Alis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 1- Desktopda yaptigimiz her hangi bir islem olsun nasil wmv veya Movie tarzinda cekim yapabiliriz. 2- Yaptigimiz filmlere alt yazi nasil ekleyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 1. Download.com adresinde Ghost Video olması lazım. Onunla kaydediliyor. (Hatta Açık Öğretim Fakültesi'nin dersleri böyle kayıt edildi =) ) 2. Bir altyazı dosyası alırsın, film izlenirken TMPGEnc Express yazılımıyla filme gömebilirsin.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 .download.com a baktim yok dior ole bir sey :) baska var mi arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 www.fraps.com[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 birinci soru için macromedia captivate i de deneyebilirsin, swf olarak kaydediyor filmleri çok daha bi küçük olur tahminen.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 1-Combos Recorder diye arat, süper bi program. 2-Pek bilmiyorum ama aramaya inan.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Macromedia Captivate[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deligomlegi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Camtasia studio adli programı kullanabilirsin. Ekran kaydı yapmanı sağlar ve tabiki video montajındada kullanabilirsin gayet basit bir program. www.techsmith.com[signature][hline]compütürmanük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar