dogan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bir binegi editledim ama bu binegin lootunu nasıl yapıcam yani binegin adı xxx binegi kesince xxx robe cıkacak içinden yardımcı olurmusunuz[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»» ~~~~~~~~~~~~~ Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 on=@npcrestock item i_robe bunu ekle npc ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 renk koymak istiyorsanda roba Söyle birşey ekle on=@npcrestock item i_robe color 0481[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Peki bunun ihtimali nasıl ayarlanıyo? diyelim her kesişte çıksın istemiyorum %50ihtimalle çıksın istiyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 on=@npcrestock if (rand(2)==1) item i_robe endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 item=i_robe,R2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 peki cıkacak robenin rengini nasıl ayarlarım[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»» ~~~~~~~~~~~~~ Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 on=@npcrestock item i_robe color 0481 color 21112 gibi[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 abi ben robe itemları ayarladım da bunları nasıl kaydetcem . yani osman robe si die bişi editledim ama bunu nasıl sistem e eklicem. add osman robe diyince nasıl çıkcak. çok kastım pof anlatamıyorum zati[signature][hline]Sevginde Eşitlik Öfkende Merhamet olmalı / 0 0 =o=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krista Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Item dosyalarından birinin içine at. Mesela Revision'ın items diye bir klasörü var onun içindeki tüm dosyaların içine atabilirsin. O da düzen açısından. Fark etmez nereye koyduğun. İstersen osmanrobe.scp diye bir dosya yarat ona koy scripts'in içine at. Ama spheretables.scp dosyasından yeni dosyayı tanımlaman gerekli serverı açarken okuması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar