-NeoN- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 serverda bağzı playerlar aniden stone oluyor veya blocklanıyorlar. anlamsız yerlerde ben search yaptım stoneu arattım flag olark arattım sonuca ulaşamadım. paticiktede araştırdım bulamadım. böyle bi olayla karşılaşan arkadaşların yardımını bekliyorum..[signature][hline]İnsan olmak, insan olmak değildir... Quatres UO Shard [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bence oyuncuya yukledigin eventler a bakmalisin onlari kontrol et..[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a NumberØne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NeoN- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 baktım onlarada anlamsız birşey oluyor adam yürüyor mesela stone oluyor :) teotfixlerine baktım cık yok. spherenin varmı böyle bişeyi ?[signature][hline]İnsan olmak, insan olmak değildir... Quatres UO Shard [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sphere in olmamasi gerek o kadar ilerleyemez şifir sen genede kontrol et event lari ..[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a NumberØne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zwalin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 teot scpnde sorun var yeniden düzenle tazın yazdığını kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar