LoRd_MsC Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Np 140 000 iiçin satın almak istesek ne kadar para vermek zorundayız?[signature][hline]Name: L4sT_FighTeR 1v1: 5* Class: Barbarian Np: 1** FoReWeR_Knight&Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 1 kere alırsın ki Ala bilseydiq 423 m para gerekiyordu ama sadece 1 kere 100 veya 500 np alırsın sonra onlar biterse bi daha alırsın :) yok öyle beleş[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Dip Not : İsteyen Herkese Kodlar yollandı xD :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 necrozan lordbowmanı açtırdım gm aracılığıyla öteki edit li char yalan oldu senin düştüğün duruma şimdi ben düştüm[signature][hline]nick:lordbowman level:51 race:assasin np:0/0 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konu Bu değil ama :P gel veronicaya ırkçı şerefsizler die merc aç :D umutsuzca[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Dip Not : İsteyen Herkese Kodlar yollandı xD :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 konuya gerekli cevabı vermiş 2100 coin var napam[signature][hline]nick:lordbowman level:51 race:assasin np:0/0 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yeni topic açmim buraya yazim dedim ben şindi clana gırmek istiyorum clanda cok yakın bı arkdasım war benı aldırmak ıstıoda np en olması lazım dedı bıraz 1000kdr fln sadece gozuksun dedı baskan oyle ıstıyomus neyse..acilen np almam lazım ama nasıl alıncagını bılmıyorum ne kadar edeceğini kımden alacagımı?bı yardım edin lutfen...[signature][hline]Name : cnwr LvL : 5x (Mage) Server : Cypher Clan : R£B£LLiON Baba yadigarı değil alın teri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 1k alamazsın en fazla 500. o da knight clerkten 1.5m karşılığı[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 orda yazmislar 1 defa 500 1 defa 100 Np aliyorsun 100 np 350k 500 np 1,200 m daha fazla np almak isdiosan Colony Zone gidiceksin yada savas zmnini bekliceksin savasa gireceksin olduqun zmn np gider oldurduqun zmn np kazanirsin ..Np kasmak isdiosan en Colony Zone Gidmelisin ..[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: RetroSpect Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 çok saolun 500unu ordan 500unude cz den alcaz artık 53archerla nası olcaksa..iyi geceler..[signature][hline]Name : cnwr LvL : 5x (Mage) Server : Cypher Clan : R£B£LLiON Baba yadigarı değil alın teri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar