mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 matriximsi mmorpg takıcaz kafamıza bi alet, vücudumuz uyurken beyin oyundaki karakteri kontrol edicek. kılıç kalkan alıp dalcaz. vurulduğumuzda canımız yancak falan. olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 uykuda yaşama makinası...şimdi matrix gib yani...uyucan 2. dünyada uyancan...orda yaşıcan istediini yapcan...[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Adam gibi geliştirilmiş virtual reality kullanan mmorpgler ve kendini geliştirebilen, öğrenebilen ve mantık yürütebilen AI. Hmm, AI yoğun kontrol altında tutulabilirse isabet olur haliyle, yoksa ben olsam mantıklı düşününce silerim yeryüzünden insan ırkını. ;] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Ardeth, 11 Ağustos 2005 17:18 tarihinde demiş ki: Dünyayı yok etme makinası Ben yapmayı planlıyorum onu[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Nefr, 27 Ağustos 2005 13:41 tarihinde demiş ki: Adam gibi geliştirilmiş virtual reality kullanan mmorpgler ve kendini geliştirebilen, öğrenebilen ve mantık yürütebilen AI. Hmm, AI yoğun kontrol altında tutulabilirse isabet olur haliyle, yoksa ben olsam mantıklı düşününce silerim yeryüzünden insan ırkını. ;] tamam nefr'i herhangi bir AI araştırma&geliştirme olayından uzak tutuyoruz :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patates Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Matrix gibi gerçekçi (ama bağlanması daha az acı verici) bir MMORPG dendi ama belki yapılma ihtimali artar diye bende diorum (of olsa öpe öpe doyamam virtual realityi). Hatta bunu single playerıda olcak, elinde kılıçla ve/veya büyü kitabıyla karanlık mahzenlerde magical item aradığınızı düşünün. Allaşkına aramızda mühendis olcak, bilgisayar falan bişiyle ilgilencek yok mu allaşkına yapın lan böyle bişi LÜTFEN YA[signature][hline]Sacré Bleu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Pöttürgeç..[signature][hline][b]İmzamı kaybettim hükümsüzdür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 insan beynine her türlü bilgiyi 1 sn içinde enjekte etme methodu[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Zaman makinesi[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 MATRİKS![signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 İşınlarnmayı ısterim.Bazen gün o kadar yorucu oluyorki daha ewe dönüş yoluna çıkmamışken artık ewde olsam diye yalvardıgım zamanlar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 beyine implant şeklinde sokulan bir video/fotoğraf kaydedicisi. radyo sinyaliyle de her bilgisayara bağlanabilecek. sesle veya bir düğmeyle aktif hale gelecek, gözün gördüğü herşeyi, gözün gördüğü şekilde kaydedicek. sonra bilgisayara aktarabileceksin gerçek anılarını. bi üst modeli, rüyaları da kaydedebilecek! ilerde böyle filmler falan yapılcak.of ya şahane olur![signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 öyle bişi istiom ki makina matık okusun ..we dielim ben bişi yapmak istiom benle konuşsn we bana bi insanmış gibi yardımcı olsun...[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 böyle okulda ne ogreniosak ve üniversitede hangi bölümmü sececeksek tek seferlik onu beynimize yükleyip erken yaşlardan bizi okuldan kurtaran bi makina böylelikde 0 dan 24 yaşa kadar paso tatil yapabilsek[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Aşırı gerçekçi sanal gerçeklik.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Saçma sapan topic ve postları delete edebilecek bir güç şimdilik yeterli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bira istiyorum, bildiğin bira ama içine limon sıkınca limonlu soda olacak. akşam içiceksin sabaha doru iki limon sıkıp kendine geliceksin[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 valla kafamda yüksek islemci ve harddisk olsa iyi olurdu harbi..hadi o olmadi biri bana görünmezlik iksiri versin ama bana versin sadece :D[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Işın kılıcı.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 anti-matter baslikli roketler.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Resmi eğitim hayatı boyunca öğreneceğimiz herşeyi beyne gün gün aşılayan makine. (maksat brain overload olmasın) Böylece okul, ödevler, erken kalkma olmaz. Ayrıca ışnlama makinesi.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yaşlanmamızı sağlayan genleri yok eden bir makine[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ucus kemerleri icat edilmeli. Takıp havada yolculuklar yapmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Her dileğimi gerçekleştiren bir makina(abarttim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Tek Yüzük. Ama sadece bana verckler Boku cıkar yoksa...[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar