Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Platonik Aşık olmayı sevenler ve duyguları....

uLrich

Öne çıkan mesajlar

Küçüklükten beri bu duygu beni sarar birden gözlerine tutulurum sevdiğin kızın bakışları kalbimi yakar belkide geceleri o bilmediği ağlarım ama kime niçin belkide hayallerim olmadığı için.beni bundan kimse yargılayamaz çünkü kendi dünyamda yargılarım kendimi ve çoğu zaman suçsuz bulurum sevgimi sonunda Eğer o kızla çıkmaya başladığımda bütün duygularım ölür ve yeni bir serüvene başlarım. Belki aşık olmadığım için böyleyim ama hiçde üzgün değilim

Ağlama gözlerim ağlama,kalbim üzülmesin buna
Hıçkırırken duymasın kimse sesimi
Sanmasınlar beni zayıf ve bir başıma gezdiğimi
Yanmaz kalbim ateşe atsalar bile okadar
Seni seviyorum,söylemediğimden bu üzüntüm
Benim olduğunda seni unutcağıma üzülüyorum ansızın
Belkide bu gözyaşlarım boşuna diye düşünüyorum
Gözlerimi yaşlı açıyorum,meğersem rüyaymış gördüğüm
Sosyal ağlarda paylaş

ehm
platonik diil de çoğu karşılıklı oldu ama daha 1 tanesinde sonuca ulaştım diyebilirim.
yani hep karşılık buluyordum, ztn karşılık görmeden tam anlamıyla aşık olamam sanırım.. birşeyler almam gerekir karşı taraftan...
sonuca ulaştım dediğim kızla 9 ay olucak yakında çıkmaya başlıyalı..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 14 July 2003 00:35 tarihinde demiş ki:
siz de kendi kendinize patlayacağınıza gidin birşeyler yapın.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

Öhöm öhöm Biraz Abartiya Kaçmadinmi :?¿

Platoniklik Dünyada Çogu insanin Tutuldugu bir olay Gerçekliginden hiç şüpem olmayan olaylardan biri çogu kere dalga geçtigimde vardir ama Sonzamanlarda Gerçeklerle dalga geçmemeyi örendigim için bununda bir gerçek oldugunu kabullenip üstüne yogunlaştım ve şu sonucu çıkardım

Her İnsan Gerçek Sevgiyi Bulana kadar Bir tür Garip tümseklerden geçer Ve Sevda yolunda ilerlemeyi sürdürür
Platonik Sevda En acililarindandir Belki Çok yüksek hedeflerimiz oldugundan belki kendimize fazla güvenmedigimizdendir . Bir Gün Herkezin Bildigi Ve Bazilarinin Rehberligini Yaptıgı Bu Sevda yolunda Biz.

Sevgi İçin Her zaman Yüreyimizle Biriz Ve Unutmayin Ne Ekerseniz onu biçersiniz Çıkarcı İlişkiler İlişki diildir ve Sevginin Adini lekeler Ve Gerçekten Zarar Vere bilir.

Bu yüzden Sevginizi Paylaşın Herşeyin YERİ Ve ZAMANI Var Ve GELİR!!

Saygilar[hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun
Bi Amaci Vardir
Yalın Kuleyin
D.D.

[Bu mesaj DarkLegion tarafından 14 July 2003 00:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
siz de kendi kendinize patlayacağınıza gidin birşeyler yapın.[/b]

nası yani ya ?!?!? ;)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Sosyal ağlarda paylaş

said:
siz de kendi kendinize patlayacağınıza gidin birşeyler yapın.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

Adam çok açık yazmış bunu. Sizin içinize işlemiş fesatlık.

Ayrıca platonik aşk bence sadece takıntı. (vay va vay bunu ben söylüyorum) Aşk olması için birliktelik lazım.

Aksi taktirde sadece takıntı takıntı takıntı[hline]:D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bivrip, 14 July 2003 12:21 tarihinde demiş ki:
bence platoniq aşkta karşınızdakine olan aşkınız daha da büyür

Aşkı Büyütmek Büyük emekler İster Ve Bir İnsanin Tek Başına Aşkı Büyütmesi Kendi Aşkını Ortaya Koymasi Demektir Ve Gerçekten Kendi Aşkını ortaya Koya bilirse O aşkın İsmi Platonik Olmaz Diyorum...[hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun
Bi Amaci Vardir
Yalın Kuleyin
D.D.
:tebrikz:
Sosyal ağlarda paylaş

Ne fesatlıktır bu yaw :) Sly ne demiş, siz ne anlamışsınız eheh Çok güldüm akşam vakti...

Bu arada yaşadım bu duyguyu geçmişte. Şimdi ise herşey çok güzel. Hoş bir birlikteliğim var... Ama o geçmişte platonik aşk yaşadığım kişiyi görünce, onunla konuşunca yaşadığım heyecan yok.. Belki böylesi kalp sağlığı için daha iyidir :)
Sosyal ağlarda paylaş

darlegion eyvallah aynı kafadayız canım bisde platoniğiz dedikte yane çıkmadan korkan tipler değil önemli olan bir an içinde karşından elektrik alarak kalp atışlarının hızlanması ve onu bir anda olsa geceleri düşünmektir sihirli olanda budur.

Aşk için ölmeli,Aşk ozaman Aşk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soulbringer, 18 July 2003 11:28 tarihinde demiş ki:
Hayatta üç şey yapma kuzen...
Nedir onlar?
Sayayım...

*Bir kadını asla övme
*Bir kadınla yaşadığın şeyleri bir başka kişiye anlatma
*Bir kadına asla ama asla aşık olma...
Peki kuzen
Ama sen yinede yapacaksın
Sanırım...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....†

+1000000000000000000

BUDUR !! Ama ben Yapiyorum Ve Yapmayı Hatta olarakda görmüyorum ama Cidden Budur Yani Ama Ben Överim Ben Aşık olurum ama Anlatma konusunda +Trilyonlar Karşıyım...[hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun
Bi Amaci Vardir
Yalın Kuleyin
D.D.
:tebrikz:

[Bu mesaj DarkLegion tarafından 18 July 2003 11:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bivrip, 14 July 2003 12:21 tarihinde demiş ki:
bence platoniq aşkta karşınızdakine olan aşkınız daha da büyür[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
--------------------------------
The sky's gonna open
People gonna pray and sing
I can't feel a thing
I can't feel

Malesef öyle oluyor..[hline]Save me from the nothing i've become...
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede platoniq farklıdır belki seninleyken seveceğinden daha çok seversin... hep oradadır ulaşılmaz... Ulaşılmaz herp güzeldir... zordur yanında bir başkasıyla görünce ona sarıldığını görünce için sızlar ama ne olursa olsun yıllar geçsede platonik aşk bitmezzz...

Ben platonik aşka inandım çünkü birisiyle bea anlatamadım duygularımı...

*utanır*[hline]---Underneath your clothes---

-A song dedicated to an old friend-

--i still love you--
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...