Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 eferim eferim akıllanıo bu k2 network[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ya o KE de evlilik için bi quest item mı ne gerekiodu onu nerden edinioduk ? (araya sıkıştırıyım dedim :P)[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aeran Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Marl0_on, 21 Eylül 2005 13:13 tarihinde demiş ki: ya o KE de evlilik için bi quest item mı ne gerekiodu onu nerden edinioduk ? (araya sıkıştırıyım dedim :P) Kari istirem karii :D[signature][hline]Name : Aeran Clan : T® Lvl : 6x Class : Kasar Hood Nation: El Morad Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yoq lem var da öle bi evlilik olayı olursa oyunda hoş olurdu[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Marl0_on, 21 Eylül 2005 13:19 tarihinde demiş ki: yoq lem var da öle bi evlilik olayı olursa oyunda hoş olurdu ne o evden mi kacacan ewlenip.Yash genc daha yakma kendini :D[signature][hline]ottoman_prince Moradon serbest piyasa broker ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 mueheuh ne evden kaçcam lam[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Marl0_on, 21 Eylül 2005 13:27 tarihinde demiş ki: mueheuh ne evden kaçcam lam walla kismetin olursa da zaten sen ushenirsin ewlenmeye.Ewden cikmaya ushenion bi de ewlenmeyi dusunuon gerci online ewlilik tam sana gore. :D[signature][hline]ottoman_prince Moradon serbest piyasa broker ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 meuheuhe yoq abi o gün ciddi yorgunluk vardı çıkınca düzeldi ki uyuşuksam üçyoldan göztepeye nasıl yürüdüm o gün ? :p[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bu arada server düzeldi[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Marl0_on, 21 Eylül 2005 13:30 tarihinde demiş ki: meuheuhe yoq abi o gün ciddi yorgunluk vardı çıkınca düzeldi ki uyuşuksam üçyoldan göztepeye nasıl yürüdüm o gün ? :p ben swift attim da yurudun yoksa hayatta gelmezdin :D[signature][hline]ottoman_prince Moradon serbest piyasa broker ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 :D[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Öhm asılı kalma bug unun manası nedir?[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 T_T konuyu açarken yazdıın bu şeyle T_T T__T in alakası yoq demi ? :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 eh be aware[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Aware3, 21 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: T_T konuyu açarken yazdıın bu şeyle T_T T__T in alakası yoq demi ? :D İyice reklam olduq ya xD[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Marl0_on, 21 Eylül 2005 14:28 tarihinde demiş ki: eh be aware ne yapam la clanıma sahip çıkıyom :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: w00t, 21 Eylül 2005 13:00 tarihinde demiş ki: arkadaşlar top 100 player investigate yapılıyor bazı sorunlar var KOLadminin tepesi atmıs iron neck +3 olan adamın ismini verin bidaha oyuna giremez diyo vsvsvs . bayagı genel bi arastırma var sorunlar cıkar sabredin duzelir ıron enclage+3_?yuh artık...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Marl0_on, 21 Eylül 2005 13:19 tarihinde demiş ki: yoq lem var da öle bi evlilik olayı olursa oyunda hoş olurdu senle kim evlenir boy küçük icraat yok...yanlız benim şimdiki çarımlada kimse evlenmez...yemyeşil priesti bi soysan korkarsın en iisi sen insan bul bende insan rogue kız...b00ty_stayin ilk tercihimdir...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 meuheuhe Mai yi mi dion evlenir senle merak etme :P bu arada evlencek insan hazır uzun süredirde hazırdı hatta şu anda bizim clanda[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kim o_?:P[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kim kim lem?[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: KoRn3RoTh, 21 Eylül 2005 20:49 tarihinde demiş ki: kim o_?:P Sen female dı demi abi char hmm? Bak itemim yok :D param yoq belirli bi mağaşım yoq :D[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Dip Not : İsteyen Herkese Kodlar yollandı xD :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kornoth gel senin priest kısla benim erkek bufferı evlendirelim :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T (Bobert in clan :D ama ipne bi item bile vermedi ofzzz ) Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 lam napıonuz siz erkek erkee :S[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Marl0_on, 21 Eylül 2005 21:03 tarihinde demiş ki: lam napıonuz siz erkek erkee :S Hö? Ne alaka benim char male femal :D işte alala[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Dip Not : İsteyen Herkese Kodlar yollandı xD :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar