Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

National Point

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 kere alırsın ki
Ala bilseydiq 423 m para gerekiyordu ama sadece 1 kere 100 veya 500 np alırsın sonra onlar biterse bi daha alırsın :) yok öyle beleş[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum
lvl 57 cleric
Full Heal/Duff
Dip Not : İsteyen Herkese Kodlar yollandı xD :D
Mesaj tarihi:
necrozan lordbowmanı açtırdım gm aracılığıyla öteki edit li char yalan oldu senin düştüğün duruma şimdi ben düştüm[signature][hline]nick:lordbowman
level:51
race:assasin
np:0/0
clan:yok
nation:el morad
Mesaj tarihi:
Konu Bu değil ama :P gel veronicaya ırkçı şerefsizler die merc aç :D umutsuzca[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum
lvl 57 cleric
Full Heal/Duff
Dip Not : İsteyen Herkese Kodlar yollandı xD :D
Mesaj tarihi:
yeni topic açmim buraya yazim dedim ben şindi clana gırmek istiyorum clanda cok yakın bı arkdasım war benı aldırmak ıstıoda np en olması lazım dedı bıraz 1000kdr fln sadece gozuksun dedı baskan oyle ıstıyomus neyse..acilen np almam lazım ama nasıl alıncagını bılmıyorum ne kadar edeceğini kımden alacagımı?bı yardım edin lutfen...[signature][hline]Name : cnwr
LvL : 5x (Mage)
Server : Cypher
Clan : R£B£LLiON

Baba yadigarı değil alın teri...
Mesaj tarihi:
orda yazmislar 1 defa 500 1 defa 100 Np aliyorsun 100 np 350k 500 np 1,200 m daha fazla np almak isdiosan Colony Zone gidiceksin yada savas zmnini bekliceksin savasa gireceksin olduqun zmn np gider oldurduqun zmn np kazanirsin ..Np kasmak isdiosan en Colony Zone Gidmelisin ..[signature][hline]Name: ::OverSouL::
clan: RetroSpect
Server : Ares
Lvl: 61
np: 6xxx
Mesaj tarihi:
çok saolun 500unu ordan 500unude cz den alcaz artık 53archerla nası olcaksa..iyi geceler..[signature][hline]Name : cnwr
LvL : 5x (Mage)
Server : Cypher
Clan : R£B£LLiON

Baba yadigarı değil alın teri...
  • Yeni Oluştur...