dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Çok yakın bir arkadaşımın sitesini sizlerle paylaşmak istedim, kendisi uzun zamandır çizim yapıyor ve geçen sene Hacettepe`ye girdi sonunda, bu sitede çoğu eski kara kalem çalışmalarını bulabilirsiniz. İyi kötü resimleri inceleyen herkesin yorum yapmasını bekliyorum şimdiden teşekkürler. Tık[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 valla bence gayet hoş kitaplarda felan kapak olarak kullanılcak kalitede[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 galeri 2 deki blood knight baya hoşuma gitti[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 evet benimde hosuma gitti o ayrıca yine galeri 2 de davsan var oda guzelmiş[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Çok güzel , bir şey sorabilir miyim, arkadaşın acaba galeri2deki blody knightı bana yollayabilir mi? Malun Nickim LordOfBlood. Avatar olarak çok güzel olurda[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 vallahi tebrikler çalışmalarının devamını dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 hatırladım bizim foruma da koyduydun site güzel olmuş. resimlerle ilgili yorumu yaptıydım zaten hatırladığım kadarıyla, kastırma şimdi :)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar