Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Sevdigini NBA Basketbolcusu

Masticore

Öne çıkan mesajlar

kötü bir takım olur ikiside aynı işi yapıyor çünkü ama allstar maçlarında oynarlar o ayrı.
En sevdigim oyuncu deilde 3oyuncuyu yazsam daha ii Kg,Lebron,T-Mac
hepsini çocuklarım gibi seviyorm :D
said:
Masticore, 09 Eylül 2005 08:16 tarihinde demiş ki:
Tim Duncan la Kevin Garnett ayni takimda oynasa o takim nasil bir takim olur acaba :)
[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Masticore, 07 Eylül 2005 08:07 tarihinde demiş ki:
Sanane kardesim beyenmiyorsan gormezden gelirsin olur biter.

Niye?
Senin arama yapmaman bizim görmezden gelmemiz mi demek?
Babanın threadimi?[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ;
Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 09 Eylül 2005 18:54 tarihinde demiş ki:
said:
Masticore, 07 Eylül 2005 08:07 tarihinde demiş ki:
Sanane kardesim beyenmiyorsan gormezden gelirsin olur biter.

Niye?
Senin arama yapmaman bizim görmezden gelmemiz mi demek?
Babanın threadimi?

Surda basketbol hakkinda muhabbet ediyoruz lutfen icine sıcma olurmu.Ulan konu Disi bolumunde bile bu kadar dikkat etmiyolar surda basketbol bolumune bisey yazalim muhabbet ederiz dedik icine siciyosun. 2 kisi tartismis olmus bitmis tekrar refreshleyerek Post kasmaya calisma git kardesim sen garbage a. Rush a da ayni seyleri yaptin agzindan bi hayirli laf cikmiyo belamisin sen be sayende basketbol bolumunde muhabbet edemiyecegiz.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bobo21, 10 Eylül 2005 06:46 tarihinde demiş ki:
Yao Ming!!! chinli kardesim baska neden mi lazim?? :D

Yao Ming kendini biraz daha gelistirdimi eminimki Tim Duncan moduna gecicek :) . Cunku onunda Tim Duncan gibi blocklasan blocklayamassin savunsan savunulamiycak atislari var ama daha az kacirmali daha cok calismali.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ben bildim bileli pek yukselmedi. NBA de basladigindan 2-3 sene sonra iyilesmeye basladi performance i ama sakatliklardan kurtulamadi. Uzunluk iyi oyun getirmiyor ya Shaq gibi Ayi olmak lazim :) . Gheorge Muresan vardi NBA in en uzun oyuncusuydu adam parmaklarinin ucunda Smac basiyodu :D. ama oynuyamadi
[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----

Sosyal ağlarda paylaş

@Masticore ; Terbiyesizliğinde bir sınırı olduğunu düşünüyorum. Sen ne kadar zorlarsan zorla o sınır var. Ve sen o sınırı çoktan aşmışsın.
Başka sitelerden c/p yaparak kendini basketbolda duayen sanan insanlar ;
"O buraya gitti bu burda" vs gibi bazı ingilizce sitelerden çeviri olarak bizlere aktarılan haberleri tekrardan tecmit pilavı hesabı kakalamayın.
İçine sıçılacak konu açmışsın ki içine sıçıyoruz.
Terbiyesiz olduğunu daha önce belirtmiştim zaten.
Rush meselesine gelince aynı kulvarda yarışıyorsunuz. Takım arkadaşını savunmanı gerçekten taktir ettim.

O bi tane site bulmuş oradan buraya habire c/p yapıyo.
Sende açılıp tartışılan konuyu tekrardan gündeme getirip yaptığın olayın yanlış olduğunu savunan insanlarada habire bok atıyosun.

Burası kafanı dağıtacağın bir mekan değil.
"Şurada 2 laflayalım oradan garbıça geçeriz?" bumudur?

Ayrıca NBA ile şu sıralar kimsenin alakası yok. En azından sezon ortalarında olduğu kadar.
En sevdiğinz oyuncu diye threadler mevcut.

Post kasma olayına gelince.
Şu threadde
Pipo,Screamer,Ben hariç herkes post kasmış. Açılıp tartışılan bir konu.!
Oraya yazıpta buraya yazanlar için geçerli olsa gerek o yakıştırman.

Hayırlı olmayan insanlara maalesef hayırlı şeyler söyleyemiyoruz.
"Belamısın?" kurallara aykırı herkese belayım.
"Senin yüzünden basketbol konuşamayacaz" Senin basketbol anlayışın "en sevdiğiniz oyuncu" konusundan ibaretse diyecek lafım yok.!

"Post kasmaya çalışma" bu lafı söyleyen insanlara hep tekrarlamışımdır. Post kasmadım kasmamda kasacak olsam bir sürü yer var.!

Bkz ; 11:32'de bir msj atmışsın 11:40'da bir msj
Aynı mesajı editleyebilirdin.

Site kurallarını okumanı öneririm.!
İyi günler.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ;
Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bir soru sorucam konu acilmisken hep aklima takilmistir Kaan Kural a sormak istemisimdir NTV de hep ama kismet olmadi :P

Karem Abdul Jabbar Neden NBA live 2004 ve onceki senelerde neden efsane oyuncular listesinde yok ? ve NBA 2005 te karsimiza cikiyor ama sayi krali olmus efsane bir oyuncuyu 100 üzerinden 80 vermisler garip geldi bana. Amerikadada pek sevilmiyo diye duymustum muluman olup hıristiyanlara laflar etti diye. Bununla bir alakasi olabilirmi ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...