RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ya arkadaşlar ders seçimi ilk olarak ne zaman yapılıyor ? uni 1.sınıfta varmı ben 1.ci sınıfa baslıcam herkes bı derslerden bahsedıo bende ızlıom nedır durum ders nezaman seçilir?_[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hangi univ?[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Thias [Ventur Co.], Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: myster1o, 21 Eylül 2005 19:41 tarihinde demiş ki: hangi univ? :D sabancı deil[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Nasil bir cevap bu? Bazi universiteler dersleri gunleriyle saatleriyle hocalariyla tamamen size sectiriyor, bazilari sadece ne ders alacaginizi size sectiriyor, bazilari direk elinize ders programini tutusturuyor. "Sabanci degil" diyerek nasil bir yardim almayi planliyorsun ki? Universitenin ismini lutfedersen burada cevap alma ihtimalin var, aksi taktirde okulunun ogrenci isleri veya otomasyonundan bilgi alabilirsin. Kolay gelsin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Baggio, 21 Eylül 2005 20:05 tarihinde demiş ki: Nasil bir cevap bu? Bazi universiteler dersleri gunleriyle saatleriyle hocalariyla tamamen size sectiriyor, bazilari sadece ne ders alacaginizi size sectiriyor, bazilari direk elinize ders programini tutusturuyor. "Sabanci degil" diyerek nasil bir yardim almayi planliyorsun ki? Universitenin ismini lutfedersen burada cevap alma ihtimalin var, aksi taktirde okulunun ogrenci isleri veya otomasyonundan bilgi alabilirsin. Kolay gelsin. myster1o sabancıya gidiomuş ondan ole dedim[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 gerekli bilgiyi elde ettim saolun genede[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar