amon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 düşünmek kelimesi bazılarımız için ne ifade ediyorsa inanmak kelimesi de bazılarımız için aynı şeyi ifade eder...vee unutulmamalıdırr ki düşünmek daha ileri gitmek inanmaak ise aynı yerdee kalmaktır...örneğin kopernik in vee newtonun kanunlarındaa yüzyıllar sonra eksiklikler bulunmuturr ve bu kanunlar çöküntüye uğramıştır, ve yerlerine daha yenileri konmuştur...eğer tüm bilim dünyası bu doğrulara içtenlikle inanmış ve daha da kötüsüüzerinde dahada düşünmeeye gerek görmeselerdi kim bilir bunun daha da geerisine düşünseydik şu anda hala ortaçağda yaşıyor olurduk... düşünmek ve inanmak sadece insanlığın tekelindedir..nasıl ki inançlı bir insanı zorla inançsız yapamazsan, düşünen bir insanıda düşüncesinden sıyıramazsın....HELE Kİ TEHDİTLERLE KENDİ KARI KIZ VİLLA İÇİNDE EYLENEREK İNSANLARI SÖMÜREN İSİMLERİ BİLE BELLİ OLMAYAN HOCANI SAVUNAMAZSIN...bbu nedenle size önerim düşünce ve inançlarını sağlam ikne yöntemleriylee ''yalnsız'' eempozee edin...vee düşüncenin önüne çıkmayın saygılar[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bi de tehdit eedio anti-şerefflilerr | Cicek-Abbas, 19 Eylül 2005 12:38 [ Yanitla | Sil ] -------------------------------------------------------------------------------- 24 saat içinde aşağıda sıraladığım şartları kabul etmezsen kendimi her türlü tedbiri almakta serbest bırakıcam: 1) Foruma evrim teorisi ile ilgili hiçbir mesaj göndermeyeceksin. 2) Forumdaki dini tartışmaların hiçbirine katılmayacaksın. 3) Sayın Adnan Oktar’ın şahsına ve eserlerine yönelik hiçbir saldırıda bulunmayacaksın. Yukarıdaki şartları kabul etmezsen veya 24 saat içinde bana cevabını bildirmezsen harekete geçicem. Harekete geçtikten sonra beni asla durduramazsın. Şartlarımı kabul etmezsen seni foruma mesaj gönderemiycek hale getiririm. | Laz-Ziya, 18 Eylül 2005 16:29 [ Yanitla | Sil ] -------------------------------------------------------------------------------- Ulan bana bak. Bir daha Evrim Teorisi denen deli saçmalığını savunduğunu görürsem kırarım bacaklarını senin. Çoluk çocuğu zehirlemeyi bırak fena yaparım seni. Adam olacaksın. Adam gibi mesajlar göndereceksin. Yoksa karışmam.[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 nerden türüyo bu tipler valla anlayamadım ki. topic açtığına bile değmez aslında ama neyse.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 evet doğru amon sana katılıyorum. inanmak ayrı düşünmek farklı ne kadar farklı ?hangisi diğerini kapsıyor? tamamen ilişkisizler mi? bunlar ayrı konu tabiki neyse devamını sonra yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar