğün salonları dedikte pek beğenmedin heralde?
düğün salonu oldugu için mi komiğine gitti ne oldu anlamadım.
her bi sistem var geniş alan var oturacak yerler var. istediğin gibi kirala istediğin gibi dizayn et eğlen..

ha arkadaşları davet edemem rezil olurum diyosan orasını bilemem.. aşmak lazım..

dügün salonu ne kardesim ya ewlenmiorz tek amacimiz cilgin bi genclik partisi:D
Mesaj tarihi:
benı evi kiralıyım size.... yok lan sorna temizlemesi zor olur vazgerçtim[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
  • Yeni Oluştur...