EarS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 şimdi oyunu yükleyip lauchpadi açmaya çalışınca bir miktar dosya yükledi ve sonra launchpad açıldı.şimdi oyuna girmek için gereken patch bu muydu?yoksa kayıt kodumu aktifleştirip oyuna girmeye çalıştığımda mı patch yüklemeye başlayacak?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. [Bu mesaj EarS tarafından 21 July 2003 11:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 O sadece lauchpadin patchi oyunun patchi ayrı[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 oyunun patchini yüklemek için kayıt kodunu aktifleştirmek mi lazım?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Siteden veya launcpad in menusunden uyeligini aktif hale getirip username ve sifre olusturuduktan sonra , launcpadden bu sifre ve useri girip oyununa baslayabilmek icin olan kisma girebilirsin .. O zaman asıl patch i indirir bilgiayarin[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 peki kayıt kodunu aktifleştirince 30 günlük bedava süreç başlıyor mu hemen?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 kayıt olurken zaten senden kredi kartı bilgilerini alıyorlar , ve tabiki bedava 1 aylık surecin o an baslıyor.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 peki patchin büyüklüğü ne kadar?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 buyuklugunu bilmiyorum ama ilk cekicegin patch 1 ila 2 saat arasında zamanını alıcak baglantın dogrultusunda[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 35Mb filan patch bende yarım saat 35 dakika filan sürmüştü...[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 evet sonunda oyuna girdim.eclipse serverında Tatooine'de Besptine kentindeyim.acaba benimle aynı gezegende olup bana oyunu öğretebilecek birileri var mı?oyundaki ismim Yomas Olson.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 tatoonie de mos enthadayiz gelirsen gerekeni yapariz burada yeni bir padawan daha var su an ona ogretiyoz sen gelirsen sanada ogretiriz. oyundayken /tell sad ....... diyip bana ulas yada sad e e-mail at ben seni bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar