Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sabancı univde yurt protestosu

myster1o

Öne çıkan mesajlar

said:
Mantar, 20 Eylül 2005 03:55 tarihinde demiş ki:
sıkıldım zuha diye bir protestoyu ne kadar umursar Sabancı Üni. bilmem :)
abi nabiyim bunaldım gece gece sistem toplicam die paraladım kendimi =)[signature][hline]res pls
kaganustungel.com
guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında..
guild.gen.tr
blog siteniz: www.geyk.net
Sosyal ağlarda paylaş

Yurt başvurumu bütçeyi denkleştiremediğim için son anda geri çekmiştim. Bu arada bu yurtlara bu kadar talep var mı ki yurda kabul edilmeyen öğrenciler oluyor?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

cevresinde bank filan yok mu ya yatıverirsiniz ne olcak havalar cok sogumadan idare edin[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

oLm 3 kişisiniz işte bi tane ev tutun yurttan ucuz olur.. tabi kucuk ev bulmak ayrı dert orası doru[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayar seçiyor diyor onların suçu değilmiş

kim programladıysa o programı allah belasını verdi....

2 kişi aynı odaya başvurduk okulun ayrı uçlarına koymuş alet bizi ve saçma sapan elemenlar var odada.

Sabancı'nın kemikleri sızlıyor. Parasıyla rezil ettiler adamı.

[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.

[Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 20 Eylül 2005 12:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ulan rezil ettiler harbi her sabah yol çekilir mi ve bi de okuldan 99% verimle faydalanamamak da cabası (eğitimsel veya eğitim dışı faydalar)

abi yok böyle bişi daha bu sene girdim a.k. daha okulda okumadım bile yurda kabul edilmedim. benim gibi bu sene girip de yurt çıkmayan 15 arkım var aynı okuldan geldik. anadolu yakasına 2 kişilik oda çıkmamış (erkekler için, sanırım erkeklerden daha fazla talep olmuş bödöff)[signature][hline]res pls
kaganustungel.com
guild.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zep, 20 Eylül 2005 12:34 tarihinde demiş ki:
neye göre veriyolar bu yurdu yaw tipe göre fln mı nasıl seçiyolar yani yok sen giremessin fln mı yapıyolar saçmalık bence
ikamet ettiğin yerin okula olan uzaklığına göre seçiolar. önce istanbul dışı dolduruo, sonra avrupa yakası, sonra da am.na ko.uum anadolu yakası.

tabi anadolu yakasında da kadıkoyden baslıo tuzlaya kadar gelio. (ben küçükyalıda oturuorum)[signature][hline]res pls
kaganustungel.com
guild.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

hayir oyle degil,

once onur burslular 4 kisiliklere yerlestiriliyor
sonra kizlar yerlestiriliyor (acikta kalan kiz yok anadolu yakasinda bile)
sonra istanbul disindan olanlar
sonra avrupa yakasi
sonra anadolu yakasi

SANKİ GÜNEYDOĞUDAYİZ BÖYLE SACMALİK Mİ OLUR? KİZLARİMİZİ ACİKTA BİRAKMADİK DİYOLAR YA! ŞAKA GİBİ. GİTTİM KONUŞTUM SERPİL VE SAADET HANİMLARLA AMA YONERGEDEN Bİ HABER İKİSİ DE.

programin 2 kisiye 2ser ayri oda vermesini, 2 kiz 2 erkek olan odayi falan yazmasi bi yana ayni 2 kisiligi secen benim de bi arkadasimi farkli iki kisilik odalara yerlestirmisler.

tarihi rezalet.[signature][hline]agostos 2005

Hit Single'im
Sosyal ağlarda paylaş

harbiden bir üni açıyorsan ben bu sene bu kadar örenci alcam diosan o kadar odan olcak yuh be :P

bu arada bence sabancının yeri kötü ya. yanlarında fabrikalar, şehre uzak, gerçi yakın olsa nolcak izmittden adapazarından :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
www.soulbounds.com
lvl60 human mage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...