Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ders Seçimleri

RaidenXelRu

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaşlar ders seçimi ilk olarak ne zaman yapılıyor ? uni 1.sınıfta varmı ben 1.ci sınıfa baslıcam herkes bı derslerden bahsedıo bende ızlıom nedır durum ders nezaman seçilir?_[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]
Sosyal ağlarda paylaş

Nasil bir cevap bu?

Bazi universiteler dersleri gunleriyle saatleriyle hocalariyla tamamen size sectiriyor, bazilari sadece ne ders alacaginizi size sectiriyor, bazilari direk elinize ders programini tutusturuyor. "Sabanci degil" diyerek nasil bir yardim almayi planliyorsun ki?

Universitenin ismini lutfedersen burada cevap alma ihtimalin var, aksi taktirde okulunun ogrenci isleri veya otomasyonundan bilgi alabilirsin. Kolay gelsin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 21 Eylül 2005 20:05 tarihinde demiş ki:
Nasil bir cevap bu?

Bazi universiteler dersleri gunleriyle saatleriyle hocalariyla tamamen size sectiriyor, bazilari sadece ne ders alacaginizi size sectiriyor, bazilari direk elinize ders programini tutusturuyor. "Sabanci degil" diyerek nasil bir yardim almayi planliyorsun ki?

Universitenin ismini lutfedersen burada cevap alma ihtimalin var, aksi taktirde okulunun ogrenci isleri veya otomasyonundan bilgi alabilirsin. Kolay gelsin.

myster1o sabancıya gidiomuş ondan ole dedim[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...