Ryan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ferrero haaa şimdi anladım sen mal title ı almadığın icin bu kadar üstüne gidiyosun, saçmalıyosun falan.. tamam arkadaşım yolun acık olsun devam et böyle az kaldı.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] [Bu mesaj Ryan tarafından 18 Eylül 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: arc, 18 Eylül 2005 22:28 tarihinde demiş ki: www.antu.com girişteki flash'a dikkat :P FLash çok iiii neyse herkez hadddini bilsin...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 GAME OVER ehehe :=) bi ara ahmet hassan tuncayla br pozisyonda ağlıyordu... Tuncay cebinden bir emzik çıkartıp takacak sandım ehehe[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ferrero, evet penaltisi verilmedi hakem hatalaini konusalim hadi. ilk yari kale bos alex kaleye atti koray eliyle cevirdi topu, kirmizi kart penalti. anelka dusuruldu hakem penalti verdi ahmet hassana kirmizi gerekiyor cunku anelka onu da gecince onunde adam kalmiyor, sari kart bile vermedi. nobre ibrahim toroman tarafindan dusuruluyor son adam, nobreye faul caliniyor. fanatik gozluklerle hakem hatalari bole oluyor, kimin hakkiymis? futbol olarakta bjk hak etti dersin sen simdi, ona cevabi anelka verdi saolsun.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. [Bu mesaj Patos tarafından 18 Eylül 2005 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Game 0ver süper...[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 [signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Olayın koptugu an.. Ve kale arkasında bir grup taraftar üzerindeki Beşiktaş Formalırını çıkarıyor... Şampiyon Fener en büyük fener.... harika bir maç güzel oynayan bir takım..mükemmeldi Teşekkür ediyorum Fenerbahçeme bu muhtesem akşam için..[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 maç hakkında yorum yapmayı unuttumuşum :) bence hakkımız olan bir maçtı 90.dkda hakemin yarattığı pozisyondan golü buldular sonuçta biz hakem ve beşiktaşı yenip 3 puanı aldık olduk ps:şampiyon yazmışım allah söyletti :D[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz [Bu mesaj Ronaldinho tarafından 18 Eylül 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Ailton feneri bailton mu diyolardı :) ahahahahahah[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 yahu o kadar ucuz fiyata anelkayı izlediler hala zırlayıp duruolar ikinci yarının ilk 20 dakikası haric fener super oynadı..hakettik..kazandık..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 super macti , o yan hakemin gozune dit yapiyim afedersin , 4 tane ofsayti calmadi volkan kurtardi.. maci disarda izledim o yuzden yaninizda olamadim ama icimde kalmasin.. ANELKA ANELKA ANELKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 macın hakkı bu degildi yorumuna katılıyorum mac 2-0 olacaktı temiz bi sonuc olacaktı bosuna gerdiler macı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 [signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 alex atsaydı o golü ilk yarı 5 e giderdi de neyse..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bjk nin en buyuk sansizligi FB gibi bi takımla oynamasıydı zaten : / bu arada resim cok guzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: LonelyWolf, 18 Eylül 2005 14:45 tarihinde demiş ki: değiştirdim. ufak bir edit yaptım... :) [spo1=Tedaviden önce...] [/spo] [spo2=Tedavi esnasında...][/spo] [spo3=Tedaviden sonra...] [/spo] ehehe... süper kadro, süper futbol, süper antreman :)[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki: işin komik tarafı, beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış gibi göstermeye çalışmaları. halbuki bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da FB-GS arasındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaveTroll1 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Evet fistana katılıyorum ayrıca büyük Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum takımmı yalnız bırakmayıp eski açığı bastıkları için HELAL OLSUN sizlere ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 golleri filan geciyorum.. formalarin cikarilmasi inanilmazdi tuylerim diken diken oldu :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 pancu yu alsalardı kaleye galip gelirlerdi biz ne diyoruz; Hava ayaz mı ayaz Siyah şort üstüğ beyaz İnönü'de yuvanı Yapmadık mı Beşliktaş Bir şortun kalmış bende Tam ortadan yırtılmış Hani siyah beyazlı Biliyorsun değil mi?[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki: işin komik tarafı, beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış gibi göstermeye çalışmaları. halbuki bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da FB-GS arasındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Oha Aurelio ne güzel Türkçe konuştu az önce TRT1 de... Helal be.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 FB nin 2. baskanının yaptıgı acıklama cok guzeldi federasyon la ugrasacaklarına kendi seyircisiyle ugrassınlar dedi spiker bunu bjk futbol sube sorumlusuna soleyince adam 2-3 sn dumur halde kaldıktan sora ii sacmadı cok gulduk bizim taraftarımız iidir guzeldir falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Zegna, 18 Eylül 2005 23:05 tarihinde demiş ki: golleri filan geciyorum.. formalarin cikarilmasi inanilmazdi tuylerim diken diken oldu :) Olayın koptugu an.. Ve kale arkasında bir grup taraftar üzerindeki Beşiktaş Formalırını çıkarıyor... Şampiyon Fener en büyük fener.... auehau koptugum yerdi aynen benimde =)[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ya fenerli arkadaşlar, şimdi şöyle çok acil bir durum var, bende bir dönem anelkanın fenere geldikten sonra yaptığı bir kaç afilli hareketin videosu vardı, onları yitirdim, elinde olan varsa bir yere upload etse ya da bir şekilde şunları bir bulsak buldursak? şöyle müzikli afilli toplama bi video yapacağız da arkadaşlarla, materyal lazım :D özellike bir de bu maçtaki çalımlarının capture'u olan varsa kesin yollayın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 evet maç bitti. bakalım o kadar küfürden sonra ceza gelecek mi? ilk yarım saat sadece küfür duydum. haksızsam söyleyin.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ceza geleceği kesin, istatistikler bunu söylüyor :D besiktaş sahasında oynadıgı son 10 maçın 10'undada cezaya çarptırıldı.. para cezası ve kapatma cezaları olarak cezaları ikiye ayrılıyor =P[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar