Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İcat Edilmesini İstediğiniz Şeyler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
matriximsi mmorpg

takıcaz kafamıza bi alet, vücudumuz uyurken beyin oyundaki karakteri kontrol edicek. kılıç kalkan alıp dalcaz. vurulduğumuzda canımız yancak falan.
olmaz mı?
Mesaj tarihi:
uykuda yaşama makinası...şimdi matrix gib yani...uyucan 2. dünyada uyancan...orda yaşıcan istediini yapcan...[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez?
Mesaj tarihi:
Adam gibi geliştirilmiş virtual reality kullanan mmorpgler ve kendini geliştirebilen, öğrenebilen ve mantık yürütebilen AI.

Hmm, AI yoğun kontrol altında tutulabilirse isabet olur haliyle, yoksa ben olsam mantıklı düşününce silerim yeryüzünden insan ırkını. ;]
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 11 Ağustos 2005 17:18 tarihinde demiş ki:
Dünyayı yok etme makinası

Ben yapmayı planlıyorum onu[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
said:
Nefr, 27 Ağustos 2005 13:41 tarihinde demiş ki:
Adam gibi geliştirilmiş virtual reality kullanan mmorpgler ve kendini geliştirebilen, öğrenebilen ve mantık yürütebilen AI.

Hmm, AI yoğun kontrol altında tutulabilirse isabet olur haliyle, yoksa ben olsam mantıklı düşününce silerim yeryüzünden insan ırkını. ;]
tamam nefr'i herhangi bir AI araştırma&geliştirme olayından uzak tutuyoruz :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mesaj tarihi:
Matrix gibi gerçekçi (ama bağlanması daha az acı verici) bir MMORPG dendi ama belki yapılma ihtimali artar diye bende diorum (of olsa öpe öpe doyamam virtual realityi). Hatta bunu single playerıda olcak, elinde kılıçla ve/veya büyü kitabıyla karanlık mahzenlerde magical item aradığınızı düşünün. Allaşkına aramızda mühendis olcak, bilgisayar falan bişiyle ilgilencek yok mu allaşkına yapın lan böyle bişi LÜTFEN YA[signature][hline]Sacré Bleu!
Mesaj tarihi:
insan beynine her türlü bilgiyi 1 sn içinde enjekte etme methodu[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
beyine implant şeklinde sokulan bir video/fotoğraf kaydedicisi. radyo sinyaliyle de her bilgisayara bağlanabilecek. sesle veya bir düğmeyle aktif hale gelecek, gözün gördüğü herşeyi, gözün gördüğü şekilde kaydedicek. sonra bilgisayara aktarabileceksin gerçek anılarını.

bi üst modeli, rüyaları da kaydedebilecek!

ilerde böyle filmler falan yapılcak.of ya şahane olur![signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Mesaj tarihi:
öyle bişi istiom ki makina matık okusun ..we dielim ben bişi yapmak istiom benle konuşsn we bana bi insanmış gibi yardımcı olsun...[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative
Mesaj tarihi:
böyle okulda ne ogreniosak ve üniversitede hangi bölümmü sececeksek tek seferlik onu beynimize yükleyip erken yaşlardan bizi okuldan kurtaran bi makina böylelikde 0 dan 24 yaşa kadar paso tatil yapabilsek[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Mesaj tarihi:
Bira istiyorum, bildiğin bira ama içine limon sıkınca limonlu soda olacak.

akşam içiceksin sabaha doru iki limon sıkıp kendine geliceksin[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
Resmi eğitim hayatı boyunca öğreneceğimiz herşeyi beyne gün gün aşılayan makine. (maksat brain overload olmasın) Böylece okul, ödevler, erken kalkma olmaz. Ayrıca ışnlama makinesi.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
  • Yeni Oluştur...