Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Turkcell'in yeni bir hizmeti var, mesaj olarak istediğinizi soruyorsunuz, 4500'a atıyorsunuz, 10 dakika içinde size cevabını veriyor, 10 dakikadan uzun sürer yada cevabı bulamazsa mesaj parası da almıyor. Ben bugün abuk sabuk bir şey sordum coğrafya dersindeki, 2 dakika içinde cevabını detaylı bir şekilde attı... Üstüne hocaya artistlik yaptım gözüne girdim kadının. Bu şekilde kopya çekmeyi denemek lazım ya? Tutar mı sizce? Sistemi deneyen kimler var? Genelde buluyor mu sorduğunuz şeyi bulamıyor mu... Benim bir-iki kez deneme şansım oldu henüz.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 oha, iyiymiş, ingilizce konularda falan da işliyor mu=) bi de soru mantığı nasıl olacak? elle bakıyorlar demektir o zaman sorulara kaç kontör gidiyor ayrıyeten[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 nasil bi sistemdir bu yahu ?[signature][hline]
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 SınavdaYardımcıKopyaCell...Çaktırmayın Yeter..Turkcell'in Genclere Yenı Hizmeti...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 1 SMS parası her soru. Ayrıca her şey sorulabiliyor mesela biz Nişantaşında sıkılmıştık "Nişantaşında nerelere gitmeli ne yapmalı?" diye mesaj attık. Yaklaşık 5-6 tane mekan ve adreslerini verdi, dipnot olarak da "cevap göreceli bir cevaptır, gezilen yerlerin beğenisi zevke göre değişir." demişler çok hoşuma gitti. Şayet sorduğum kelime türkçe değildi, dolayısıyla evet farklı dillerdeki kelimeleri de cevaplıyor. Hatta hatta kıllık olsun diye UEFA kupası resmindeki bayraklardan türkiye bayrağının solundaki bayrak nedir diye sorduğumuz bile oldu ve bildi.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bi betonarme sorusu sorsam ben abi bilemedik kusura kalma diye msj gelir ama lise zamanımızda yoktu böyle şeyler biran buruldum.. :([signature][hline]FİLTHY PLAY!
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ah ulan şu olay geçen sene olcaktı 5.00 yapardım. Yaptım zaten ama kasmadan yapardım :)[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam
Zep Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Antimodes52, 22 Eylül 2005 00:23 tarihinde demiş ki: 1 SMS parası her soru. Ayrıca her şey sorulabiliyor mesela biz Nişantaşında sıkılmıştık "Nişantaşında nerelere gitmeli ne yapmalı?" diye mesaj attık. Yaklaşık 5-6 tane mekan ve adreslerini verdi, dipnot olarak da "cevap göreceli bir cevaptır, gezilen yerlerin beğenisi zevke göre değişir." demişler çok hoşuma gitti. Şayet sorduğum kelime türkçe değildi, dolayısıyla evet farklı dillerdeki kelimeleri de cevaplıyor. Hatta hatta kıllık olsun diye UEFA kupası resmindeki bayraklardan türkiye bayrağının solundaki bayrak nedir diye sorduğumuz bile oldu ve bildi. uber bi uygulama hakkaten.ama bokunu cıkarırlar bununda sırf ibnelik olsun die ne sorular sorarlar[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Hem işin abartılmasından korkuyorum, hem de talep görmemesinden korkuyorum. Mesela Shubuo NeBuÇalan sistemi, çok güzeldi süper bir sistemdi ancak talep olmadığından yeni şarkı falan ekledikleri yok, başta çok güzel bir arşivken şimdi 10 şarkıdan 1ini bulur oldu, onun gibi olmaz umarım.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Turkcell dağıttı :)[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ahah süfer bu[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 manuel işliyorlar o zaman sanırım=) yani operatörlü, otomatik bir sistemin önceden belirlenmemiş sorulara cevap vermesi mümkün degil sanırım oalyı manuel falan yaptılarsa ve o kadar detayına falan indilerse harbi takdir etmek gerek ucuzmuş zaten yaşadık walla[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paticik nedir die sordum. 15 dakka oldu hala cvp yok :)[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben!
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Tabii manuel canım... Belli, günde 10-15 personeli google'ın başına oturtuyorlar, tek tek araştırıp cevap atıyorlar size işte. Otomatik bir sistem kurmak imkansız bir kere cümle kurumu her seferinde farklı olur analiz etmek imkansız olur vs. vs.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
Apache Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 4500 mıs.ehe gondereyım soyle ılgınc bır soru. [Bu mesaj Apache tarafından 22 Eylül 2005 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 4500 numarasına gönderiyorsunuz işte. 15 dakika olup cevap gelmediyse faturaya yansımaz, cevabı bulamamış demektir herhalde.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
Apache Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 dün gece sanaiyi basmıslarmı? diye gonderdım en az 10kontorluk soru[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab
kickass Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 benim adım ne diye salakça bi sms göndersem mi diye düşünüyorum :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası...
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ee öyle cıvkını cıkarırsanız kapatır ama turkcell..[signature][hline]FİLTHY PLAY!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sinir krizi geçiren turkcell calısanlarının halini düşünmek istemiyorum[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bulur ki adını[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Beyler OHA demeye hazır olun [spo1=Paticik Nedir?]Merhaba , pati-cik pati kedi veya kopek icin on ayak demektir. Ayrıca internette popüler bir forum mesajlaşma adıdır. www.paticik.com[/spo] OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!![signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldbLogger oLdum ben!
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ohaa zuhaha güzel bi soru buliim bende "naber?" nası?[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 karakedi kimdir die so9rmak lazım[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 "tavuk mu yumurtadan...[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Öne çıkan mesajlar