Xaero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ben sordum Xaero Farbright kimdir die zuahhahaah :D[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 22 Eylül 2005 00:41 tarihinde demiş ki: sinir krizi geçiren turkcell calısanlarının halini düşünmek istemiyorum [signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 nebulada crafter diyomuş euheueh[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Fistan, 22 Eylül 2005 00:43 tarihinde demiş ki: "tavuk mu yumurtadan... Onuda sordum şimdi herhalde ararlar artık gece gece manyakmısınız siz die..[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sesli bi şekilde ohaaaa dedim cidden :) yuvarlak kare yapılabilir mi amuda kalkıp el çırpan insanlar var mı en uzun cüce kimdir gibi sorular sormayalım di mi. tavuk-yumurta olayını kim soruyo?[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Yapmayalım böyle işte ya... Mantıklı sorular soralım ki uzun süre kalsın.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Sorsakya? said: 1-) 5 Tane ev var hepsi ayrı renk. 2-) Her evde oturanın, ayrı bir uyruğu var. 3-) Hepside ayrı bir içecek içiyor, ayrı bir hayvan besliyor ve ayrı bir marka sigara içiyor. 4-) Bu 5 insanin hiçbiri öbürünün yaptığını yapmıyor. Yani sigarası ayrı, içeceği ayrı, beslediği hayvan ayrı ve evi ayrı. SORU: BALIK kime ait? Açıklamalar: 1-) İngiliz kırmızı evde oturuyor. 2-) İsveçlinin köpeği var. 3-) Danimarkalı çay içiyor. 4-) Yeşil ev,beyaz evin solunda duruyor. 5-) Yeşil evin sahibi kahve içmeyi seviyor. 6-) Palmall sigarası içenin bir kuşu var. 7-) Ortadaki evde oturan süt içmeyi seviyor. 8- )Sari evde oturan Dunhill sigarası içiyor. 9-) Norveçli birinci evde oturuyor. 10-) Marlboro içen,kedisi olan evin yanındaki evde oturuyor. 11-) Atı olan insan, Dunhill sigarası içenin yanındaki evde oturuyor. 12-) Winfield sigarası içen, birayı seviyor. 13-) Mavi evin yanında Norveçli oturuyor. 14-) Alman,Rothmanns sigarası içiyor. 15-) Marlboro içenin komşusu sadece su içiyor. [signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 =P paticik olayına bittim yalnız, direkt google dan alınma sanırım=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 @sir ben sordum yumurta olayını :) Bide kendimi sordum bakem ne dicek gidip bu başlığı bulursa işimiz var :D[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hotmail şifremi sorsam mı??[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 muhteşem ya cidden böel sorulara cevap veriyosa[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Antimodes52, 22 Eylül 2005 00:45 tarihinde demiş ki: Yapmayalım böyle işte ya... Mantıklı sorular soralım ki uzun süre kalsın. Ben kapattırırım bu servisi yandılar kuran çarpsın :) Adama dicem "Kardeş hazır google açık bana bi zahmet PlacesBar Constructor 1.2 download linki bulurmusun" dicem yada dur öyle olmaz ayıp olur direk şey sorcam " PlacesBar Constructor 1.2 download linki nerdedir? ZUhahahahaha[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldbLogger oLdum ben![Bu mesaj Xaero tarafından 22 Eylül 2005 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Cuce +1 mesela atıyorum the doors'un ilk albümünün adı nedir? diye sorsam kesinlikle cevabını alırım ki buu ve bunun gibi birçok olayda arkadaşlarıma artislik yapabilirim. hoş bugun cok artislik yaptık ama neyse.. ama herkes duyarsa bu olayı ne anlamı kalır herkes artis olur. kitlensin yok yok silinsin bu topic.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Hande ATAİZİ'nin evi nerde? 10 dakika oldu hala cevap yok :D[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 neler soruluyo kı bende kullanıyım bıraz[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yok artık ali sami'nin cep numarası kaç?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Dur bakıyım Fistan'ın kaçtane madalyası var die sorcam. Nası olsa bulamıcak. Bulamazsa SmsBomber ile sürekli yollıcam hem kontor gitmez hemde kafayı yerler. Çökertecem turkcell'i. Yaşasın kötülük[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldbLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Evet bencede cok bilinmeden kalkmalı hemen yoksa böle böle olmaz: Kız-Dave weckle'ın play along albumunu dinledinmi Erkek-(lan ne desek) evet dinledin suepr albumdur, *!hemen acar teli 4500 cakar mesajı* Kız-ben 6. parcayı cok seviyorum neydi adı? Erkek-hmm *! bu sırada mesaj gelir* pardon bi dakka *!meseja bakar* Rythem dance dir o parcaama Access denied bence cok daha iyiydi. Kız- ay ne supersin ateşin varmı?[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Hahahahaha süper Turkcell 4500 sistemi şu anda Paticik kullanıcıları tarafından harasslanıyor. HEP HARASS ARKADAŞLAR AFFETMEYİN SORUN SORUN NE VARSA SORUN:)[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 webmesajcell den atamıyormuyuz ya? =P 4500 yazınca gitmiyor başına 5324500000 mı yapcaz naapcaz =P[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 *21*4500# yapın ayrıntılara bakın tam numara kilitli değilse orda çıkar sonra #21# yapın tabi[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 22 Eylül 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 @fastreload *!*21*4500#* *!yes* cevap ; YOK UYGULANDI[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 John Bonham nasıl öldü? diye sordum "bonzo lakaplı John Bonham kusmuğunda boğularak öldü" diye cevap geldi[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 fistan *#21# yap mesajın devamında numara olması lazım[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ee türkçe karakter kullanmadan gonderin diyo okuyamadım diye ben buraya isim yazcam abuk bisi bulcaklar şimdi..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar