dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Auhauhua cezayı iptal etmeleri iyi oldu 30.000'in önünde rezil oldular.. Rıza hoca da gider artık...[signature][hline]under construction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Alkışlar ,beşiktaş taraftarına o küfürleri yedirdip,tribünü dar eden volkana...[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Tuncayın durumu hakkında bilgisi olan var mı?Sanırım tribünden bişi geldi.Federasyon iptal etti cezayı yine tribünden madde geldi.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Gelcek maç kapanmazsa inönü ayıb olur valla.. Hem kapasınlar kardeşim harbiden BJK seyircisi insan değil mi? para veriyolar bide rezil oluyolar euheuhe[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Kazandk mutluyz:D gerçi son dklar ölüm gibiydi ama sonuçta KAZANDIK!!1:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 göbeklerinden kan aldık ya sen ne diyon ? :P KANAR- YAAAAAA[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 kleverson mudur nedir adam attı hass..tir seklinde odama giderken kolayı salon da unuttugumu fark ettim tam aldım gol oldu 2-3 sn hönk WTF?!? kombinasyonu gecirdikten sonta ii fırladım balkon a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 maçın tekrarını veren bi kanal var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 daha maç başladı olaylar hmn başladı ztn.. ilk yarı çok ii oynadık ama son 20 25 dk yuregim azıma geldi resmen.. maçı nerdeyse volkan kurtardı. zmn asır gibi geçti ya.. bi de nobre penaltıyı kaçırıp yedigimiz gol üzerine dedim artık berabere bitt. ama allahtan tuncay süper akıl dolu bi golle maçı çevirmesini bildi.. tebrikler fenerbahçe.. herhalde artık rıza hoca gider..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 pancu kaleye gecmedi ona cok üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Fener basmadı ya maçta :P[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hoka hey![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: nameless13, 18 Eylül 2005 22:02 tarihinde demiş ki: maçın tekrarını veren bi kanal var mı? 2-3 gun sonra trt verir gec saatlerde bencede kacırmamak lazım son yıllarda bjk-fb macları güzel geciyo tebrikler fb 'ye[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 olsun artık 20-25 dakka baskı adam kendi sahasında oynuyo hafta içinde de milan gibi üst düzey bi takımla oynadık çok yoruldu takım ama bu galibiyet süper kapak oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Fistan, 18 Eylül 2005 13:49 tarihinde demiş ki: ortada süper bi ezeli rekabet falan yok.. adamlar pankarttır, fb maçı için özel tshortlerdir kaptırmış kendini eheh. gidip alıp gelicez önümüzdeki maçlara bakıcaz eheh. [signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 arabayla çıkan arkadaşlar ne oluyor ya sakin ya uyuyacam ben.Yendik tamam normal bişi zaten:)[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 son dakikanın verdiği adrenalinden ne yapcaklarını şaşırdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Tam dedemin kandilini kutluyorum gol atıldı bi bağırmışım.Allah korusun korktum dedeme bişi olcak die ..[signature][hline][b]Banada Plz[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 millet hala yendigimiz maçı bala aldınız düyo ben ona üzülüyorum..:d :lol:[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Sonuç ne olursa olsun tebrikler beyler.[signature][hline][b]günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Tarafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 nası sonuc ne olursa olsun? o zaman tebriğin anlamımı kalır. sonuc fb 2 jimnastikçiler 1. saol..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: beybin, 18 Eylül 2005 22:11 tarihinde demiş ki: boşver onları :)b bende durmadan kapı zilini çalıyorum (P.S. kapı zilimiz fb marşı) :-) Süper yaa[signature][hline][b]Banada Plz[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Tebrikler[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Fistan, 18 Eylül 2005 22:11 tarihinde demiş ki: fb 2 jimnastikçiler 1. euheuheuh çok ii yaaa:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 millet tuncaya çirkef diyo.. asıl çirkefleri daha görmemişler galiba.. yada görmemezlikten geliolar..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar