Gwaihir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Adidas ayakkabı satın alabileceğim bildiğiniz Türk siteler varmı acaba?[hline]Gwaihir,the Windlord. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 internet üstünden alma kesinlikle. ayakkabı bu yani, ayağın rahat etmezse (numara tutmazsa demiyorum bak) gitti o kadar para. eğer bi dükkanda denediğin falan bi ayakkabının aynısını istiyosan niye dükkandan almıyosun :) neyse kısaca netten ayakkabı alma kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 nba ayakkabısı alacaksan kesinlikle netten al önce git nike demi adidas ta mı ayağına uygun modeli seç neten al nba ayakkabıları 100dolar zaten (air jordan la carter'inkiler 150) adidas mağzalarında 260 fln bu ayakkabılar[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 türk site diyo arkadaşım, parası yine aynı olacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwaihir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkürler, sorun şu ki, ben muğla'da oturuyorum ve muğlada adidas satan bir bayii yok,muğla çevresindeki ilçelerdeki dükkanlardada 100 dolar olan bir ayakkabıyı 150 dolara satmaya çalışıyorlar, turistik bölge olduğu için kira paralarını çıkartmaya çalışıyorlar böylelikle. Geçen hafta istanbuldaydım, ne yazıkki aradığım ayakkabının numarasını bulamadım ve belki internet üzerinden satılıyordur diye düşünüyordum, yabancı bir online market'tende almayı düşünmem çünkü shipping parası eklenir bayağı.[hline]Gwaihir,the Windlord. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar