slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: slayer__, 19 Eylül 2005 19:12 tarihinde demiş ki: seba med sabun eh işe yarar seba med sivilceler için bi yüz yıkama zimbirtisi bu iyi işe yarar benzamisin (yazılışını bilmiyorum valla =d) çok iyi işe yarar sürersin akşam sabaha kadar geçer geçmezse ertesi günde sürersin akşam sabaha kesin yok olur en azından benim cildimde öyle etki ediyor bi de alternatif olarak aklıma bi ilaç geliyor ama adı gelmiyor böyle alkol fln var içinde yüzüne dokunduruyosun böyle sürüyosun ama kesinlikle acaip az etkili bi ilaç adını bilsende alma said: Syn, 19 Eylül 2005 21:15 tarihinde demiş ki: Cleocin T.Yatmadan önce sür sabaha sicvilce fln yoq adını hatırlamadığım ilaç bu işte ben tavsiye etmiyorum =p çok etkili deil benzamisin en etkilisi etrafımda cleocin kullanan kalmadıydı dove ise nasıl öneriyorsunuz anlamıyorum şampuanı iğrenç saçların açılmıyor bile orta uzunlukta olduğu halde saçlarım.. sabununun bi etkisi olduğunu sanmıyorum yıllardır kullanıyorum (özellikle banyo diye böyle açık mavimsi parçacıklı olanı çok daha hoş) sivilce konusunda bi faydasını görmedim ayrıca ben DOKTORadayUM =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Roaccutane ciddi cillop gibi yapıyor falan.yanetkileri say say bitmez ki çok sık bir nüfusta yan etkileri görülmekte başta geçici kısırlık kızarıklık ya da karaciğer yetmezliği şeklinde.açıkçası böyle yakın bir doktorun varsa kullanmasın mazallah böle böle olursa ya demekte...seba med iyi bi de neutrogena war ki baya bi iyi...[signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 roaccutane kullanmak için bir sürü testten geçmen gerekiyor. Çünkü çok güçlü bir ilaç. karaciğerini resmen "si.iyor". Ayrıca bir sürü yan etkisi var. Sadece bir sivilce için ASLA kullanılmaz. Roaccutane sadece yüzü sivilceden geçilmeyen zavallı insanlar için geliştirilimş bir ilaç. Sen sabah akşam yüzünü neutragena ile yıka, üstüne de clearasil'in özel sivilceler için kurutucu kreminden sür. günde 3 kere. direk geçer 2 günde falan[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 sakın patlatma iz kalır dehada gec gider. git bi doktora kurutucu ilac al ve sur. ben oyle yapıyorum etkilide oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 doktor a git eğer çok sorun yapıyorsa, roaccutane ı direk vermez. önce cleocin t, salsil 2 jel, benzamisan, alkol karışımı sıvı, aknilox jel, ve adını hatırlayamadığım bilumum ilaç vericektir. en son olmazsa roaccutane veriyor.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Eczanelerde Acnesyle (aknesil) diye bi merhem satılıyo 2,5ytl bi eczacıya git sor derim kullanmadan önce prespektüsünü iice oku mesela kullanınca güneşe çıkmamak lazım...[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 suana kadar sivilce gitmiştir heralde:D[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 gitmedi abi walla yolucam sonunda[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ehuheh e yuh nasıl bişe iltihaplı olamaz bu kadar zman..zaten iltihaplı değilse kotu durmazki ole cok.. [Bu mesaj unac tarafından 21 Eylül 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Hotdog, 21 Eylül 2005 18:11 tarihinde demiş ki: gitmedi abi walla yolucam sonunda yol kurtul abicim ne biçim sivilceymis artistlik yapior[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Cleosin topikal solüsyon. işe yarıyo. git bi eczaneye al.. çok da pahalı bişey deil.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bol bol yüzünü yıka, sivilcene alış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyarer05 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ooo ben sana birsürü reçete veririm ama itek bir sivilceyse geçmesini bekle ve sakın elini sürme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Anneannem sivilce gördü mü pudra sürdürürdü. Elmacık kemiğimin hemen üstünde çok büyük (1-2cm çapında) bi sivilce çıkmıştı. İlk seferinde yanlışlıkla patlattım, ertesi hafta tekrar çıktı aynı yerde ve aynı büyüklükte. Bu sefer pudra sürdüm, 2-3 günde geçirdi. Ama uzun süre iz kaldı; 4-5 ay gibi bi süre.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar