Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 İyi güzel de, kaçırdığımız nokta burda yatıyor zaten. Günümüz insanına göre şeriat devleti kurmak isteyen insanlar için böyle bir türkiye bir ütopya. Ben de ütopya değil diyorum. Ankara kriterleri diyip devam ederiz diyor Tayyip, diyecek tabii ki, her şeyin bir zamanı var çünkü. Bu adam 10 yıl önce ne laflar etmiş adam, o bantları izlemediyseniz izlemenizi, izlediyseniz de tekrar izlemenizi öneririm. Bir insan 10 senede bu kadar değişebilir mi? Elimizdeki soru bu. Bu ufak tefek, mini mini kararlar türkiyeyi esnetebilir mi? Belli bir çizgi üstünden gidersek belli bir süre zarfından sonra ne kadar "esneyebiliriz"? Ve tekrar söylüyorum, Avrupa zoruyla derken, itip kakarak demiyorum, ancak neden bu kararlar zorunlu kaldığımız anda alındı? Avrupa Birliği konusu gündemde olmasa ve bu zorunluluk olmasa AKP gerçekten türkiyeyi bir yerlere taşımış olacak mıydı?[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 eğer köy enstitüleri kapatılmasaydı eğitimsizlik ve bilinçsizlik bu kadar fazla olmazdı.Bence en büyük nedenlerden biri budur...[signature][hline]gone through days without talking there is a comfort in silence-so used to losing all ambition-and struggling to maintain what's left Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 1-Kimsenin Türbanına Kursuna DİNİNE Laf Etmek Sana Bana Şuna Buna Düşmez... 2-Köy Etstitülerinde Yetiştirlen "Aspirin Öğretmen" Denilen ARkadaşların Birer Misyoner Olduğunu+Kürdistanı Kurmak İçin Diyrbakırlıları Kışkırttını Biliyormuydun... 3-Akp İçin Konuşmak Gereksiz Kötünün İyisi Diierlerinin Hepsının Ne Mal Olduğunu Zaten Biliyoruz... 4-Türkiye Üstünnde Oynanan Oyunların Zaten Haddi Hesabı Yok Kaldıkı Biz Çalışıp Avrupa Standartlarına Yetişelim..Milleti Uyutmayı Okadar İyi Başarıyolarkı...Ata Öldü..1 hafta O Konusuldu...Hülya Avşar Boşandı..Fln Fln..Kimsenin Anayasa Tasarısı..Müzakere Tınladığı Kalmadıkı....Bunu Yüzünden Siz Çıkıpda Devlete Laf Edemessiniz Benim İnancım Adamların Bir Şeyler Yapmaya Çalıştığı Ki Bu Çogu Yönetimin Yapmadığı Bir Şey Di...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 O türban bir ideolojiyi temsil ediyorsa, din artık bir inanç sisteminden çıkıp, insanların bir takım güç oyunlarına alet olmuşsa, ikisine de laf etmeye hakkım gelmiştir. Laf ettiğim de zaten dine değil, dini bu şekilde kullananadır. Kötünün iyisi demeyelim, kötünün iyisi yine bir şeyler yapmaya çabalar, bu adam tersine çabalıyor resmen.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ugur Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Köy enstütüleri konusunda arkadaşa katılmıyorum... onlar bir süre sonra terörist yuvası ve eğitim merkezi olmuştu... Başbakan konusunda da sizlere katılamıyorum... Bundan önce gelen tüm partiler sadece para yedi ve cep doldurdu fakat daha bugüne kadar Tayyip Erdoğanın böyle bir olaya karıştığını belgeleyen biri bile olmadı... 10 yıl önceki düşncelerine gelince bence insanlar değişebilir... Şahsen 4 yıl önceki fikirlerimle şimdikiler arasında dağlar kadar fark görüyorum... Ayrıca İran devrimden sonra çok daha ileri bir ülke olmuştur, politik,ekonumik ve teknolojik düzeyde bizdende geri iken bizim aldığımız yolun 20 -30 katını 15 sende almıştır. Şuanda iç ve dış borcu yoktur ve nükleer silah üretme kapasitesine sahiptir Amerikaya baş kaldırma haysiyetine hasil olan bir ülkedir. İranın bugün yaptıklarını ülkemizin şimdi yapması düşünülemez ama İnşallah 10 yıl içerisinde bu böyle olacak...Ayrıca kimse şeriat kötü diyemez çünkü yeryüzünde şeriatla yönetilen devlet yoktur...Saygılarımla Uğur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Tayyip Erdoğan hırkız, para hortumluyor gibi bir şey demiyorum ben. Asıl beni korkutan şeylerden biri de bu. Tayyip Erdoğan'dan açıkça korkuyorum çünkü 10 yıl önceki konuşmasında o gözleri görüyorum, o içten konuşmayı izliyorum ve ne kadar fanatik bir insan görüyorum bilseniz... Kendi kendime "bu adam para yemez, yemek yemez, su içmez bu uğur için çabalar" diyebiliyorum. Ancak çabaladığı uğur beni rahatsız eden işte. Çaktırmadan bir şeyler yapıyor devamlı. Öyle ince noktalardan gidiyor ki kimse de parmağını üstüne basamıyor sanki.