Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sivilceden kurtulmanın çabuk bir yolu varmı(patlatmak dışında)

Hotdog

Öne çıkan mesajlar

said:
slayer__, 19 Eylül 2005 19:12 tarihinde demiş ki:
seba med sabun eh işe yarar

seba med sivilceler için bi yüz yıkama zimbirtisi bu iyi işe yarar

benzamisin (yazılışını bilmiyorum valla =d) çok iyi işe yarar sürersin akşam sabaha kadar geçer geçmezse ertesi günde sürersin akşam sabaha kesin yok olur en azından benim cildimde öyle etki ediyor

bi de alternatif olarak aklıma bi ilaç geliyor ama adı gelmiyor böyle alkol fln var içinde yüzüne dokunduruyosun böyle sürüyosun ama kesinlikle acaip az etkili bi ilaç adını bilsende alma

said:
Syn, 19 Eylül 2005 21:15 tarihinde demiş ki:
Cleocin T.Yatmadan önce sür sabaha sicvilce fln yoq

adını hatırlamadığım ilaç bu işte ben tavsiye etmiyorum =p çok etkili deil benzamisin en etkilisi etrafımda cleocin kullanan kalmadıydı

dove ise nasıl öneriyorsunuz anlamıyorum şampuanı iğrenç saçların açılmıyor bile orta uzunlukta olduğu halde saçlarım.. sabununun bi etkisi olduğunu sanmıyorum yıllardır kullanıyorum (özellikle banyo diye böyle açık mavimsi parçacıklı olanı çok daha hoş) sivilce konusunda bi faydasını görmedim

ayrıca ben DOKTORadayUM =p
Sosyal ağlarda paylaş

Roaccutane ciddi cillop gibi yapıyor falan.yanetkileri say say bitmez ki çok sık bir nüfusta yan etkileri görülmekte başta geçici kısırlık kızarıklık ya da karaciğer yetmezliği şeklinde.açıkçası böyle yakın bir doktorun varsa kullanmasın mazallah böle böle olursa ya demekte...seba med iyi bi de neutrogena war ki baya bi iyi...[signature][hline]love is the funeral of hearts
Sosyal ağlarda paylaş

roaccutane kullanmak için bir sürü testten geçmen gerekiyor. Çünkü çok güçlü bir ilaç.

karaciğerini resmen "si.iyor". Ayrıca bir sürü yan etkisi var. Sadece bir sivilce için ASLA kullanılmaz. Roaccutane sadece yüzü sivilceden geçilmeyen zavallı insanlar için geliştirilimş bir ilaç. Sen sabah akşam yüzünü neutragena ile yıka, üstüne de clearasil'in özel sivilceler için kurutucu kreminden sür. günde 3 kere. direk geçer 2 günde falan[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

Anneannem sivilce gördü mü pudra sürdürürdü.
Elmacık kemiğimin hemen üstünde çok büyük (1-2cm çapında) bi sivilce çıkmıştı. İlk seferinde yanlışlıkla patlattım, ertesi hafta tekrar çıktı aynı yerde ve aynı büyüklükte. Bu sefer pudra sürdüm, 2-3 günde geçirdi. Ama uzun süre iz kaldı; 4-5 ay gibi bi süre.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...