Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sivilceden kurtulmanın çabuk bir yolu varmı(patlatmak dışında)

Hotdog

Öne çıkan mesajlar

dove sabun kullan işe yarar sanırım bende cok var da sallamıyorum pek.. 2 sene onceki cillop gibi yuzumu gorunce bi garip oluorm[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

seba med sabun eh işe yarar

seba med sivilceler için bi yüz yıkama zimbirtisi bu iyi işe yarar

benzamisin (yazılışını bilmiyorum valla =d) çok iyi işe yarar sürersin akşam sabaha kadar geçer geçmezse ertesi günde sürersin akşam sabaha kesin yok olur en azından benim cildimde öyle etki ediyor

bi de alternatif olarak aklıma bi ilaç geliyor ama adı gelmiyor böyle alkol fln var içinde yüzüne dokunduruyosun böyle sürüyosun ama kesinlikle acaip az etkili bi ilaç adını bilsende alma
Sosyal ağlarda paylaş

said:
einsof_totor23, 20 Eylül 2004 00:53 tarihinde demiş ki:
millet söyler inanmayız daha doğrusu inanmak istemeyiz,belki de saçma gelir.Ama bu benim için kesin geçerli çok denedim çünkü belki senin içinde çözüm olur.oda şu;
UFAKLIKLA VEDALAŞ!!! :-(
[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

acilen yoketmen lazımsa eğer bi aspirini ezip sivilcenin üstüne sürcen(öyleydi galiba ya)
ayrıca dove kullanmanızı önermem hiç.ne şampuanını nede sabununu.çünkü biri saçı kurutuyo diğeride yüzü[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arina, 19 Eylül 2005 21:08 tarihinde demiş ki:
acilen yoketmen lazımsa eğer bi aspirini ezip sivilcenin üstüne sürcen(öyleydi galiba ya)
ayrıca dove kullanmanızı önermem hiç.ne şampuanını nede sabununu.çünkü biri saçı kurutuyo diğeride yüzü

evet ya dove yuzunden sacimda kepek olustu[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...