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Türban Konusu Artık Cok Oldu...Öle Karacarşaf Giyip..Eşşek Kadar Sakal Bırakıp...Cübbelerle Gezmeler...İşte Asıl Bunlar İrticacı Bölücü Zart Zurt..Die Bunlar Adlandırılır...Ama Siz Her Gördüğünüz Baş Örtülüye Çıkıpda "Gerici Bölücü İrticacı.."Diyemessiniz..Ki Ben Sizin "Fettuhlahçı" Dediğiniz Okuldan Mezunum...Ve Bunu Gururlada Söylerim...Çünkü Ben Orda Ne Bir Gerici Failiyet Nede Bir İrtica Gördüm..Ordan Mezun Olan Herkes Eminim Ve Kalıbımı Basarım (Ben Dahil)Vatanı İçin Gözünü Kırpmaz...Ki Türkiye'nin Kalkınmasında Bu İnsanların Payı Yadsınamıyacak Derecede Fazladır...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 uzun vadede cok kötü noktalara dogru gidiyoruz bence. her ne yapılıyorsa, hangi yasa cıkartılıyorsa cıkartılsın ince bir açığı, fark edilmeyen ama cok şey değiştirebilecek bir noktası oluyordu eskiden ya da sembolik şeyler oluyordu, niyetleri simgeleyen ama dogrudan karşısına cıkıp itiraz edemeyeceginiz tarzda hareketler simdi ise iş daha da su yüzüne cıkmaya başlad; cok daha rahat bir şekilde, hiçbir şeyi saklamaya gerek görmeden sunuyorlar yasa tasarılarını, itiraz falan almadan kabul ettiriyorlar bir kısım insanın gözü acık belki ama şu anda her şeyin mükemmel işlediği yalanına o kadar kanmış durumda ki insanlar, kapıların ardında planlanan şeylere kimse dikkat etmiyor. kötü bir noktaya dogru sürükleniyoruz açıkçası, insanların bunun farkında olmaması ise çok daha fazla koyuyor bana.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Tayyip hortumun kralını yapıyor ne diyiyorsunuz Geceliği milyarları bulan otelde gidip 1 hafta kalıyor.Bunu hangi parayla yapıyor ? Sene boyunca para mı bırıktırdı tatil için ? hayır devletten çekti parayı gitti.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Herzman Türkiye Kotü Noktalara Sürükleniyordu..Taa Osmanlı Zamanın Dan Beri Var Bu Olay...Şimdikilere Düşen Önce buu Yavaşlatmak...Sonra Durdurmak..Sonrada Geri Çevirmek...Ki Böle Yüz ÜStüne Çıkması İyide Oldu...En Azından Halk Görüo...Bu Demektirki Bir Yerde Çatlak Çıktı...Ben Hala Düşüncelerimde Kararlıyım...Bu Hükümet Birşeyler Yapmaya Çalışıyor...Ama Eli Kolu Bağlı Kabul Edin...Kolay Değil Öle Ha Deyince..Bilmem Kaç 100 Yıllık Zincirlerle Bağlı...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: DarKRideR, 22 Eylül 2005 00:37 tarihinde demiş ki: Tayyip hortumun kralını yapıyor ne diyiyorsunuz Geceliği milyarları bulan otelde gidip 1 hafta kalıyor.Bunu hangi parayla yapıyor ? Sene boyunca para mı bırıktırdı tatil için ? hayır devletten çekti parayı gitti. Bende Süperman...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: KenshinHimura, 22 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Herzman Türkiye Kotü Noktalara Sürükleniyordu..Taa Osmanlı Zamanın Dan Beri Var Bu Olay...Şimdikilere Düşen Önce buu Yavaşlatmak...Sonra Durdurmak..Sonrada Geri Çevirmek...Ki Böle Yüz ÜStüne Çıkması İyide Oldu...En Azından Halk Görüo...Bu Demektirki Bir Yerde Çatlak Çıktı...Ben Hala Düşüncelerimde Kararlıyım...Bu Hükümet Birşeyler Yapmaya Çalışıyor...Ama Eli Kolu Bağlı Kabul Edin...Kolay Değil Öle Ha Deyince..Bilmem Kaç 100 Yıllık Zincirlerle Bağlı... osmanlıdan beri geri mi gidiyoruz oha ya[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ???