Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 saçlarım genelde kızılacak seviyededir ama bazı 2 3 kıl hoca laf eder onlarıda geçiştiririm bi şekilde.ceketsiz pek dolasmam.kravat takmayı tercih etmiyorum.Okul igrenç kahverengi ayakabbıyla almıyolar siyah olacakmış.son 1 haftadır camdan girmeyi tercih ediyorum okula.idare ediyoruz işte.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bizim okul iyiymiş ya[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bizde gömlek dışarda içinde siyah t-shirth saçlar jöleli :D gömlek 4 dügme açık :)[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 diyaframının üstünde kravatım, pantolonumdan dışarı gömleğim. mutluyuz :)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Benim içimdeki t-shirt kırmızı oluyor. Ama öyle çok düğme açmıyorum. Belli bile olmuyo. Olsa da nooldu yani, kırmızı t-shirt giyince disiplinsiz mi oldum?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
dory Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 biz gomlek giymezdik[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes..
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 oda güsel :) body mi giyerdiniz ?[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ahah bizim hoca geçen bi açıklama yaptı törende yerlere yattım ya şöle bişiydi "içinize renkli kıyafetelr giyiyosunuz baarınızı da açıyosunuz sonra terliyosunuz falan sağlınız için zararlı onlar boyanırsınız falan, içine bi tek atlet giyceksin başka bi şeye giyme" gibisinden..[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
dory Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 valla ustune genişcesinden bi tshirt giyersin, altına da pantalon istege bagli etek[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes..
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bırak gömleğin yakasını eteğini, filan. elini cebine soksan ve brövyen yamuk olsa yandın ki ne yandın :)[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki: işin komik tarafı, beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış gibi göstermeye çalışmaları. halbuki bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da FB-GS arasındadır
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hıım pantolon demekki yok yok etek olsun etek :D zorunlu olsun euheueh. Bu Arada Dory Özele Baq PLs[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
dory Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 haha özele bak pls, tovbe[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes..
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 irc mi burası ya lol[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 *!konu patlatmaya çalışır*[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 gothic daha msg yazma bence lol konu patlatmak nedir?[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: fastreload, 20 Eylül 2005 20:45 tarihinde demiş ki: "içinize renkli kıyafetelr giyiyosunuz baarınızı da açıyosunuz sonra terliyosunuz falan sağlınız için zararlı onlar boyanırsınız falan, nasıl ya? hahahaa.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Baggio, 20 Eylül 2005 20:11 tarihinde demiş ki: Ozel okullar daha da kasinti oluyor zaten, OSS formlari zamaninda elimizde formla gidiyoruz, belli ki sevgilim ve formu verip cikicaz, gene de kimlik aldilar benden, utanmasalar duvara dayayip uzerimi arayacaklar. Devlet okulunda en azindan soyluyolar, tamam hocam diyip iceri kiviriyosun gidiyosun, iki dakka sonra olay unutulup gomlek yerine iniyo zaten :) doğrudur. eh, birde kurallar çiğnenmek içindir :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 pardon o tişört giydiin yer okul mu? üniversiteden fln mı bahsediorsn? fatsreload özele bak plzz[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. [Bu mesaj DoruK tarafından 20 Eylül 2005 21:00 tarihinde değiştirilmiştir]
dory Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 okul lise, herkes ozele bakmali bence, plz[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes..
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Chemical, 20 Eylül 2005 20:15 tarihinde demiş ki: said: Sensible, 20 Eylül 2005 20:12 tarihinde demiş ki: Ee marmarada kalsan böyle olmayacaktım chem :) Herşey meydanda dolaşılıyo hocaların karşısında bizim okulda aferdersin ama orayı bırakma sebebim allahın belası zengin çocuğu bir tarafı kalkmış ama kendisi itlikten çıkamamış suyu bol bazı öğrencilerdi. bu marmara.dağdaki marmara koleji demi bende ordaydım ortaokulda.tabi ayak uydurabilmek lzm hehe yoksa bayar ortam.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 back to school diyoruz :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 *!sinirlenme gothic sinirlenme gothic şaka onlar şaka :D şaka onlar duyma sen onları :)*[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 haha hangi liseymiş yaf garib merak ettim şindi fastreload diablo şapşal dori özele bakın lan plz[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Fistan, 20 Eylül 2005 20:18 tarihinde demiş ki: ehuehue İSYAAANNN!!! kural diye bişey var arkdşm!! futbolcularada hakem demiyor mu şortun içine sok diye? düzen diye bişi bilirmisiniz? hah işte ondan.. salla paça değil.. Nası değil? Biz gömlek dışarda gezince devlet mi yıkılacak? Otoritesimi sarsılacak okulun? Böyle otorite kuruyolarsa devlet tabi yıkılır.[signature][hline]Peek-a-boo! [Bu mesaj Overseer tarafından 20 Eylül 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Overseer tarafından 20 Eylül 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kapasite.[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Öne çıkan mesajlar