Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Arkadaşlar bu gün çok güldüğüm bir olayı anlatmak istiyorum.Nereye açsam diye düşündüm ve buraya açtım.Neyse işte geçiyorum anlatıma. Dün Almanya-Türkiye maçı işte izliyorum babam yukarıda pc'nin başında izliyor.Aşağıya indi maçtan sonra ya Almanya'daki o adam bizim oteldeydi vs. vs. adını da bilmiyor bende olabilir dedim başka biri sandım. Olay da şu.Yaz başında babam bir arkadaşı ile (arkadaşının karısı öldü ve oğluyla sorunları var rahatlamak için ) beraber Alanya'da 5 yıldızlı bir otele gittiler.İşte bunlar orada bir arkadaşları ile karşılaşmışlar.Bir gün gezerlerken sahada tek başına basketbol oynayan birini görüşler (iddia ettiği adam).Çetin işte adamın adı basketbolcu eski gitmiş maç yapmış sayı atamamış.Babamı almışlar 2 ye tek yenememişler.Sonra çekip gitmişler.Otelin neredeyse tamami rus olduğu için rus basketbolcudur kesin demişler. Neyse olay 1 saat önce NTV spor haberlerinde yaşandı.Babam işte buydu o adam dedi ve 14 numarayı gösterdi.Yanı Dirk Nowitzki 'yi ueahuhaeueuahua. Ama ciddi ciddi anlatıyor inanmamak elde değil ama hala inanamıyorum. Şimdi sorum.Var mı sizde böyle hadiseler.Yoksa yaşlanmaya başlayan babama "tabii tabii " diyip geçiştirmeli miyim. Şu an hala gülüyorum ya adam Nowitzki ile maç yapmış ya ahahaha hatta babama NBA'den teklif geldi 15 gün önce parayı beğenmedi :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 olablire neden olamsın.. o basketbolcununda canı var o da antalyada ttail yapabilir :)[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 film gibi olmuş :) ne şans ya... benim dersanede bi cografya hocam vardı.. ailecek tanıyoruz onları. bi gün onlara gitmiştik gündüz. kendisi hüseyin beşok ile kardeş cocugu. ulan fistan dedi dün gelsen hidayetle huseyin burdaydı sabah kemere gittiler tatile.. ben o zaman nie cagırmadın lan yarma dedim ama içimden dedim.. draftlara gittiği sene hidayetin.. hayvan gibi bide tshort getirmişler XXL amerikadan.Al fistan dedi ben almadım naapcam diye.. ona yanarım. sona dedi haftaya döncekler bize seni cagırırım tanışırsın.. 2 gün sonra hidayet kemerde mide kanaması geçirdi dönmüşler istanbula.. sene 2000..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ahaha ama çok güldüm ya olabilir dedim bende önce ama yok abi :) Alanya'da ilk senesi olan bir otel yerine ben gidip daha iyi otellere yerleşirim. Ama şeyde olabilir medyadan uzak durmak için vs.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 gerçektir büyük ihtimalle hehe ilginçmiş.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pergamum Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 eaheha şekil yaparsın işhte arkadaşlarına "benim babam novitskiyle maç yapmıs" fln die:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yeşilyurtta eskiden bi bilgisayarcı vardı, oyun alıyoruz ordan. girdim adamın biri oturuyo ama oturmuş hali benden uzun. sonradan dank etti kafama hüseyin beşok olduğu. muhabbet ettik biraz volkan aydın vardı eski efesli o da yeşilyurtta alışveriş yapardı çikolatasını almıştım eheue[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ben de Hakan Şükürle aynı uçağa binmiştim.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
domates Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ozan senin ailenden herşey beklenir yerinde olsam iananırdım :P şaka biryana olm sen babana mı çektin annenemi ikisine de benzzemion zhau bak lan arda cafeye gel uyuz etme hade kal sağlıcakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ben de Deniz Akkaya ile aynı uçağa binmiştim hatta neredeyse yanıma oturuyodu sonra arkadaşı oturdu yanıma o 1 sıra öne oturdu :D[signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 evet arkadaşlar bu haberi okuyan San Antonio Spurs başkanı hemen telefon etti ve 7 yıllık 100 milyon dolara anlaşma imzaladık auehuahe :) Valla ben kendim inanmıyorum siz inaniyorsunuz ya :) Ama olabilir var ya harbi ciddi ciddi anlattı ki Nowitzki'nin daha nerede oynadığı bilmiyor.Hatta şöyle diyeyim.Adını haberi izlerken öğrendi :) Gerçek olabilir ama bilemiyorum ------- Bu arada çok medyatık bir ailem var.Annem de daha Telekom'da çalışırken toplantı için Ankara'daki merkeze gidiyordu işte o sırada da Gençlerbirliği kafilesi Ankara'ya dönüyor.Tabii bunlar birinci sınıf ön tarafta annem uçağın orta tarafında geçerken gördüm diyiyor futbolcuları :) Ümit Karan daha Gençlerbirliği'indeyken oluyor bu olay :) Bende daha veletken Star'ın okullar arası yarışmasına katılmıştım ama objektiflere yanımdaki kızın bacaklarına dokunurken yakalanmıştım.Hala unutamam dehşet dolu bir andı.Kızın bacaklarında elim bir baktım kamera bize doğru dönüyor.TV'de verilecek diye ne tırstım var ya neyseki verilmedi :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies [Bu mesaj DarKRideR tarafından 21 Eylül 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 fethiye de robert plant ile mangal yapip kafa cekmisligim vardir. tabi abinin robert olduguna uyanmamiz bi yarim saat surmustu. sonra bi yarim saat de yerlerde abiye tapindim ;)= antalya da yat limaninda bonjovi yi puset iterken gorenler ve malmsteen in isiklardaki pastanede tatli yemesi de benzer durumlardir ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bundan seneleeeer önce :) yok ya 2000 miydi 2001 miydi neydi. Galatasaray Erzurum'a geldi "maç yapmaya" ben de havaalanındayım (yakın dı bizim eve - 200 , 300 m ) gittim önceden içerde bekliyorum. gazeteciler felan geldi sonra. Almadılar içeri , futbolcular geldi sonra onlar bile kalabalıktan zor cıkıyo, sonra ilk Hasan Şaş geldi direk benim yanıma oturdu ve bana "lan biz giremiyoz içeri sen nası girdin dedi tabi ben veledim o zamanlar. Sonra içeri gelen her gs li bizim yanımıza gelmeye başladı. Bi sohbet ortamı oldu. Motive ettim çocukları. Sonra üst kata restoranta çıktım Fatih Hocayla sohbet ettik, biraz taktik çalıştık biraz. Sonra o gazla bizimkiler maçı 2-1 kazandı.[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 okan tugay tafi hasan hakan fatih hoca[Bu mesaj fede tarafından 21 Eylül 2005 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ben de Boliç'i gördüydüm Tatilya'da , sevgilisiyle trene biniyolardı hehe.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yaptıysa çok şanslı adammış be:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ya vallahi ben hala düşünüyorum kesin tip benzerliği falan vardır kesin ama adam harbi harbi anlatıyor ya :) Var ya eğer gerçekse babam bana gel istersen demişti Alanya'ya ben boş ver ya yazlığa gideceğiz demiştim.Eğer gerçekse hay başımı diyiyorum bitiriyorum :) Nowitzki - Nash NBA 'da değişmez ikilim yıllardır.Bu ikisi kadar hiç bir basketbolcuyu sevmem.Hele ki Nowitzki :) [signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies [Bu mesaj DarKRideR tarafından 21 Eylül 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar