Zwalin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Merhabalar poisoning skill 30da olsa 40da olsa 50de olsa deathly vurabiliyor In Nox büyüsünde ben şöyle birşey düşünüyorum 100 ise deathly vuracak kasanla kasmayan arasında fark olacak. Yani ben şunu istiyorum adam bu skilli kasacak 50de bıraksa faydalanamayacak, bi serverda 60 ken atıyordum hemen etkisi geçiyordu adamda ve öyle deathly falan yemiyordu... 90 100 arasında deathly vurmaya başlıyordu bunu tam ayrıntılı nasıl yaparız scpyi direk yazmasanızda olur anlatsanız da yapabilirim sanırım yardımlarınızı bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zwalin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 beyler yok mu bi yardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 nebula sciprtlerini incelersen bulursun şuanda makinemde değilim onun için sadece böyle bir fikir verebilirim sanırım scriptin oldugu dosya poisoning gibi bişeydi[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Birisinin Değeri Onu kaybedince Anlaşılırya İşte Öyle Birşey!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zwalin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Nebulada yok ki öyle birşey bilen yok mu koskoca paticikte şunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 poisoning skill'ini deaktif ettikten sonra sey yapabilirsin. on=@spellcast if ( == 20) if ( < 10.0) var.poi1 ( + / 10) act.poison .. .. gibi dene bakalim belki olabilir, suan uykusuzum belki yanlis yazmis olabilirim.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zwalin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 olmadı :( başka bişi yapabilir miyiz yok mu yaw bilgisi olan bu konuda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 on=@spellcast if ( == 20) if ( < 10.0) var.poi1 ( + / 10) act.poison yalnız adam sana ne diyor Sadece Bu kadarla kalmıcak diyor altına mesela on=@spellcast if ( == 40) if ( < 30.0) var.poi1 ( + / 30) act.poison vb.yap diyor[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zwalin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 tamamdır 10x 10x 10x :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar