Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi bu eksikti yani T_T

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeter ya nedir bu ko ke'den çektigimiz illa oyunu bırak diolar ama ısrarla oynıcam şimdide 2 dakka once girdigim charla relog yaptım c1 e geçmek için charlar yok ırk seçin dio kafayı yicem tamam tahmin ediorum buda bi bug ama yeter ya ben en iyisi yatıım uyıım artık :S
Mesaj tarihi:
evet aynı sorun bndede var. sanırım herkezde var. benim düşüncem databaseleri en eski hale aldılar şimdi dupe wipe yapıp databaseleri yeniden koyucaklar.server olsada bu oyunda oynamanın pek anlamı kalmıyo. maradonda 500 tane hell breaker +7 satan var. sheller +8 shardlar vs dupden geçilmiyor.
Mesaj tarihi:
Demek ki Bir Dupe Ben Yapmamışım Gerçi biLmiordum ki adama Soruom Dupe değiL anLatana KAdar canı Çıktı adamın[signature][hline]Nation : ELmoarD
Nick : pCBuyucu
LwL : 5x
CLan : iNFaZCILaR
Race : Paper Mage
Np : Nah Points (0 Yani)
Server : Cyhper
SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
Mesaj tarihi:
Şu oyunda yaklasık 4 aydır sadece 1 gün tam olarak oynadıımı hatırlamıyorum. Adamalr premiumdan paraları alıyorlar 3-5 upgrde cıkartıyolar bi işe yaradığı da pek olmuyo onların sonra devam.. LAG,FAILEd,DISCONNECT!!
Mesaj tarihi:
server gümledi charlarla ilgili bişi diil. veya gm in eli sürşmüş 300-500 charı silmiştir kaza ile. ama üzülmemek lazım özür mesajı yazar belki siteye =)
Mesaj tarihi:
yok ya serverda gümlememiş tekrar girdim herşey normal hiç bişe olmamış gibi kasıo millet maradona gidip merchanta bırakıp
bir an önce yatmayı düşünüorum valla ataistim ama allah sabır
versin bize demek geldi içimden diim bari :d
Mesaj tarihi:
Jabba adamlar sıkmıyo sanırım arkadaşım. Az önce gittiğim cafede cafe sahibi ağlıyo gözümün önünde (charı da 35 lvl ama :D ) sahiden charı gitti "ırk seçin" diye mesaj karşılıyor adamı :( Ben de üzüldüm(ama bu demek değildir ki düzelmicek.)[signature][hline]^v^LiFe iS BeAuTiFuL WiTh YoU^v^

[Bu mesaj efendi tarafından 21 Eylül 2005 11:53 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj efendi tarafından 21 Eylül 2005 12:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben 1dk önce cyper 1 e girdim ama areslerin hepsine girmiyo
sorun ares serverlarından endişilenemeyin beyler her bug gibi bunuda düzeltirler ama ne zaman düzeltirler orasını kimse bilemez :P
Mesaj tarihi:
kullanmadığım bi acc da denedim bütün Lvllar 0 ve charlar gözükmüo[signature][hline]Lvl:62
Name:CamthalionTasardur
Class:Elemental Lord
Clan:MoradSlayers
Nation:Karus
Server:Ares
Mesaj tarihi:
arkadaşlar
top 100 player investigate yapılıyor
bazı sorunlar var KOLadminin tepesi atmıs
iron neck +3 olan adamın ismini verin bidaha oyuna giremez diyo vsvsvs .
bayagı genel bi arastırma var
sorunlar cıkar
sabredin duzelir[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls
Ares/w00tabulous
  • Yeni Oluştur...