Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi sakal şekli??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kötüydü ama=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Mesaj tarihi:
said:
Maxen, 21 Eylül 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
Sakal bence insanın kendine yakışanı giymesidir*

yeter heryerde aynı espri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
@Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye
Mesaj tarihi:
kirli sakal en iyisidir bence ama eger sakallar yanaklardanda biraz cıkıosa yani fistanda cene altından cıkıo ole olunca sanki tam kirli sakal havası olmuo..bole tam yanaklardan cıkıcak ama mahsun kırmızıgul gibi deil tabe :D[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh
Mesaj tarihi:
benim çenede sakal çıkmıyo , ne iş anlamadım.
böyle altlardan pis sakal bırakıyodum.ama çok pisti cidden , yıkamıyodum.bi de diğer pisti.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 21 Eylül 2005 17:46 tarihinde demiş ki:
Anelka'nın sakallarını andırıyor ..[signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil
Mesaj tarihi:
keçi sakal+çenenin dibine kadar favori:) sık sık düzeltemem diyosan fistaninki gibi yap salınca kirli sakal oluyo zaten :P Sakalın her türlüsü güzelde, öyle çok ince modeller güzel durmuyor.
edit: resim koydum çıkmadı:)

[Bu mesaj h1v tarafından 21 Eylül 2005 19:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
en güzeli allah ne verdiyse modeli :)

berbere gidiyosun 0 veya 1 numara makine ucuyla aldırıyosun , sonra uzama hızna göre 2-3 hafta dokunmuyosun , tarikata girmeye yakın tekrar aynı işlem :)[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
pardon
Mesaj tarihi:
said:
tunch, 21 Eylül 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
en güzeli allah ne verdiyse modeli :)

berbere gidiyosun 0 veya 1 numara makine ucuyla aldırıyosun , sonra uzama hızna göre 2-3 hafta dokunmuyosun , tarikata girmeye yakın tekrar aynı işlem :)

puhahah bencede en iyisi o ama okul zamanında olmuo işte o[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 21 Eylül 2005 21:41 tarihinde demiş ki:
bu resimdeki cocuk cillop gibide iyi durmuş yoksa kro model şekil 1a yani bu.
oha be, o mu güzel durmuş :D[signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL
  • Yeni Oluştur...