Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bi hldm yapsak mı bu aralar? (Unofficial Paticik HL2DM Event 1)[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ben gelirim. ztn senle oynamışlığımız var :D[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 HL2DM'yi HLDM'ye benzetmedikleri sürece oynamayacağım. HL:S DM çıkacaktı, onu bekleyeyim en iyisi.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 HL:S DM de bence pek farklı olmayacak, sadece eski silahları kullanmak zevkli olabilir. Ben HL2DM'yi fena bulmuyorum ama HLDM'nin yeri başka tabii.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 HLDM nin tadının yarısı HL2DM de yok malesef[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 HL2DM DM camiasına hakaret gibi bişey bence. Bütün DM oyuncuları adrenaline, aksiyon ve en önemlisi hız ister. HL2DM ise resmen hız olayını frenlemiş. Oynarken uyuz oluyorum resmen. Geçen tekrar bi HLDM'ye girdim, inanılmaz eğlendim.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 HLDM yapsak, güzel yurtiçi/yurtdışı steam server bilen varsa yazabilir mi ip'sini? Geçende yıllar sonra bir tane VAC'lı HLDM serverına girdim ama aimbot kullanan vardı, milet bağırıyordu "defol hilekar!" diye, ben de eğer kullansa VAC banlardı falan dedim, 6-7 kişi aynı anda LOL ve lame VAC diye çığırdı :p. Source motorundaki kadar iyi işlemiyor demek ki eski clientta, ayrıca 250 ping ve 166mmx ile SNN'de oynarkene aldığım zevki de alamadım :(.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 mix in server ı kapandımı?[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Hayır.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ama boş oluo onden girmion :D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Sen iste girelim be reddogcan, bana oynayacağın zaman bi pm at.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar