Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Besiktas - Fenerbahce [FB TRIBUNU]

Zegna

Öne çıkan mesajlar

- Sadece derbiler icin yapilan bir uygulamadir.

abuk subuk kavgalar cikmamasi icin, mac sirasinda ve sonrasinda FENERBAHCELI arkadaslar yorumlarını buraya yapacaklar.

Besiktasli arkadaslar burda yorum yapmayacaklar. Her hangi bir provakasyon yapan veya bu topige gelip besiktas lehinde yorum yapanlar bolumden 1 hafta uzaklastirilicaklar.

Diger takimlari tutan arkadaslarimiz , PROVAKASYON ve laf sokmamak kaydiyla iki topigede yorum yazabilirler.Aksi halde onlarda uzaklastirma cezasi alacaklar.

Kusura bakmayin , ama madem bir arada adam gibi yorum yapamiyoruz, her macta bi kacimiz ceza aliyorsa , boyle bir uygulamaya kacinilmaz olmustur.

Iki takimada basarilar.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ztn yorgun gelen bi beşiktal olacak.. fenerde maça asılır..bu maç bizim olmalı..ewet appiah yok ama beşiktaşın eksikleri daha fazla..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Sosyal ağlarda paylaş

fener alıcak çok konuşmaya gerek yok arkadaşla sarardan gıravatına iddaya girdik.[signature][hline][b]karakedi, 04 Ağustos 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
bilmem biri eklemiş seni admin
loglara gore ben eklemiş gorunuyorum ;)
kafa bi dünya olmuş valla iş güç.[/b]

Sosyal ağlarda paylaş

daha oncede dedigim gibi uc turlu sonucada acık bi mac ama beraberlik agır basıyor..
fenerbahce milan kadrosu ve taktigiyle cıkarsa gerekli mucadeleyi gosterirse besiktası ezer gecer..
aksi takdirde saha ve seyirci avantajı olan besiktas kazanabilir..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

bir de işin komik olan tarafı bence beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış da, onların yıllardır büyük bir üstünlüğü varmış gibi göstermeye çalışmaları.

halbuki ben bildim bileli bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da fenerbahçe-galatasaray arasındadır.

o yüzden bence beşiktaş maçı fener taraftarı açısından bakıldığında, hem galatasaray maçlarının yanında atmosferi sönük hem de sıradan bir istanbul derbisidir.

saygılar sevgiler öpüyorum.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

arc
postun cok uzun olmasa imza yapcaktım

butun tartısmalara son vericek bi yazı bence[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj wook tarafından 18 Eylül 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm oldu galiba hala uzun mu? :)[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
işin komik tarafı, beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış gibi göstermeye çalışmaları. halbuki bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da FB-6S arasındadır
Sosyal ağlarda paylaş

arc +1 =)

ortada süper bi ezeli rekabet falan yok..
adamlar pankarttır, fb maçı için özel tshortlerdir kaptırmış kendini eheh.
gidip alıp gelicez önümüzdeki maçlara bakıcaz eheh.
beşiktaş iyi gişe yapsa bari bu maçtan =P çok kastılar çünkü [signature][hline]FİLTHY PLAY!

[Bu mesaj Fistan tarafından 18 Eylül 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
bir de işin komik olan tarafı bence beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış da, onların yıllardır büyük bir üstünlüğü varmış gibi göstermeye çalışmaları.

halbuki ben bildim bileli bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da fenerbahçe-galatasaray arasındadır.

o yüzden bence beşiktaş maçı fener taraftarı açısından bakıldığında, hem galatasaray maçlarının yanında atmosferi sönük hem de sıradan bir istanbul derbisidir.

saygılar sevgiler öpüyorum.

arc optum seni ara ara bu yazıyı tekrardan yazmak gerek..
Ulke 2 buyuk takıma giderken BJK 'nin boşa cırpınışları bunlar...[signature][hline]Biter!
Sosyal ağlarda paylaş

zaten bjk liler anlasa bu rekabet falan olmadıgını iş bitecek.. anadolu takımlarına karışıp gidecekler...
4-3 lük maçtaki sevinçlerini geçen sene liverpool şampiyonlar ligi şampiyonu oldugunda yaşamadı be ehuhe...
Ama biz 2 maç önce inönüde oynanan 31. Haftada inönü'de 3-1 yenip şampiyonlugu aldıgımız maçta deplasman galibiyeti sevinci yaşadık o kadar =P
yendik geldik..
onlar 4-3 yendi 6. lıktan 5. liğemi yükseldiler noldu hatırlayamadım şimdi..[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Sosyal ağlarda paylaş

yazmıyım yazmıyım diorum o kadar uyuz adamlar warki kendimi tutamıorum..
diger topicte birisi yazmıs fenerin kıl bi takım olmasından dolayı ezeli rekabet dogdu diye..
kardesim size ne denir biliomusun 'kendi kendine gelin guwey olmak'
hic kendinize bakmıosunuz..her turlu hakem,federasyon kararından sonra ellerinizde birer paket mendil hungur hungur aglıosunuz..
hep fener galatasaray hakemle sampiyon oluyo,hakkımız yenio,biz aslanız kaplanız diye zırlayıp duruosunuz..
aslında hic bi zaman ne fenerbahcenin ne de galatasarayı onune gecemediniz gecemiceksinizde cunku capınız belli..

neyse zegna dan da ozur dilerim dayanamadım yazdım..
banlanmayada razıyım..
tesekkurler..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

teşekkür ederim arkadaşlar, bu arada yanlış anlaşılmasın bjk'yi küçümsemek gibi bir yaklaşım içine girmem haşa bana düşmez zaten, ha bir de diğer topice bakan bir arkadaş uyardı, birbirimizin topiclerine yazamıyoruz diye ordan laf atıyorlarmış bana eheh, olsun, ama zaten "xx olursa bu foruma bir daha uğramam" diyip, o xx suratlarına vurulunca halen buralarda hayaleti gezen insanlarla zaten muhatab olacak değilim, gülüp geçiyorum.

her renge sevdalı arkadaşlarıma da, sevgi saygı çerçevesinde selamlarımı iletiyorum, lütfen futbolu bir kişisel veya toplumsal mastürbasyon aracı haline getirmeyelim, bugün x takımı y takımını yener, yarın tam tersi olur, futbolda her maçın rövanşı elbet bir gün gelir çatar, bunun farkında olursak sanırım her şey daha güzel olacak ;)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...