[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: KenshinHimura, 22 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Herzman Türkiye Kotü Noktalara Sürükleniyordu..Taa Osmanlı Zamanın Dan Beri Var Bu Olay...Şimdikilere Düşen Önce buu Yavaşlatmak...Sonra Durdurmak..Sonrada Geri Çevirmek...Ki Böle Yüz ÜStüne Çıkması İyide Oldu...En Azından Halk Görüo...Bu Demektirki Bir Yerde Çatlak Çıktı...Ben Hala Düşüncelerimde Kararlıyım...Bu Hükümet Birşeyler Yapmaya Çalışıyor...Ama Eli Kolu Bağlı Kabul Edin...Kolay Değil Öle Ha Deyince..Bilmem Kaç 100 Yıllık Zincirlerle Bağlı... Anlamıyorsun dediğimizi, ben diyorum ki Tayyip Erdoğan'ın politika olarak niyeti kötü. İnsanların fark etmediği şey, ülkenin "iyiliğine" iddiasıyla çıkan her yasada, insanların %90'ının gözden kaçırdığı, ufak, minicik bir nokta var. Bu adam işini çok iyi biliyor, o yüzden de saygı duyuyorum bir noktada. Tayyip Erdoğan'ın ettiği her laf, her kelime önceden seçilmiş hazırlanmıştır. Sizin duyup geçtiğiniz ufak her laf aslında bir anlam taşır. Biraz dikkatli izleyin uzun vadede gerçekten niyet kötü yanlış bir yoldayız.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: fastreload, 22 Eylül 2005 00:41 tarihinde demiş ki: said: KenshinHimura, 22 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Herzman Türkiye Kotü Noktalara Sürükleniyordu..Taa Osmanlı Zamanın Dan Beri Var Bu Olay...Şimdikilere Düşen Önce buu Yavaşlatmak...Sonra Durdurmak..Sonrada Geri Çevirmek...Ki Böle Yüz ÜStüne Çıkması İyide Oldu...En Azından Halk Görüo...Bu Demektirki Bir Yerde Çatlak Çıktı...Ben Hala Düşüncelerimde Kararlıyım...Bu Hükümet Birşeyler Yapmaya Çalışıyor...Ama Eli Kolu Bağlı Kabul Edin...Kolay Değil Öle Ha Deyince..Bilmem Kaç 100 Yıllık Zincirlerle Bağlı... osmanlıdan beri geri mi gidiyoruz oha ya Bkz:II.Abdülhamit'den Sonrası...Sana Dediğim Gibi Anti...Böle Herşey Bi Anda Olmas...Cok Ufak Başlamalı..Yoksa...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 2-Köy Etstitülerinde Yetiştirlen "Aspirin Öğretmen" Denilen ARkadaşların Birer Misyoner Olduğunu+Kürdistanı Kurmak İçin Diyrbakırlıları Kışkırttını Biliyormuydun... hahahah kimden öğreniliyor bu tip yanlış bilgiler çok merak ediyorum[signature][hline]gone through days without talking there is a comfort in silence-so used to losing all ambition-and struggling to maintain what's left Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 cok dogru bir mesaj olmuş bu. her hareketin, her konuşmanın altında bir şeyler var tayyipin uyguladığı politika cok sağlam ve de dersini almış bir insanın politikasıydı niyetlerini ortaya koymadı hiçbir zaman açıkça, bir yandan amaçlarına uygun bir şekilde yasalar cıkartırken hiçbir şekilde eleştiri almamaya özen gösterdi; kimse cıkıp "sen şeriat rejimi istiyorsun" diyemezdi ona karşı, çünkü açık bir kanıt sunamazdı önüne o açıdan çok sağlam iş yaptı ne yazıkki tayyip[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ugur Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bu otel meselesi biraz hafif ve komik kaçtı açıkçası... farkındamısın arkadaşım bilmiorumama o Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı... pansyonda kalcak değil herhalde...Merak etmeyin hepimizi mükemmel bi gelecek beklio... Meşrutiyeti zorla ilan ettiren vatan hainlerinden başlayan bu çöküşü Atatürk durdurmuş ama bu çöküşü başlatanlar Atatürk ü rozet yapıp yollarınan silmiştir... şimdi ise klişeleri reddeden brinden bu kadr korkmak yersiz...Bekleyin 10 yıl sonra dünyayı yönlendiriyor konumda olucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: medusa748, 22 Eylül 2005 00:45 tarihinde demiş ki: 2-Köy Etstitülerinde Yetiştirlen "Aspirin Öğretmen" Denilen ARkadaşların Birer Misyoner Olduğunu+Kürdistanı Kurmak İçin Diyrbakırlıları Kışkırttını Biliyormuydun... hahahah kimden öğreniliyor bu tip yanlış bilgiler çok merak ediyorum Tarih Hocası...Kitaplar...