Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi oyunu yükleyip lauchpadi açmaya çalışınca bir miktar dosya yükledi ve sonra launchpad açıldı.şimdi oyuna girmek için gereken patch bu muydu?yoksa kayıt kodumu aktifleştirip oyuna girmeye çalıştığımda mı patch yüklemeye başlayacak?[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.

[Bu mesaj EarS tarafından 21 July 2003 11:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Siteden veya launcpad in menusunden uyeligini aktif hale getirip username ve sifre olusturuduktan sonra , launcpadden bu sifre ve useri girip oyununa baslayabilmek icin olan kisma girebilirsin .. O zaman asıl patch i indirir bilgiayarin[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect '
Mesaj tarihi:
kayıt olurken zaten senden kredi kartı bilgilerini alıyorlar , ve tabiki bedava 1 aylık surecin o an baslıyor.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect '
Mesaj tarihi:
buyuklugunu bilmiyorum ama ilk cekicegin patch 1 ila 2 saat arasında zamanını alıcak baglantın dogrultusunda[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect '
Mesaj tarihi:
evet sonunda oyuna girdim.eclipse serverında Tatooine'de Besptine kentindeyim.acaba benimle aynı gezegende olup bana oyunu öğretebilecek birileri var mı?oyundaki ismim Yomas Olson.[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Mesaj tarihi:
tatoonie de mos enthadayiz gelirsen gerekeni yapariz burada yeni bir padawan daha var su an ona ogretiyoz sen gelirsen sanada ogretiriz. oyundayken /tell sad ....... diyip bana ulas yada sad e e-mail at ben seni bulurum
  • Yeni Oluştur...