HitMyHeart Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yeter ya nedir bu ko ke'den çektigimiz illa oyunu bırak diolar ama ısrarla oynıcam şimdide 2 dakka once girdigim charla relog yaptım c1 e geçmek için charlar yok ırk seçin dio kafayı yicem tamam tahmin ediorum buda bi bug ama yeter ya ben en iyisi yatıım uyıım artık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Requiem Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 evet aynı sorun bndede var. sanırım herkezde var. benim düşüncem databaseleri en eski hale aldılar şimdi dupe wipe yapıp databaseleri yeniden koyucaklar.server olsada bu oyunda oynamanın pek anlamı kalmıyo. maradonda 500 tane hell breaker +7 satan var. sheller +8 shardlar vs dupden geçilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Demek ki Bir Dupe Ben Yapmamışım Gerçi biLmiordum ki adama Soruom Dupe değiL anLatana KAdar canı Çıktı adamın[signature][hline]Nation : ELmoarD Nick : pCBuyucu LwL : 5x CLan : iNFaZCILaR Race : Paper Mage Np : Nah Points (0 Yani) Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bendede aynısı var :( ne zmn düzelir bu acaba? ooooooooofffffffffffffffffff yani ooooooofffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Requiem Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Şu oyunda yaklasık 4 aydır sadece 1 gün tam olarak oynadıımı hatırlamıyorum. Adamalr premiumdan paraları alıyorlar 3-5 upgrde cıkartıyolar bi işe yaradığı da pek olmuyo onların sonra devam.. LAG,FAILEd,DISCONNECT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HitMyHeart Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bu arada benim gibi giremeen arkadaşlar şuanda sanırım düzeldi sizde girebilirsiniz ben girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Requiem Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ben hala giremiyorum.... ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bende giremiyom :( oooooffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HitMyHeart Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 girmeyinde girilmezde oyuna girdim map uçmuş zaten kafadan dc ile girmiştim yorum yok abi daha bu ke ye resmen bizimle oynuyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Requiem Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 alt yapı çalışması :P sanırım 486443546841537413283 bugdan birini düzeltiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ne char gitmesi ya yine sıkmaya başkadınız.. Bekleyin kimsenin charının gittiği yok.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Requiem Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 server gümledi charlarla ilgili bişi diil. veya gm in eli sürşmüş 300-500 charı silmiştir kaza ile. ama üzülmemek lazım özür mesajı yazar belki siteye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HitMyHeart Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yok ya serverda gümlememiş tekrar girdim herşey normal hiç bişe olmamış gibi kasıo millet maradona gidip merchanta bırakıp bir an önce yatmayı düşünüorum valla ataistim ama allah sabır versin bize demek geldi içimden diim bari :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Jabba adamlar sıkmıyo sanırım arkadaşım. Az önce gittiğim cafede cafe sahibi ağlıyo gözümün önünde (charı da 35 lvl ama :D ) sahiden charı gitti "ırk seçin" diye mesaj karşılıyor adamı :( Ben de üzüldüm(ama bu demek değildir ki düzelmicek.)[signature][hline]^v^LiFe iS BeAuTiFuL WiTh YoU^v^ [Bu mesaj efendi tarafından 21 Eylül 2005 11:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj efendi tarafından 21 Eylül 2005 12:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ben 1dk önce cyper 1 e girdim ama areslerin hepsine girmiyo sorun ares serverlarından endişilenemeyin beyler her bug gibi bunuda düzeltirler ama ne zaman düzeltirler orasını kimse bilemez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Requiem Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sorun serverde ve kesin giderilecektir içiniz rahat olsun. biz nelerini gördük bu serverin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yannız aresdeki charım gitmiş diezdeki n00blar dürüo :([signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Requiem Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 HALA YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!!! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sıkıldım yaf yeter ne sorunlu serverdır bu yaf[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_sTRoke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 KORKACAK BİŞİ YOK SERVER I SECIN SONRA KARUS ELMORAD GELİYO NEW CHAR DİYE NE İLE OYNUYOSANIZ ONA TIKLAYIN OK DEYİN CHARLARINIZ YERİNDE DURUYO KOLAY GELSİN.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 lam gider mider charlar deneyen oldumu?[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ben yaptım ve geldi char oluyo beyler yapın :) oh be sonunda oyundayım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kullanmadığım bi acc da denedim bütün Lvllar 0 ve charlar gözükmüo[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_sTRoke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hiç önemli degil :D benden hiç bi item gitmemiş ya aldıgım itemler dupe degil yada daha bişi yapmadılar... itemi giden olursa lütfen yazsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 arkadaşlar top 100 player investigate yapılıyor bazı sorunlar var KOLadminin tepesi atmıs iron neck +3 olan adamın ismini verin bidaha oyuna giremez diyo vsvsvs . bayagı genel bi arastırma var sorunlar cıkar sabredin duzelir[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar