Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Horul horul uyumak buna derim ben...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
SoulCube, 21 Eylül 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
yanlız o zmn da Türkiye dünyada hiç bi decletin büyümediği kadar büyümüştü.dunya devletleri o zmn hala toparlanmaya calısırken Türkiye %100 den bile fazla buyume gerçekleştirmişti.bu büyümek oluyor bildiğim.ki zaten dünya devletlerine uyum saglamak da farketmez bu olayda zaten ulkenin buyumesi göz onunde bulundurlur.diğer devletlere göre büyüme deıl.

büyümek ayrı ileri gitmek ayrı
biz o büyüdüğümüz kadarı ile anca avrupalı seviyesine gelmiştik diyorum[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 22 Eylül 2005 16:22 tarihinde demiş ki:
uyanın şeriat geldi
Forgiver, yapma sunu.
Ya insan gibi konus, ya insan gibi sus.

Cevap verebiliyorsan, ver.
Veremiyorsan, basligi sulandirma.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
@Penth: Adam gibi cevap verebilse yazardı zaten.. Demek ki veremiyor.. Her din tartışılan topicte böyle gereksiz mesajlar sahibi kendisi..

Sanki beyefendi olayı bitirmişte bizle üstü kapalı ta.ak geçiyor.. Büyüksün forgiver.. Biz hala öyle salak gibi tartışıyoruz halbuki sen çözmüşsün herşeyi..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Gangsta olmak için tıkla!
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 22 Eylül 2005 16:32 tarihinde demiş ki:
said:
forgiver, 22 Eylül 2005 16:22 tarihinde demiş ki:
uyanın şeriat geldi
Forgiver, yapma sunu.
Ya insan gibi konus, ya insan gibi sus.

Cevap verebiliyorsan, ver.
Veremiyorsan, basligi sulandirma.

saçma saçma şeyler yazılırsa , emek verip 2 saat adam gibi cevap vermek aptallıktır[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
said:
araba_200, 22 Eylül 2005 16:13 tarihinde demiş ki:
bencede m,illet uyuyo yaw bunlar daha bişi deil erdogan cumhr baskanı olursa aha o zman sız gorun turkıyenın halını . su an onun cumuhur baskanı oldugunu dusununce bile içim urperiyo

bu mesajı görüp ne yazcaksın?

adam zaten başbakan, cumhurbaşkanlığından kat kat daha fazla yetkisi var, istediğini yapardı kötü yönde, cumhurbaşkanı olamaması mı engeller[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
said:
Dela, 22 Eylül 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
70 milyon mümin camiileri dolup tasiriyor, kombine uygulamasina geçiş yapilsin diyebilirsin.

cık olmaz oraları Allah'ın evleridir kombineye geçiş yapılmaz[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
Mesaj tarihi:
said:
70 milyon mümin camiileri dolup tasiriyor, kombine uygulamasina geçiş yapilsin diyebilirsin.

nüfüz cüzdanın din hanesinde ne yazıyor?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 22 Eylül 2005 17:06 tarihinde demiş ki:
said:

nüfüz cüzdanın din hanesinde ne yazıyor?

tanriyi mi kandiracaksiniz?[signature][hline]agostos 2005

Hit Single'im
Mesaj tarihi:
said:
Dela, 22 Eylül 2005 17:06 tarihinde demiş ki:
allahin evinin bodrum katlari depo olarak kiralaniyor ama : (

öyledir doğrudur ama ben olaya farklı bi açıdan baktım
Bir camide sürekli aynı yerde namaz kılmak caiz deildir
Mesela en öndeki camın kenarı gibi
Orayı sahiplenmiş gibi olursun ve gün gelir biri oraya senden önce gelir de oturursa belki sinirlenirsin adamın hakkında konuşursun kavga çıkarırsın da felan da filan işte bunu anlatmak istedimn[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
Mesaj tarihi:
gıyy forgıver kım tuttu cocugum senı
ne kadar verıyolar ayda
ıyı verıyolarsa manıtaya solıyım ortunsun oda bızde gelelım katılalım sıze[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang

[Bu mesaj Viktor tarafından 22 Eylül 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 22 Eylül 2005 16:53 tarihinde demiş ki:
said:
araba_200, 22 Eylül 2005 16:13 tarihinde demiş ki:
bencede m,illet uyuyo yaw bunlar daha bişi deil erdogan cumhr baskanı olursa aha o zman sız gorun turkıyenın halını . su an onun cumuhur baskanı oldugunu dusununce bile içim urperiyo

bu mesajı görüp ne yazcaksın?

adam zaten başbakan, cumhurbaşkanlığından kat kat daha fazla yetkisi var, istediğini yapardı kötü yönde, cumhurbaşkanı olamaması mı engeller
yaparDI? Nerde yasiyorsun sen?[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
said:
Dela, 22 Eylül 2005 17:12 tarihinde demiş ki:
devlet bana sormadi daha dinin ne kardesim diye, bi takim 70 milyon muslumancilar kendilerini kandirmislar nufusa islerken otomatik koyarak.
,

devlet o haneyi değiştirme hakkını sana vermiş sonuçta[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
hımm fıyatlar kotu ya top model 512 mb ekran kartı ustunden odeme yapıyolarsa bende katılıom sıze forgıver ama ucretı nakıt ısterım ıkı katını verırsenız manıtaya dırek kara çarşaf gıydırırım 4 katına sarıkla dolasırım sor bakalım ıl merkezınıze kabul edıolarmı[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
  • Yeni Oluştur...