nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sanırım impler yani dun bi arkadasın dedigine gore toplu baskınlar falan planlıyorlarmıs hazır olmak, hatta harekete gecmek lazım rebel dostlar[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sen bunu yaz burdaki implerde adamlara bunlar hazirlaniyo saldiri yerini degistirelim vs vs vs desinler ne guzel :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnesia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ii oldu yaw söledgn :)Bu impleri örgütleyen bendim :Dama hayatta sölemm yrn 40 imp freedom city i bascagımızı :P[signature][hline]Jedı nedir? jedi insann kendine yakısanı gıymesidir =============== jedi padawan in eclipse magnesia thal'gerth anashazy thal'gerth forsetra thal'gerth Raise of the Dark Lords;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 heuheu bu baskınlar hergün olmuyomu neyin haberi bu ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 eheh 2 kisi her aksam bizim base leri patlatiyo :) birinde yeni temp kasıyodum korktum tee yavin4 e kaçtim rofl[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Kahretsin tüm planlarım su yüzüne çıktı. itiraf ediyorum arkadaşlar saldırının beyni benim.Palpatine'de benim amca oğlu.Bir gün bize yemeğe gelmişlerdi.Konusu açıldı.Demiştim toplayalım Garnizonları dalalım bir yere sırasıyla.Düşündü düşündü.Güçte dengesizlik var ama olsun hadi dedi. Ya ya buradan çıkaracağımız ders ne ?[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: DarKRideR, 21 Eylül 2005 18:48 tarihinde demiş ki: Kahretsin tüm planlarım su yüzüne çıktı. itiraf ediyorum arkadaşlar saldırının beyni benim.Palpatine'de benim amca oğlu.Bir gün bize yemeğe gelmişlerdi.Konusu açıldı.Demiştim toplayalım Garnizonları dalalım bir yere sırasıyla.Düşündü düşündü.Güçte dengesizlik var ama olsun hadi dedi. Ya ya buradan çıkaracağımız ders ne ? palpatine kafayi yedi[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hayır bilemedim eliyorum seni yarışmadan :) Nedir ? Palpatine sadece beni dinler bu diyarda :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ımp lerde bı aksıyon varsa 1 tell yeter bana. hemen gelırım hele helekı rebel kokusu aldımmı ımmmmh degmeyın keyfıme. ben hazırım anacım. adam gıbı aksıyondan haberı olan hemen tell atsın yanındayım.[signature][hline]Army Captain of Vader Dark Jedi Knight Guardian of [RIP] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad(master as) sadness(dark jedi knight) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 palpatine baba adam ya hergün gecelere akıyo o twilek senin bu twilek benim piyasa yapıyo[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Ama Windu'dan sonra faaliyet raporu veremiyor.O yüzden artık karısıyla evde gelin-kaynana programlarını izliyor yazık ya Imp Guild'i şart arkadaşlar.Temelleri atalım :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar