Eternal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Az önce Ntv de bi program Promosu gördüm.. Tavuk döner kesen vatandaş programı sunan bilgeye soru soruyor ve şu sekilde yöneltiyor soruyu İşsizlik ülkemizde artıyormu..Artıyorsa neden bu kadar genç işsiz..? o.O[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada" [Bu mesaj Eternal tarafından 21 Eylül 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 *!Soruda mantıksızlık arar* *!bulamaz*[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Soruda yanlış bir şey yok bence... Brainless olan tavuk dönerer değil, ülke yöneterler... Her gün çıkıp bayram havasında işsizliği şu kadar düşürdük enflasyon bu kadar azaldı hobareyyy modunda ayak çekiyorlar, adam da haliyle "ulan madem azaltıyorsunuz işsizliği, ne bu niye sürünüyoruz?" diye soruyor.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Fistan, 21 Eylül 2005 23:01 tarihinde demiş ki: *!Soruda mantıksızlık arar* *!bulamaz* aynen?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Aa dogrusuna gittim çok özür hemen edikliyorum.. İşsizlik artıyormu..Artıyorsa neden bu kadar genç işsiz.. durun üstüde edikliyim kafamdakini yazmışım haliyle bende..[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 editledin mi? hala mantıklıda =)[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 artıyorsa neden hala dio fistan körmüsün yawrucum =) artıosa zaten hala olacaktır yazık[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hala diye bi kelime varmı orda? zaten senide anlamadımya neyse..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 allak cezanı vesin Fistan.Soguttun beni herşeyden. Bırak açmıyorum bidaha topic mopik.Ne mantık bıraktın ne de şevk. Mantıksız işte adamın sorusu. İşsizlik artıyormu demiş.Artıyorsa neden bu kadar genç işsiz diye soruyo ardından. İşsizlik arttıgı için bu kadar genç işsiz işte. Adam ilk soruda ikinci sorunun cevabını veriyo kendine kendine farkında degil.Azalıyorsa neden diye sorucagına artıyorsa neden diye devam etmiş.Benim ilk açısımda dogrusunu yazdıgım gibi sorması gerekirken.. Bırak sogudum... =P [signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada" [Bu mesaj Eternal tarafından 21 Eylül 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 anlar gibi oldum. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 harbi bende cevap atmaktan soğudum fistan sayesinde =) fistancım seni seviyorus ailecek[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 tavuk dönerciler hergün tv ye cıkmıyo heralde yazık garibim anlatmak istemiş bişiler sen brainless yaptın adamı kınıyorum seni. çek dayı ordan bi yarım ekmek.. seninleyim ben..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Lan adam soğuyo yeişin patiler Haha supermişbe nası ytakaladın bunu hangi kanaldaydı?[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ne buya böle paticiğin zeka seviyesimi düştü ,bende kaynadım arada yoksa eternal ısrarla mantıklıyı mı yazıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 soran kişinin söylemek istedigi gencler bile is bulamıyor artık neden bu soyle bana seklinde sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Editliyip duruyosunuz mesajı neyi okuyup neyi anlamadıgımı bende şaşırdımheuhe[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Sonuç olarak köpek insanın en iyi dostudur.. =P sdfsf ah fistan rezil ettin topiimi[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 off topic şey etmeyin, modlar hemen pati pete taşısın topiği[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Hll olsun bu cümleyi kurmak bile büyük bi başarı yane. Adam herhalde böyle diyecekti.İşsizlik ülkemizde artmıyorsa , neden bu kadar genç işsiz..? Neyse. Ama Brainless denilcek kadarda değil yane.[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldbLogger oLdum ben![Bu mesaj Xaero tarafından 21 Eylül 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Eternal valla ben bişi yapmadım. İlk yazdıgın cümle gerçekten mantıklıydı. hoş o cümleyide unuttum sonra editledim dedin okudum yine aynı cümle gibi geldi. valla çok üzgünüm. :([signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 AHAHAHAH aynı cümleydi zaten ahah =) yarıldım... köpekler neden az yaşar? =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 İişsizlik azalıyorsa, neden bu kadar genç işsiz?" değilmiydi ilk cümle?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 evet sorna editledi düzeltti sanırım veya editleyip yine yanlış yazdı sorna editleyip düzelti =)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 değildi galiba yoksa ölemiydi kafam karıştı[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Evet dogrusun yazdım ilk olarak adamın degilde.. çıkarın fistanı dışarı... çık abi..[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar