Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İcat Edilmesini İstediğiniz Şeyler

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Adam gibi geliştirilmiş virtual reality kullanan mmorpgler ve kendini geliştirebilen, öğrenebilen ve mantık yürütebilen AI.

Hmm, AI yoğun kontrol altında tutulabilirse isabet olur haliyle, yoksa ben olsam mantıklı düşününce silerim yeryüzünden insan ırkını. ;]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 27 Ağustos 2005 13:41 tarihinde demiş ki:
Adam gibi geliştirilmiş virtual reality kullanan mmorpgler ve kendini geliştirebilen, öğrenebilen ve mantık yürütebilen AI.

Hmm, AI yoğun kontrol altında tutulabilirse isabet olur haliyle, yoksa ben olsam mantıklı düşününce silerim yeryüzünden insan ırkını. ;]
tamam nefr'i herhangi bir AI araştırma&geliştirme olayından uzak tutuyoruz :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

Matrix gibi gerçekçi (ama bağlanması daha az acı verici) bir MMORPG dendi ama belki yapılma ihtimali artar diye bende diorum (of olsa öpe öpe doyamam virtual realityi). Hatta bunu single playerıda olcak, elinde kılıçla ve/veya büyü kitabıyla karanlık mahzenlerde magical item aradığınızı düşünün. Allaşkına aramızda mühendis olcak, bilgisayar falan bişiyle ilgilencek yok mu allaşkına yapın lan böyle bişi LÜTFEN YA[signature][hline]Sacré Bleu!
Sosyal ağlarda paylaş

insan beynine her türlü bilgiyi 1 sn içinde enjekte etme methodu[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
beyine implant şeklinde sokulan bir video/fotoğraf kaydedicisi. radyo sinyaliyle de her bilgisayara bağlanabilecek. sesle veya bir düğmeyle aktif hale gelecek, gözün gördüğü herşeyi, gözün gördüğü şekilde kaydedicek. sonra bilgisayara aktarabileceksin gerçek anılarını.

bi üst modeli, rüyaları da kaydedebilecek!

ilerde böyle filmler falan yapılcak.of ya şahane olur![signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

böyle okulda ne ogreniosak ve üniversitede hangi bölümmü sececeksek tek seferlik onu beynimize yükleyip erken yaşlardan bizi okuldan kurtaran bi makina böylelikde 0 dan 24 yaşa kadar paso tatil yapabilsek[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...