(Ki Tarih Hocasına Hayranımdır..Adamda Kesin Bi İş Var..)+Hayırdır..Sen Aspirin Öğretmenmısın ?[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ugur Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Din korktuğunuz gibi öcü bişey değil... din insanlığa Allah tarafından doğruyu göstermek için yollanmıştır... Bizi yaratanın bizler için en uygun gördüğü yönetim şeklini bilmeden yargılamak komik olur... lütfen herkez şeriatın kol kesmek olmadığını bilerek bazı yorumları getirmeye devam etsin... Emin olun "O" en iyisini biliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Din kötü amaçlı bir şey demiyorum ben kesinlikle. Şeriat kötü diyorum. Şeriat kötü dememin de sebebi şudur, şeriat kötü amaçlarla kurulmuş bir sistem olmasa da güç peşindeki insanlar tarafından yozlaştırılmış bir yönetim şeklidir. Bu yüzden kötüdür. Bunu da geçtim, artık dünya globalleşiyor. Bu dünyaya ayak uydurmayan yok olmaya mahkumdur. Şu gerçekle de yüzleşelim: Ne kadar işimize gelmese, ne kadar hoşumuza gitmese de günümüz dünya sistemini belirleyen kısım Avrupa ve Amerika. Dolayısıyla şeriat gibi bu iki kesime de aykırı bir sistemi bugünden sonra kabul etme fikri bile komik. Onu bırakın laiklik gibi bir ilkeden vazgeçmeye çalışmak zaten bence deliliktir onu da belirtmeden edemeyeceğim.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: KenshinHimura, 22 Eylül 2005 00:46 tarihinde demiş ki: said: medusa748, 22 Eylül 2005 00:45 tarihinde demiş ki: 2-Köy Etstitülerinde Yetiştirlen "Aspirin Öğretmen" Denilen ARkadaşların Birer Misyoner Olduğunu+Kürdistanı Kurmak İçin Diyrbakırlıları Kışkırttını Biliyormuydun... hahahah kimden öğreniliyor bu tip yanlış bilgiler çok merak ediyorum Tarih Hocası...Kitaplar...(Ki Tarih Hocasına Hayranımdır..Adamda Kesin Bi İş Var..)+Hayırdır..Sen Aspirin Öğretmenmısın ? Ben de tarih hocam sayesinde(ki gerçek bir ATATÜRKÇÜDÜR) izlediğimiz belgeselden ayrıca okuduklarımdan ne kadar yararlı ve ülkeyi ileriye götürebilecek bir okul olmuş olduğunu öğrendim.Hayır öğretmen değilim ama ülkemizin aydınlanması ve bilinçlenmesi adına yapılan herşeyi onaylayan biriyim[signature][hline]gone through days without talking there is a comfort in silence-so used to losing all ambition-and struggling to maintain what's left Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 +1 Anti...Katılıyorm..Ama Benim İçimden Geçen Sistem Şu ankinden Daha Katı Olmalı En Azından Ölüm Cezası Olmalı...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: medusa748, 22 Eylül 2005 00:56 tarihinde demiş ki: Ben de tarih hocam sayesinde(ki gerçek bir ATATÜRKÇÜDÜR) izlediğimiz belgeselden ayrıca okuduklarımdan ne kadar yararlı ve ülkeyi ileriye götürebilecek bir okul olmuş olduğunu öğrendim.Hayır öğretmen değilim ama ülkemizin aydınlanması ve bilinçlenmesi adına yapılan herşeyi onaylayan biriyim Gerçek Bir Atatürk Çü Olması Onun Herşeyi Bİlen Bir Adam Olması Demek Değildir...Tabiki Bende Herşeyi Onaylıyorum..İşte Anlatmaya Çalıştığım Nokta bu..Adamlar Birşeyler Yapmaya Çalışıyor..Dier Hükümetlerin Aksine...İzlenen Belgesellere Baksak..Ozaman Fransızlar Kürdistanı Kurulmuş Olarak Biliyorlar[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ugur Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ben size gerçek şeriattan bahsediyorum... Tüm isnsalığa yollanmış Kuran-i Kerimde yazan adalet hükümleri yani... Güç peşindeki yobazların yorumladığı hükümler değil... Benim sölediğimden kormana gerek yok çünkü gerçek şeriat Demokrasidir... Bugün en demokrat ülkeyi görüyoruz... Irakta tecavuz etmediği erkek! ve kadın kalmamıştır neredeyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar